» Flitsservice.nl » Controles Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 7 berichten ]
Archiebald
Master
 Bericht 
WeesperNieuws schreef:
WEESP - Boosheid om stapels boetes die worden uitgeschreven bij snelheidscontroles rondom de werkzaamheden aan de Vechtbrug op de N236. Op internet zijn tientallen reacties te vinden van Weespers die soms boven de 1000 euro aan boetes binnenkregen.

Op een groot deel van de provinciale weg N236 tussen Weesp en Ankeveen is een snelheidsverlaging doorgevoerd vanwege de bouw van de nieuwe brug over de Vecht, de aanleg van nieuwe rotondes en een verplaatsing van het fietspad. Er mag geen 80 km/u meer worden gereden: de snelheid is teruggebracht naar 50 km/u en er wordt actief op gecontroleerd.

Boosheid[/]b
Dat heeft de afgelopen weken geresulteerd in een boeteregen die veel boosheid veroorzaakt. Vaak, zo zeggen de gedupeerden, is er geen wegwerker te zien en voelt de snelheidsverlaging nutteloos. Ook zijn de boetes extra hoog omdat de snelheidsverlaging er is vanwege de wegwerkzaamheden.

De provincie Noord-Holland is wegbeheerder en heeft de snelheidsverlaging officieel uitgeschreven voor de duur van de wegwerkzaamheden, die is dus niet flexibel. Op de Facebookpagina 'Inwoners van Weesp' en de pagina 'Weesper Ruil, Verkoop en Weggeefsite!!!' worden gedupeerden opgeroepen bezwaar aan te tekenen tegen de uitgeschreven boetes. Of dat resultaat geeft, is nog niet bekend, maar de kans lijkt klein.

[b]Noord-Holland

De provincie Noord-Holland laat weten binnenkort wel extra borden te plaatsen om de beperking nog meer onder de aandacht te brengen. Er blijft een maximum van 50 km/u gelden voor de duur van alle werkzaamheden.


Te hard rijden bij wegwerkzaamheden, terwijl er bekend is dat er gecontroleerd wordt. :applaus: Wel rete irritant dat de snelheidsverlaging niet flexibel is, maja. Ik kom er verder nooit gelukkig.

Pietert
Master
 Bericht 
Archiebald schreef:
voelt de snelheidsverlaging nutteloos

Dat heb bij elke snelheidsverlaging. Maarja, dan is het ineens weer asociaal. 2 maten meten...

HypHyper
Master
 Bericht 
Wat is nu hun verhaal? We weten wel dat de maximumsnelheid 50km/u is, maar het leek ons onnodig en iedereen rijdt harder, dus doen wij dat ook.

De Noorderbrug in Maastricht is ook zoiets. Daar wordt gewerkt en mag je de ene kant op maar 50 ipv 70. Ik zette vandaag de cruise control maar op 60, want als je met de rest meerijdt, zit je zo op 80. Zonde geld.

bert65
Master
 Bericht 
HypHyper schreef:
Wat is nu hun verhaal? We weten wel dat de maximumsnelheid 50km/u is, maar het leek ons onnodig en iedereen rijdt harder, dus doen wij dat ook

.

Dat dus. Je kon er op wachten dat er gecontroleerd ging worden; het is geen verrassing voor mij. Kan je trouwens meteen zien hoe slecht mensen om zich heen kijken.

bruintje beer
Master
 Bericht 
bert65 schreef:
Kan je trouwens meteen zien hoe slecht mensen om zich heen kijken.
P'cies. In combinatie met
Archiebald schreef:
Vaak, zo zeggen de gedupeerden, is er geen wegwerker te zien
:[
Wel naar ontbrekende wegwerkers kijken maar niet naar geblindeerde busjes :x

zandbak
Master
 Bericht 
Woont een hoop dom volk daar in Weesp O:) O:)

Bezwaar aantekenen.....zal ook echt helpen

Piet_Piraat
Master
 Bericht 
HypHyper schreef:
De Noorderbrug in Maastricht is ook zoiets. Daar wordt gewerkt en mag je de ene kant op maar 50 ipv 70. Ik zette vandaag de cruise control maar op 60, want als je met de rest meerijdt, zit je zo op 80. Zonde geld.
Gelukkig staan ze daar niet te controleren. Ze kunnen die set op de brug toch niet kwijt. En stad-in is de flitspaal thv het kruispunt bij de brandweer nu ook even weg. Altijd fijn. Wel jammer dat die vlakbij de Statensingel er nog wel staat, al scheelt het dat het reclamebord waar ie strak achter stond, is weggehaald.

 Pagina 1 van 1 [ 7 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy