» Off-"Flitsservice" » Auto's Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 14 berichten ]
Schoenzool
Master
 Bericht 
[url][/url] schreef:
AMSTERDAM - Wie is er op zoek naar een gloednieuwe hagelwitte Porsche met nul kilometer op de teller? Of misschien twee? Drie? Of help Piet gelijk uit de brand: Piet Oldenhof is bereid een korting te geven als iemand ze alle negentien wil hebben. Want de Enschedeër heeft negentien Porsches te koop staan, omdat een beoogd raceteam nooit van de grond kwam. Negentien identieke Porsches 911 GT3.

Ze zijn niet van een oud omaatje geweest, maar ze hebben wel altijd binnen gestaan. Oldenhof, die altijd heeft gehandeld in bijzondere auto’s, heeft er namelijk geen meter in gereden. Sterker nog: hij is niet eens eigenaar van de auto’s. Nog sterker: hij verkoopt ze wel, maar de exclusieve racewagens (sportstoelen, externe brandstoftanks, 476 pk en 3800 cc motorinhoud) staan niet eens in Nederland. „Als iemand ze wil, het liefst allemaal tegelijk, vliegen we erheen en gaan we kijken.”

De auto’s die op Marktplaats worden verkocht, zijn van een ’rijke man’, zoveel wil Oldenhof erover kwijt. „Hij wil eigenlijk nul aandacht ervoor, dus meer vertel ik niet.” Lachend: „Ook niet in welk land ze staan, want dan gaan mensen zelf puzzelen.” Maar wel: „Het is op zich in een dag heen en weer te reizen. Maar als er kopers met me mee gaan, blijven we wel wat langer daar. Het is namelijk een mooie plek, en perfect geschikt voor een proefrit.” De Porsches staan namelijk in een loods naast een circuit: het was de bedoeling dat de auto’s een raceteam zouden gaan vormen.

Maar dat is toch wat lastiger gebleken dan de man op voorhand had bedacht”, grinnikt Oldenhof. „Als je geen verstand hebt van voetbal, moet je geen voetbalclub kopen. Hetzelfde geldt voor een raceteam. Hij schrok toen hij erachter kwam dat hij niet alleen coureurs nodig had, maar ook een stuk of vijftig mecaniciens.” Daarom staat de hele vloot te koop, inclusief twee vrachtwagens vol reserve-onderdelen. Of nou ja, niet heel de vloot: „Hij heeft er drie zelf gehouden”, vertelt Oldenhof. „Voor hem, zijn zoon en zijn schoonzoon.”

oor zijn ervaring met handelen in bijzondere auto’s is de rijke buitenlander bij Piet Oldenhof terecht gekomen. Het liefst vliegt hij zo snel mogelijk met één koper naar de auto’s toe, of met negentien individuele geïnteresseerden, die wel vooraf een verklaring moeten tekenen dat ze de auto’s daadwerkelijk zouden willen kopen. En dan zit er voor Oldenhof ook nog iets moois in het vaatje: per verkochte auto vangt de Twent 1.500 euro.


bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1503461 ... arktplaats

Afbeelding

Iemand interesse? O:)

Tweebel
Master
 Bericht 
Schoenzool schreef:
Iemand interesse?


Neuh verkeerde kleur sorry.

Spook
Master
 Bericht 
Porches?

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Mooie voor de verkeerspolitie ;)

Spook
Master
 Bericht 
Nu heb je de titel verbeterd, maar naar enkelvoud. Verfouterd dus. Porsche is geen meervoud van Porsche, zoals bij sheep.

Kenji
Master
 Bericht 
Blijkt maar weer, "met een witte blijf je zitte", klopt toch....

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ye.. Maar in het Midden Oosten moeten die dingen wit zijn anders is het niet uit te houden met die koperen ploert erop. Kortom, ik zeg in de buurt van Dubai.

Succes met die rommel, niemand zit er op te wachten :koffie:

Nouja tenzij... Er wat van de prijs af kan. Ik heb nog een zwarte auto ter inruil, ook niet van een oud omaatje geweest maar wel altijd binnengestaan. Enkele meters mee gereden. 8)

BaasTimo
Die hard
 Bericht 
Leuke wrap er over en gaan :jaja:

Rover
Master
 Bericht 
Iets voor Dolphin? :[
Kan hij er nog eens eentje kapot rijden in het weekend :[

Mr.Cabdriver
Die hard
 Bericht 
Schoenzool schreef:
Hij schrok toen hij erachter kwam dat hij niet alleen coureurs nodig had, maar ook een stuk of vijftig mecaniciens.


Ik bied me aan als gratis coureur totdat ik op het podium heb gestaan O:)

Chemical
Master
 Bericht 
Ik maak er ruimte voor in mijn garage

Exceln00b
Pro
 Bericht 
 
Dave schreef:
Ye.. Maar in het Midden Oosten moeten die dingen wit zijn anders is het niet uit te houden met die koperen ploert erop. Kortom, ik zeg in de buurt van Dubai.

Dit, vast weer zo'n Arabier met meer geld dan hersencellen die op een bezopen zaterdagnacht bedenkt eventjes wat leuks op te zetten.

Best wel wonderbaarlijk dat je zoveel geld hebt dat je dat zo eventjes kan verzinnen.

Pita
Master
 Bericht 
 
Zoveel geld had hij toch schijnbaar niet, om niet ook nog een paar monteurs in te huren, zeker in Engeland zijn er nog wel een paar te vinden.

Ogre
Master
 Bericht 
Schoenzool schreef:
externe brandstoftanks

Zie je niets van, zo op die foto :roll:

 Pagina 1 van 1 [ 14 berichten ] 


Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy