» Flitsservice.nl » Controles Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 41 van 50  [ 2452 berichten ]
petertjuh
Master
 Bericht 
Vandaag in Dinteloord en Steenbergen: mensen die op de meest stomme plekken hun koekblik neerplanten.

En geschrokken op de A58 bij Roosendaal (ik kwam van Bergen op Zoom). Komt er bij De Stok een KLPD Volvo aan, vanaf de A17 ri de A58. Heb 'm tot Zegge achtervolgd, had er aardig de vaart in. Maar hij was wel erg uit koers, zo heel vaak zie je ze niet daar (of zie ik ze niet, en toen ik nog in RSD werkte, kwam ik er vaak...

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Misschien een ongeval gebeurt daar of zo, want dat zijn ze er ook wel bij. Dat zie ik hier op de A59 ook altijd als er wat gebeurt is dan komen hun ook wel even langs.

Toegevoegd na 12 uren 13 minuten:

Verkeersongeval wordt automobilist fataal

RUCPHEN - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hoeksestraat in Schijf raakte vanmorgen de bestuurder, een 39-jarige inwoner uit Schijf ernstig gewond. Politie en ambulancepersoneel startten direct met het verlenen van de eerste hulp. De hulp kwam echter te laat. De man overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer reed vanmorgen even na 03.00 uur als bestuurder van een auto over de Hoeksestraat in de richting van Schijf. Hij kwam uit de richting van de Achtmaalsebaan. Door onbekende oorzaak verloor hij de controle over zijn auto en botste tegen een boom die voor hem in de linker berm stond.

De politie zette gedurende het onderzoek een gedeelte van de rijbaan af. Verkeersongevallenspecialisten stelden een uitgebreid sporenonderzoek in naar de toedracht.

petertjuh
Master
 Bericht 
Ja mogelijk ongeval, maar dan zou je er toch iets van moeten hebben vernemen via de verkeersinformatie neem ik aan (opletten, op de A... bij hmp... is een ongeval gebeurd, houd rekening met vertraging).

Toegevoegd na 4 uren 17 minuten:

Hmm vandaag daar weer KLPD Volvo gezien...

Net vreemd in Breda: ik sta achter een auto met Nederlands kenteken (d.w.z. kenteken zat apart bevestigd boven volgens mij ander kenteken) en het stuur zat rechts... Echt vreemd zicht.

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Dronken Pool rijdt tegen geparkeerde auto's

TILBURG - De politie heeft vanmorgen rond 00.45 uur in de Snelliusstraat een 26-jarige Pool aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie nam poolshoogte in de snelliusstraat naar aanleiding van een ontvangen melding van een verkeersongeval. Op straat troffen de agenten de verdachte aan. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Getuigen vertelden dat de verdachte als bestuurder van een auto tegen twee geparkeerde auto's was aangereden. Op het bureau weigerde de man zijn medewerking te verlenen aan een alcoholcontrole. De politie maakt proces verbaal op.

Auto over kop, automobilist mogelijk onder invloed van alcohol

TILBURG - Bij een eenzijdig verkeersongeval in de Quirijnstokstraat raakte vanmorgen om 05.15 uur een 44-jarige bestuurder uit Udenhout en zijn hond gewond. De man is overgebracht naar het Tweesteden Ziekenhuis vestiging Tilburg en de hond naar een dierenarts in Tilburg.

De man reed als bestuurder van een personenauto vanuit Udenhout de Quirijnstokstraat in. In de auto vervoerde hij zijn hond. In de Quirijnstokstraat belandde de auto door onbekende oorzaak in de berm en reed vervolgens tientallen meters door een sloot. Ter hoogte van een duiker sloeg het voertuig over kop en kwam tot stilstand. Hulpdiensten verleenden ter plaatse de eerste hulp. Omdat de politie vermoed dat de verdachte onder invloed van alcohol verkeerde, werd in het ziekenhuis een bloedtest afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Snorfietser raakt rijbewijs kwijt

HANK - De politie heeft vanmorgen even na 02.30 uur op de Provincialeweg een 20-jarige inwoner uit Dongen aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man al slingerend op zijn snorfiets over de Provincialeweg rijden. Een indicatieve blaastest op straat wees uit dat hij gedronken had. Op het bureau bleek dat hij 760 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Voorzien van een rijverbod van 11 uren mocht hij na verhoor huiswaarts keren.

Beginnend bestuurder rijdt onder invloed en ramt auto

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen op de Lage Molenpolderweg een 19-jarige automobilist uit Oosterhout aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed rond 00.40 uur als automobilist via het Wilhelminakanaal de Lage Molenpolderweg in. In de bocht verloor hij de macht over het stuur waardoor de auto begon te spinnen. Het voertuig schoot de middenberm over en ramde een andere personenauto. Op de andere weghelft kwam de auto tot stilstand. Gealarmeerde agenten namen een blaastest van de man af. De test wees uit dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Op het bureau bleek dat hij 310 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. De man verklaarde vijf á zeven glazen bier te hebben gedronken.

De wetgeving voor beginnende bestuurders is strenger dan voor ervaren deelnemers aan het verkeer. Voor de beginners ligt de grens op 88 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht (=ug/l); voor ervaren bestuurders is dit 220 ug/l. Een beginner is iemand die na 29 maart 2002 het rijbewijs heeft gehaald. De eerste vijf jaar geldt voor hen de lagere limiet. Dit percentage geldt ook voor alle brom- en snorfietsers tot 24 jaar. Doel van de regels is om de combinatie van drinken en rijden tegen te gaan. De strengere regels gelden voor jongere en minder ervaren bestuurders, omdat juist die groep een hogere kans heeft op een ongeluk of het veroorzaken daarvan.

Politie houdt Waalwijker aan voor het rijden onder invloed

WAALWIJK - Agenten controleerden gisteravond om 22.45 uur op de Hertog Janstraat een 45-jarige automobilist uit Waalwijk. Aanleiding tot de controle was dat de man een rotonde in tegengestelde richting had genomen. Tijdens het aanspreken bleek dat de man gedronken had. Op het bureau werd van hem een ademtest afgenomen die uitwees dat hij 295 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een rijverbod van 2 uren mocht hij vertrekken. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

petertjuh
Master
 Bericht 
Goh, alcohol, alcohol, alcohol.

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Man rijdt met een slok teveel op

OUDENBOSCH: Een 51-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00 uur op de Vaartweg bij de spoorwegovergang aangehouden. Ter hoogte van de spoorwegovergang reed een bromfietser op de weghelft van de auto. De bestuurder ontweek de bromfietser door naar rechts te sturen. Hierbij raakte hij met zijn auto van de weg af op de spoorrails. Mensen hebben zijn auto weer op de weg gezet. De politie kwam ter plaatse en hebben hem meegenomen naar het bureau. Hij was onder invloed van alcohol. Bij de man is een bloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

48 snelheidsovertreders opgepakt

DINTELOORD: Op de Noordlangeweg voerde de politie zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur een snelheidscontrole uit. Van de 2311 bestuurders reden er 48 te hard. Ze krijgen een bekeuring thuis gestuurd. De hoogst gemeten snelheid was 110 km/h terwijl 80 km/h is toegestaan.

Politie pakt rijders onder invloed op

STRIJBEEK: Op de Daesdonckseweg is een 32-jarige man uit Meersel Dreef rond 03.15 uur aangehouden. Hij blies 640 ug/l. Daarop is zijn rijbewijs in beslag genomen.

BREDA: Op de Galderseweg hielden agenten een 38-jarige Amerikaan aan voor rijden onder invloed van alcohol. Toen hij van de parkeerplaats bij de Galderse meren wegreed hielden agenten hem staande voor een alcoholcontrole. Hij blies 445 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur mee.

Man drinkt teveel

BREDA: Op de Haagweg is rond 21.45 uur een 26-jarige man uit Breda aangehouden. Bij de politie kwam rond 20.40 uur een melding binnen van vernieling aan een auto op de Konijnenberg. De man zou een andere bestuurder hebben afgesneden en op de auto hebben geslagen. Even later reed de man op de Tramsingel en zagen politiemensen dat er een ruzie plaatsvond waarbij de zwangere vriendin uit de auto werd gezet. Agenten konden de man aanhouden. Hij blies 540 ug/l, terwijl 220 ug/l is toegestaan. De man is meegenomen naar het bureau.

petertjuh
Master
 Bericht 
Lijkt me sterk die controle bij Dinteloord: Die mensen zijn vast niet allemaal OPGEPAKT.

dennisboz
Master
 Bericht 
Goed opgelet! :D :lol: :kniktja:

petertjuh
Master
 Bericht 
Hmm, nu een zaterdagaankondiging voor de N289...

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Dennisboz: kan jij voor mij wegmisbruikers even online zetten als je hem hebt, want ik heb een stuk gemist. :x

JH
Master
 Bericht 
Joh, kom je de nacht nog wel door na het missen van dat propagandistisch geneuzel? :x

petertjuh
Master
 Bericht 
MarcoV schreef:
Dennisboz: kan jij voor mij wegmisbruikers even online zetten als je hem hebt, want ik heb een stuk gemist. :x


Nou ja, ik heb voor nop gekeken, onze regio kwam niet in beeld. Da's de enige reden waarom nog ik zou afstemmen op WMB.

Toegevoegd na 3 minuten:

linkje

Linkje vanaf speciale topic WMB.

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
JH schreef:
Joh, kom je de nacht nog wel door na het missen van dat propagandistisch geneuzel? :x


Ja hoor, gaat me meer om even te kijken of er nog wat van de regio in zit en of er nog nieuwe wagens in zitten.

dennisboz
Master
 Bericht 
petertjuh schreef:
MarcoV schreef:
Dennisboz: kan jij voor mij wegmisbruikers even online zetten als je hem hebt, want ik heb een stuk gemist. :x


Nou ja, ik heb voor nop gekeken, onze regio kwam niet in beeld. Da's de enige reden waarom nog ik zou afstemmen op WMB.

Toegevoegd na 3 minuten:

linkje

Linkje vanaf speciale topic WMB.


Goed bezig! Scheelt mij weer downloaden! :kniktja:

Opletten vandaag op de Noordelijke Rondweg! :kniktja:

petertjuh
Master
 Bericht 
Op heenweg was gehele N Rondweg vrij van flitsers (of tussen mijn werk en A27 nog iets, maar dat denk ik niet).

Jullie weten allemaal welke plekken ik in de gaten kan houden, dus indien nodig zie je de melding wel verschijnen in de lijst.

dennisboz
Master
 Bericht 
Owja voor de overige mensen die het nog niet weten: Ik kan niet de N rondweg spotten vandaag. Dus van mij moeten jullie het niet hebben vandaag... :nono:

petertjuh
Master
 Bericht 
Slecht Dennis, omdat ze`´hier´ in elk geval nu niet staan...

Dus wellicht weer shift omdraaien, dat ze morgen hier staan en vandaag in Tilburg. Anders moeten de controles op de Rondweg toch wel gemeld worden zo mag ik aannemen.

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Verkeersruzie escaleert

BEST / TILBURG: Twee automobilisten kregen zondagavond 18 mei ruzie na een verkeersmanoeuvre. Het incident begon op de A-58 ter hoogte van Best en eindigde in Berkel-Enschot. Daarbij werd een van de auto's vernield.

Een 26-jarige Tilburger reed rond 19.45 uur op de rondweg bij Eindhoven Een invoegende automobilist kwam bij het invoegen meteen door naar de rechter rijstrook. Hij sneed op die manier de Tilburger. Tussen de inzittenden van beide voertuigen werd naar elkaar gebaard en een middelvinger opgestoken. De invoegende automobilist pikte dit niet, sneed de Tilburger opnieuw en bleef de Tilburger vervolgens achtervolgen tot Berkel-Enschot.

Bij de verkeerslichten (Bosscheweg) moest beide auto's stoppen. De nog onbekende automobilist van de achterste auto stapte uit en vernielde de auto van zijn opponent door er tegen te schoppen en te slaan. Na zijn daad veroorzaakte hij nog een kleine aanrijding toen hij op de tegenpartij probeerde in te rijden. Hierna is hij met zijn voertuig terug de rijksweg A-65 opgereden, in de richting van Tilburg. Op basis van de aangifte is de politie op zoek naar de nog onbekende dader. Van hem is bekend dat hij reed in een licht blauwe stationwagen. De achterruit van zijn auto is in het tumult gesneuveld.

Waalwijkse politie weert (brom-) fietsers uit winkelgebied

WAALWIJK: De komende weken is de Waalwijkse politie nadrukkelijk aanwezig in het centrum van Waalwijk. De agenten gaan optreden tegen (brom-) fietsers, die in het aangewezen fietsen of brommen. Overtreding van dit verbod kost de fietser € 20,-, bromfietsers € 40,-.

Vanuit diverse hoeken (zoals de gemeente Waalwijk, Stadswachten, winkeliersvereniging de Els en winkelend publiek) komen klachten over fietsers en bromfietsers, die de geslotenverklaring voor dit gebied negeren. Het gaat hier om het gebied wat bekend staat als de winkelpromenade, bestaande uit de Stationsstraat / Markt / Grotestraat. Dit gebied is een woonerf, wat door middel van verkeersborden op alle toegangswegen staat aangegeven.
Daarnaast staan er borden, die duidelijk maken, wanneer het verboden is om te fietsen, danwel op een bromfiets te rijden in het centrum van Waalwijk. Voor alle duidelijkheid:

Het is verboden om in het als woonerf aangeduid gebied (Stationsstraat / Markt / Grotestraat) te (brom)fietsen op:
· Maandag t/m donderdag van 12.00 uur tot 18.00 uur;
· Vrijdag van 12.00 uur tot 21.00 uur;
· Zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op koopzondagen.

De politie gaat overtreders bekeuren. De boete voor een fietser bedraagt € 20,- voor bromfietsers geldt het dubbele bedrag.

Politie vordert rijbewijs in van dronken automobiliste

OOSTERHOUT: In de nacht van zondag 18 mei op maandag 19 mei controleerde de politie de bestuurster van een personenauto. Dat gebeurde rond 02.30 uur op de Hoogstraat. De 58-jarige vrouw had alcohol gedronken. Om die reden werd ze gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. De ademanalyse-apparatuur gaf een uitslag van 595 ug/l, terwijl 220 ug/l de wettelijk toegestane maximum grens is. De agenten namen het rijbewijs in en maakten proces-verbaal tegen de vrouw op. Daarnaast kreeg ze een rijverbod van zes uur opgelegd.
Verder heeft de politie een verzoek gedaan aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen om te onderzoeken of de verdachte nog wel beschikt over de lichamelijke en/of geestelijke geschiktheid, om motorrijtuigen te besturen.

LOON OP ZAND: Op de Midden-Brabantweg trof de politie een automobilist aan, die te diep in het glaasje had gekeken. De man reed zondagavond 18 mei om 22.55 in zijn auto, terwijl hij onder invloed was. Dat werd bevestigd door de ademanalyse, die een uitslag van 465 ug/l aangaf. Tegen de 33-jarige inwoner van Loon op Zand is proces-verbaal opgemaakt. Vier joints, die de man in zijn bezit had, zijn door de politie in beslag genomen.


Proces-verbaal voor doorrijdster na aanrijding

OOSTERHOUT: De politie maakt proces-verbaal op tegen een 71-jarige vrouw uit Oosterhout. Ze wordt verdacht van het verlaten van een plaats ongeval.

Getuigen meldden zondagavond 18 mei om 22.10 uur dat een personenauto met hoge snelheid een slagboom had geramd. Dat gebeurde bij een ingang naar een bosgebied aan de Seterseweg. De slagboom is juist bedoeld om auto's te weren uit het bos. De agenten stelden vast dat de slagboom was omgebogen en dat de bumper en dat een kentekenplaat van de personenauto was achtergebleven. Aan de hand van het kenteken werd de veroorzaakster opgespoord. Tijdens het verhoor vertelde de vrouw dat ze niet goed wist wat ze moest doen na de aanrijding. Ze was naar huis gereden om daar de schade wel te bekijken.

Het verlaten van de plaats van het ongeval, zonder naamsbekendmaking, is een strafbaar feit. Als bestuurder niet binnen korte termijn de politie informeert over de aanrijding en alsnog de informatie verschaft over de aanrijding, inclusief de persoonsgegevens, leidt dit tot het verkeersmisdrijf 'verlaten plaats ongeval' of in de volksmond: 'doorrijding na aanrijding'.

Politie controleert verkeer rondom basisscholen

BREDA - De politie heeft vandaag meerdere controles uitgevoerd rondom basisscholen op verschillende locaties in Breda. Het doel van de controle is de verkeersveiligheid in de directe omgeving van de scholen te verbeteren of te waarborgen en een duidelijk signaal af te geven aan de ouders die de kinderen naar school brengen en halen. Dit naar aanleiding van ontvangen klachten uit de omgeving. Er werd gecontroleerd op de Dillenburgstraat, de Van Gaverenlaan, de Van der Borchlaan, de Burgemeester Serrarislaan en de Zandberglaan. De politie lette voornamelijk op het parkeergedrag en het gebruik van de autogordel. Ouders en schoolmedewerkers reageerden positief op de aandacht. De politie schreef in totaal 19 bekeuringen uit. Daarvan waren er 14 voor het niet dragen van de autogordel, 4 voor het fout parkeren en 1 voor het rijden tegen de rijrichting in. Ook goed gedrag werd beloond. De politie reikte tijdens de controle gordeldiertjes uit aan.

Politie haalt dronken automobilisten van de weg

BREDA - De politie heeft vanmorgen om 02.00 uur op de Nieuwe Huizen een 27-jarige automobilist uit Breda aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau werd van hem een ademtest afgenomen waaruit bleek dat hij ruim drie maal de toegestane hoeveelheid overschreed, hij had namelijk 710 ug/l aan alcohol in zijn bloed. Tijdens het verhoor verklaarde de man zeven glazen bier genuttigd te hebben. Na verhoor mocht hij voorzien van een rijverbod naar huis. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op de Rijsbergseweg controleerden agenten gistermiddag rond 16.50 uur een 72-jarige Bredase automobilist. Een indicatieve blaastest op straat wees uit dat hij teveel alcohol genuttigd had. Op het bureau bleek de man 285 ug/l aan alcohol in het bloed te hebben. Na verhoor mocht de man met een rijverbod van 1 uur naar huis.

Op dezelfde locatie hebben wees een blaastest op straat uit dat een 71-jarige automobilist uit Prinsenbeek teveel gedronken had. Op het bureau bleek dat hij 335 ug/l aan alcohol in het bloed had. Ook hij kreeg een rijverbod.

Op de Rijsbergsebaan liep een 59-jarige automobilist uit Breda tegen de lamp. Een ademtest wees bij hem uit dat hij 330 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Het rijden onder invloed van alcohol is een misdrijf. Bij relatief lichte overschrijdingen van de alcohollimiet (tussen 220ug/l en 350 ug/l), geeft de politie de overtreder een bekeuring. Zwaardere overtredingen (boven 350 ug/l) worden voorgelegd aan het Openbaar Ministerie. Als het alcoholgehalte van de adem van de bestuurder hoger is dan 570 ug/l wordt het rijbewijs van de betreffende verdachte ingevorderd. Een ‘beginnend bestuurder’ is al in overtreding bij een ademalcoholgehalte van 88 ug/l. Ook het rijbewijs van een ‘beginnend bestuurder’ wordt eerder ingenomen, namelijk al bij 350 ug/l.

dennisboz
Master
 Bericht 
Vanmorgen bij ons thuis op de hoek een aanrijding met scooter.

Scooter rijdt met volle snelheid door de straat.
Daarna zag hij/zij een auto van rechts over het hoofd.
Poehe wat gaf dat een enorme knal....

Het leek gelukkig allemaal mee te vallen...

petertjuh
Master
 Bericht 
Citaat:
Beste MWB-ers,

In overleg met MarcoV hebben we 2 plekjes van het VHT in Breda een nieuwe melding gegeven.

Tot op heden werden alle controles in de buurt van Mazars gemeld t.h.v. Mazars. Echter, 2 plekken zijn op +/- 200 en 300 meter van het kantoor.

Die 2 plekken willen we nu gaan standaardiseren als t.h.v. de Subarudealer, i.p.v. t.h.v. Mazars.

Als jullie een andere mening zijn toegedaan, horen we het graag, maar anders heeft per heden een bekende stek een nieuwe melding.


salush
Master
 Bericht 
Zag onderweg naar huis veel knipperlichtjes (Politie, Ambu, Takelwagens) bij de kruising Nieuwe bosscheweg/ Ringbaan Oost

Iemand enig idee wat hier gebeurd was?

Al gevonden, blijkbaar niks aan de hand

petertjuh
Master
 Bericht 
Hmm gisterenavond op weg naar de controle op de Nieuwe Kadijk, Marco en ik staan op de rechterbaan te wachten voor rood bij de verkeerslichten t.h.v. de McDonalds.
Het wordt groen en zowel de auto links als rechts vooraan blijven mooi staan. Door verscheidene mensen achter ons en door mijzelf in totaal 5 of 6x getoeterd en toen reed het heel langzaam door (d.w.z. linkerbaan stond nog stil terwijl wij de kruising al over waren).

Heb een hekel aan door roodrijders, maar niet doorrijden bij het schaarse groen is ook niet prettig...

salush
Master
 Bericht 
Pas geleden had ik iemand voor me bij de afrit van de snelweg die de motor tot 3 maal af liet slaan.
Daarna reed ie met hoge snelheid weg (schaamte?), en met zo'n 100-110 op de teller langs de flitser op de N3 waar je dus 80 mag..

dennisboz
Master
 Bericht 
petertjuh schreef:
Hmm gisterenavond op weg naar de controle op de Nieuwe Kadijk, Marco en ik staan op de rechterbaan te wachten voor rood bij de verkeerslichten t.h.v. de McDonalds.
Het wordt groen en zowel de auto links als rechts vooraan blijven mooi staan. Door verscheidene mensen achter ons en door mijzelf in totaal 5 of 6x getoeterd en toen reed het heel langzaam door (d.w.z. linkerbaan stond nog stil terwijl wij de kruising al over waren).

Heb een hekel aan door roodrijders, maar niet doorrijden bij het schaarse groen is ook niet prettig...


Grrr...... Dat is irritant!

Toegevoegd na 2 minuten:

petertjuh schreef:
Citaat:
Beste MWB-ers,

In overleg met MarcoV hebben we 2 plekjes van het VHT in Breda een nieuwe melding gegeven.

Tot op heden werden alle controles in de buurt van Mazars gemeld t.h.v. Mazars. Echter, 2 plekken zijn op +/- 200 en 300 meter van het kantoor.

Die 2 plekken willen we nu gaan standaardiseren als t.h.v. de Subarudealer, i.p.v. t.h.v. Mazars.

Als jullie een andere mening zijn toegedaan, horen we het graag, maar anders heeft per heden een bekende stek een nieuwe melding.


Oke dan! Dat is dan helemaal helder! Maar je hebt het over 2 plekjes?
Wat is die andere dan? De Mc Donalds? Ik zou die er ook bij zetten: Vanmorgen even gekeken: Daar gaan ze ook wel eens wat eerder staan dan bij de Mac voor de deur. Een goed alternatief hiervoor is: Tussen de benzinepomp Esso en Mac.

petertjuh
Master
 Bericht 
Dennis, tussen kruispunt met Kapittelweg en Mazars hebben ze tot nu toe op 2 plekjes gestaan (scheelt niet veel, maar genoeg). Die van gisteren en nog iets verder van Mazars af.

McDonalds nieuwe standaard komt nog wel goed als ze er weer eens een keer staan. Kunnen we even kijken of er een nieuwe standaard van moet komen of niet.

Postduif
Master
 Bericht 
Op de nieuwe kadijk heb ik ze eigenlijk op 3 plaatsen zien staan al.

Net zoals gisteren een bus/aanhanger naast het fietspad en een statief in de middenberm inderdaad thv de subaru/kia? dealer. Bij Thomson eigenlijk ook nog.

Daarnaast heb ik ze ook nog echt voor de deur bij Mazars in de middenberm zien staan en zelfs nog een keer wat auto`s op de strook bij de ingang van het gemeentepandje wat er aan de overkant zit. Daar staan ze ook regelmatig.

Het is eigenlijk makkelijker om gewoon te noemen: tussen de kruising met de kapittelweg en de oosterhoutseweg. Dan heb je voor 3 meldingen 1 standaard "locatie". Het stuk is niet zo groot dus dat lijkt me het probleem niet.

Yvesart
Master
 Bericht 
zo'n kruispunt vermelden is niet te begrijpen (ik kom er volgens mij wel eens langs, maar weet totaal niet waar het is.. ) .. Mazars lijkt me dan een makkelijker punt om te herkennen... met daarbij wel de kans dat ik de controle dan al voorbij ben of er nog even naartoe moet rijden.. O:)

dennisboz
Master
 Bericht 
Groot ongeluk bij Roosendaal Oost

http://www.brandweerspotters.nl/nieuws/33570

Er zijn 4 of 5 auto's bij betrokken. 1 auto zat flink in elkaar!
Traumahheli erbij. Het zat er naar mijn inziens er niet al te ernstig wel uit.
Maar wel zeker met gewonden.

Toegevoegd na 4 minuten:

Citaat:
radar nb a58 roosendaal ri breda thv hmp 85.2 bij afslag rucphen (dennisboz)


Deze zal het voorlopig wel rustig hebben door de aanrijding! :kniktja:

Yvesart
Master
 Bericht 
ter hoogte van MacDonalds, zeggggggg maaaaarrrrrrrrr tegenover de ANWB benzine pomp, waren ook 4 auto's op de secundaire weg (Beethovenlaan?) op elkaar gereden..

heb zelf ter hoogte van het Gertrudis een noodstop(je) bij 30 km/uur gemaakt, omdat alles plots stilstond voor de stoplichten naar de A58..

wat een rijen gelijk overal als de snelweg even niet doorrijd zeg.. een grote chaos kan je wel zeggen.. :roll:
toevallig vandaag via afslag Borchwerf gereden en nu blijkt dat er een megafile staat.. geluk is met de domme zeggen ze dan niet voor niets ;)

dennisboz
Master
 Bericht 
Bij de Wouwse Tol ook in de richting Roosendaal waren en 3 tegen elkaar geknald...........

Yvesart
Master
 Bericht 
linkje met wat beelden van de A58:
klikkerdeklik


op de a17 was het vanmorgen ook gezellig:
Citaat:
Vrachtwagen uit de bocht bij de Stok
dinsdag 20 mei 2008 | 10:33 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 20 mei 2008 | 17:44

ROOSENDAAL - Op knooppunt de Stok in Roosendaal - richting Bergen op Zoom - is vanochtend een vrachtwagen uit de bocht gevlogen. De truck is geladen met bijna 27 ton aan staal. De chauffeur van de combinatie bleef ongedeerd.


De politie en wegbeheerder laten de wagen de hele dag in de berm liggen. Vanavond rond 20.00 uur wordt de wagen getakeld. "Omdat hij niet in de weg ligt. We wachten tot na de spits voordat we de weg gedeeltelijk afsluiten ", aldus een woordvoerder van de politie.


Toegevoegd na 5 minuten:

nieuwsbericht over A58:

Citaat:
Chaos door ongeluk op A58
Door Jan van Zuilen. dinsdag 20 mei 2008 | 18:10 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 20 mei 2008 | 18:15

ROOSENDAAL - In Roosendaal is aan het eind van de middag, net op het moment dat de avondspits op gang kwam een grote verkeerschaos ontstaan door een ongeluk op de A58.

Daar botsten ter hoogte van de Graaf Engelbrecht van Nassaukazerne op de rijbaan in de richting Breda enkele auto's tegen elkaar, waarschijnlijk als gevolg van foute manoevres bij het invoegen van verkeer vanuit de stad op de A58.


Bij het ongeluk zijn enkele gewonden gevallen. Over hun toestand is op dit moment nog weinig bekend. Een van de betrokken bestuurders, een 80-jarige inwoner van Roosendaal zit in zijn auto bekneld.


Hij heeft echter nog wel zelf met zijn mobiele telefoon een van zijn kinderen kunnen bellen. Het ongeluk trok enorm veel bekijks, ook al vanwege de komst van de trauma-helikopter die op de rijweg landde.


Vlak bij de plek waar het ongeluk plaatsvond is er geen geluidswal, toeschouwers kon daardoor makkelijk dichtbij komen. Toen steeds meer mensen brutaal de rijbaan opliepen, begon de politie het publiek op afstand te houden.


De A58 in de richting Breda was helemaal afgesloten, verkeer dat via de Burgemeester Freyterslaan en de Burgemeester Schneiderlaan in probeerde om te rijden, liep daar ook al gauw muurvast. Omdat in de andere rijrtichting een kijkersfile ontstond, liep ook het verkeer aan de oostkant van Roosendaal vast.


orionpax
Pro
 Bericht 
 
Ik had gebeld voor de melding op de A58 dat deze in beide richtingen stond 85.2 RSD ri Breda en 85.5 Breda ri Roosendaal. Maar deze is niet goed doorgekomen. Beide meldingen staan in 1 richting.

dennisboz
Master
 Bericht 
Aangegeven in QC zal zo wel veranderd worden! :kniktja:

orionpax
Pro
 Bericht 
 
Ok ik heb het gezien. Ik zag eerst niet hoe een bericht te plaatsen. Nu is het goedgekomen. Ik was extra alert omdat ik 85.0 (eerste melding op q) verdacht vond. Uiteindelijk bleek hij er 2 keer te staan.

Wat betreft die file. Ik ben er bij oost af gegaan en lekker binnen door naar waar ik woon. De file in de stad stond mooi de andere kant op.

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Beginnend bestuurder betrapt op het rijden onder invloed

OOSTERHOUT: Vannacht is omstreeks 00.20 uur op de Leijsenstraat een 26-jarige Oosterhouter betrapt op het rijden onder invloed. De bestuurder valt onder de categorie beginnend bestuurder omdat hij korter dan vijf jaar over een rijbewijs beschikt. Hij blies 120 ugl.

Sinds 1 januari 2006 is de wetgeving voor beginnende bestuurders strenger dan voor ervaren deelnemers aan het verkeer. Voor de beginners ligt de grens op 88 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht (=ug/l); voor ervaren bestuurders is dit 220 ug/l. Een beginner is iemand die korter dan vijf jaar een rijbewijs heeft. De eerste vijf jaar geldt voor hen de lagere limiet. Dit percentage geldt ook voor alle brom- en snorfietsers tot 24 jaar. Doel van de regels is om de combinatie van drinken en rijden tegen te gaan. De strengere regels gelden voor jongere en minder ervaren bestuurders, omdat juist die groep een hogere kans heeft op een ongeluk of het veroorzaken daarvan.

Man uit Halsteren loopt tegen de lamp bij verkeerscontrole

BERGEN OP ZOOM: Op de Antwerpsestraatweg is maandagmiddag rond 14.00 uur een 18-jarige jongen uit Halsteren aangehouden. Agenten die bezig waren met een verkeerscontrole, hielden de jongen op zijn bromfiets aan, omdat er geen kentekenplaat op het voertuig zat. Omdat de agenten geen framenummer konden vinden, werd de man en zijn bromfiets mee naar het bureau genomen. Daar gaf de Halsternaar toe dat hij de bromfiets enkele maanden geleden had gestolen. Hij bleek nog twee zakjes met speed in zijn bezit te hebben. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld; proces-verbaal wordt opgemaakt. De bromfiets en drugs zijn in beslag genomen.

Beschonken automobilist rijdt achterop vrachtwagen

BREDA: De politie heeft dinsdagmorgen kort na 01.00 uur op de rijksweg A16 een 61-jarige automobilist uit Dordrecht aangehouden. De man reed achter op een voor hem rijdende vrachtwagen, maar bleek bij controle teveel gedronken te hebben. Hij blies 300 u/gl, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De Dordrechter kreeg een rijverbod van 2 uur en met een proces-verbaal is hij heengezonden.

dennisboz
Master
 Bericht 
orionpax schreef:
Ok ik heb het gezien. Ik zag eerst niet hoe een bericht te plaatsen. Nu is het goedgekomen. Ik was extra alert omdat ik 85.0 (eerste melding op q) verdacht vond. Uiteindelijk bleek hij er 2 keer te staan.

Wat betreft die file. Ik ben er bij oost af gegaan en lekker binnen door naar waar ik woon. De file in de stad stond mooi de andere kant op.


Dan heb je mooi geluk gehad!

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Drie gewonden bij kettingbotsing

ROOSENDAAL: Bij een kettingbotsing op de Rijksweg A58 zijn dinsdagmiddag drie personen gewond geraakt. Één vrouw raakte zwaargewond, haar toestand is niet stabiel. Alle gewonden zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Omstreeks 16.40 uur rijdt een vrachtwagen op de A58 in de richting van Breda. Plotseling zakt zijn luchtdruk en moet hij naar de vluchtstrook. De bestuurder van een personenauto die achter de vrachtwagen reed weet op dat moment niet goed wat hij moet doen en staat plotseling stil op de rechterrijstrook. Het gevolg is dat daar vier auto's achterop rijden. In één van de auto's zitten een 83-jarige vrouw van Roosendaal en een 76-jarige inwoner van Zegge. Beiden raken gewond. In één van de andere auto's zit een 35-jarige inwoonster van Roosendaal. Ook zij raakt gewond en moet per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. Alle hulpdiensten komen op de plaats van het ongeval hulp bieden, waaronder de traumahelikopter een aantal ambulances, de brandweer en de politie. Aangezien de aanrijding tijdens de avondspits plaats heeft ontstaat al direct een enorme file. De A58 in de richting van Breda is gedurende enkele uren afgesloten geweest. Verkeersongevallenanalisten hebben ter plaatse onderzoek verricht om de exacte toedracht te onderzoeken.

Yvesart
Master
 Bericht 
mm... best apart.. ze weten hoe het gegaan is, maar toch moet er nog onderzoek gedaan worden?? :-?

petertjuh
Master
 Bericht 
KLPD is echt verdwaald zeg... Vorige week dus die 2 KLD-Volvo's op verschillende dagen op de A58 bij Roosendaal en vandaag een, zo te zien, staandehouding door KLPD-Volvo bij P-plaats tussen knpt Klaverpolder en Noordhoek op de A17.

Yvesart
Master
 Bericht 
hopelijk maken ze daar geen gewoonte van.. was tot nu toe altijd vrolijk karren op de A17..

overigens vandaag wel een KLPD Volvo een bordje volgen op zien steken.. maar niet naar mij maar naar een motor die invoegde (ik had de Volvo al gespot voordat hij er op kwam draaien :D )..

was trouwens op de A16/A15 bij 28.x (waar ze ook wel eens in die inham richting R'dam staan, maar nu reden we richting moerdijkbrug)..

petertjuh
Master
 Bericht 
Schrikken (mits ze er ook al om half 8 stonden):

radar nb a59 zierikzee ri zevenbergen thv hmp 63.3 na afslag fijnaart onder het viaduct 10:58:05

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
A59 staat op de foto al deed de boa er wel moeilijk over toen ik naar beneden kwam. Ik moest meteen weer naar boven omdat ik er niet mocht komen :x Ach dan maar foto's maken van het viaduct

Toegevoegd na 1 minuten:

Snelheidscontrole na klachten omwonenden

TILBURG: De politie heeft dinsdagmiddag een snelheidscontrole gehouden in de Beukenstraat naar aanleiding van klachten die binnen waren gekomen over verkeersgevaarlijk gedrag. Gedurende een uur zijn 60 auto's gecontroleerd waarvan er 15 te hard reden. De Beukenstraat betreft een 30 km per uur zone. De hoogst gemeten snelheid bedroeg dinsdagmiddag 40 km per uur. De komende tijd zal er vaker gecontroleerd gaan worden in deze straat.

petertjuh
Master
 Bericht 
Wow, 40@30. Levensgevaarlijk.

Maar wel balen dat er ook in de regio MWB in 30-zones gecontroleerd wordt.

Het is weer een tijdje rustig in de gemeente Woensdrecht, maar daar konden ze er ook wat van (zoek maar op oude persberichten).

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Beschonken bestuurder aangehouden

BREDA: De politie zag op dinsdagavond een auto langzaam over de Bavelselaan rijden. De auto reed met gedoofde lichten. De politie hield de automobilist staande. De 19-jarige bestuurder uit Rotterdam was niet in bezit van een geldig rijbewijs en bleek onder invloed van alcohol. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hem een ademanalyse werd afgenomen. De uitslag hiervan bedroeg 525 ug/l. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.

Drietal aangehouden voor mishandeling tijdens verkeersruzie

BREDA: In de nacht van 12 op 13 april is een 41-jarige man uit Meerle ernstig mishandeld na een verkeersruzie. De man was als automobilist betrokken bij een verkeersruzie n.a.v. een aanrijding op de Rijsbergseweg. Hij werd door meerdere mannen geslagen en geschopt. De mannen namen o.a. de autosleutels van het slachtoffer mee en lieten hem met een gebroken enkel achter. Ook had hij meerdere blauwe plekkern en zwellingen.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. Deze stelde een onderzoek in en hield aan de hand van het kenteken van de auto drie personen aan. Een 16-jarige jonge en een 17-jarige jongen uit Rijsbergen en een 18-jarige man uit Langeweg zijn aangehouden als verdachte.

De drie zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Preventieve snelheidscontrole met basisschoolleerlingen

DONGEN: Een bijzondere samenwerking tussen politie en leerlingen van groep 8 van de basisschool de Vlinderboom vond dinsdagochtend plaats in de Anjerstraat.
Daar controleerde de politie samen met leerlingen 75 passerende automobilisten. Allen werden aan de kant gezet en kregen een gekleurde kaart. Automobilisten die harder reden dan 30 km per uur kregen een 'rode' kaart en bestuurders die zich hielden aan de toegestane snelheid kregen een 'groene' kaart. De bestuurders die te hard reden boden stuk voor stuk hun excuses aan in de richting van de basisschoolleerlingen.

Politie en vreemdelingendienst houden verkeerscontrole

DONGEN: De politie heeft in samenwerking met de vreemdelingenpolitie een verkeerscontrole gehouden rondom het AZC op de Schoolstraat. Bij de controle die dinsdagmiddag plaats had werd een 55-tal bestuurders gecontroleerd. Daarvan bleek dat 15 van hen in overtreding was voor verkeersovertredingen. Een ieder voldeed aan de verplichting van het bij zich dragen van een ID-kaart. De 15 bestuurders hebben een bekeuring gekregen. De overtredingen hadden oa. betrekking op het niet handsfree bellen en het rijden zonder gordel.

petertjuh
Master
 Bericht 
Vanavond:

File op de A27 voor knpt Hooipolder, filetje op de A59 vlak voor knpt Zonzeel, begin van een file t.h.v. knpt Klaverpolder (ik kon met langzaam rijden nog mooi ri de A17. Ofwel lekker veel file gehad t.o.v. een normale rit terug naar huis via dezelfde wegen.

En de gehele A17 stond vast ri Moerdijk vanwege de file op de A16 en omdat ergens halverwege Standaarbuiten > A16 een auto van RWS met pijlbord + politiebus de linkerrijstrook blokkeerden. Ik kon niet zien of de weg kapt was o.i.d. Er stonden verder geen auto's bij in elk geval.

dennisboz
Master
 Bericht 
Ik maak nooit files mee.......... :kniktja:

Yvesart
Master
 Bericht 
petertjuh schreef:
Vanavond:

File op de A27 voor knpt Hooipolder, filetje op de A59 vlak voor knpt Zonzeel, begin van een file t.h.v. knpt Klaverpolder (ik kon met langzaam rijden nog mooi ri de A17. Ofwel lekker veel file gehad t.o.v. een normale rit terug naar huis via dezelfde wegen.

En de gehele A17 stond vast ri Moerdijk vanwege de file op de A16 en omdat ergens halverwege Standaarbuiten > A16 een auto van RWS met pijlbord + politiebus de linkerrijstrook blokkeerden. Ik kon niet zien of de weg kapt was o.i.d. Er stonden verder geen auto's bij in elk geval.

net daarvoor was een sleepwagen weggereden met een smart en een bestelautootje erop.. (ik zag daarna de politie en RWS wegrijden).. ik reed aan de andere kant..

overigens kom ik net terug van de fitness, staat er hier voor de BP op de kruising een politiewagen en sleepwagen.. berg glas op de weg.. denk een ongelukje voor het stoplicht net voor de BP (langdonk).. :huh:

dennisboz
Master
 Bericht 
Vanmorgen lag er een auto op z'n kant op de A58 bij B.o.Z.
Op een recht stuk.... :kniktja:

petertjuh
Master
 Bericht 
Het is weer eens druk met controles zeg (tenminste qua meldingen).

A27, A58, A16, N261 Ringbaan West. Ben benieuwd of ik de A27 straks nog zie of dat ie gewoon erg laat gemeld is bij ons en nu dus aan het weggaan is.

MarcoV
FS medewerker
 Bericht 
Vrouw zwaar dronken achter het stuur

ROOSENDAAL: In haar woning in de wijk Kroeven is woensdagavond rond 20.10 uur een 46-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden. Ze veroorzaakte een ongeval en reed daarna door. Onderzoek wees uit dat ze zwaar beschonken was en niet in het bezit was van een in Nederland geldig rijbewijs.

Op de Burgemeester Schneiderlaan reed de bestuurster tegen een auto aan die voor het rode stoplicht wachtte. Vervolgens reed ze met hoge snelheid door. Getuigen hebben haar kenteken genoteerd en gaven dit door aan de politie. Agenten konden met deze gegevens de vrouw in haar woning aanhouden. Ze is meegenomen naar het bureau. Uit onderzoek bleek dat de vrouw ruim 6 keer de toegestane hoeveelheid op had. Ze blies 1460 ug/l, terwijl 220 ug/l is toegestaan. Ook is ze niet in het bezit van een in Nederland geldig rijbewijs. De vrouw is meegenomen naar het bureau.

Man rijdt op motor met valse kentekenplaat

ROOSENDAAL: Een 19-jarige man uit Hoeven is rond 18.30 uur op de Ettenseweg aangehouden. Hij wordt verdacht van het rijden op een motor met een valse kentekenplaat. Een oplettende agent zag de motor rijden. Uit onderzoek bleek dat het kentekenplaat hoorde bij een ander merk motor dan die waar de verdachte op reed. De agent hield de man hierop staande. Uit onderzoek bleek ook dat de man geen geldig rijbewijs had. Hij is meegenomen naar het bureau. De motor is voor technisch onderzoek in beslag genomen.

Bestuurder onder invloed van alcohol

TERHEIJDEN: Op de A59 is woensdagavond rond 21.30 uur een 60-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Bij de politie kwam een melding binnen dat de man zwaar slingerend over de weg reed. Hij is aangehouden en aan een blaastest onderworpen. Ondanks de medewerking van de man mislukte de blaastest. Daarop is een bloedonderzoek afgenomen. Wel was duidelijk dat de man circa 600 ug/l heeft gedronken. Daarop is zijn rijbewijs in beslag genomen.

Scooterrijder rijdt in op politiebiker

TILBURG: Op woensdagmiddag zagen surveillerende bikers van de politie een scooter rijden met hierop twee personen. De twee droegen geen helm en kregen een stopteken. De bestuurder leek te stoppen, maar gaf op het laatste moment vol gas. De 18-jarige man reed op een politieagente in, waardoor beiden ten val kwamen. De man liep hierbij lichte verwondingen op. De agente bleef ongedeerd. De bestuurder is aangehouden voor poging doodslag danwel poging tot zware mishandeling. Hij is in verzekering gesteld en verhoord.
De politiemedewerkster heeft aangifte gedaan.

Na verhoor is de man met een dagvaarding in vrijheid gesteld. Ook kreeg hij twee bekeuringen, voor het niet dragen van een helm en het niet op de eerste vordering tonen van een kentekenbewijs.

Politie schrijft 71 bekeuringen uit bij verkeerscontrole

TILBURG: De politie van team Binnenstad heeft woensdagmiddag een grote verkeerscontrole gehouden op de kruising Hart van Brabantlaan-Hazelaarstraat. De controle duurde van 14.00 tot 16.30 uur en er werden enkele honderden personeanuto's, taxi's en brom- en snorfietsen gecontroleerd. In totaal werden er 71 bekeuringen uitgeschreven. Ze waren als volgt verdeeld:

Auto's en taxi's:
- Niet dragen gordel:14
- Mobiel bellen: 7
- Rijden zonder rijbewijs: 1
- Niet tonen rijbewijs op eerste vordering: 7
- Door rood verkeerslicht rijden: 7
- Te weinig profiel op band: 1
- Kind onder 12 jaar niet in kinderzitje:1

Brom- en snorfietsen
- Niet dragen helm: 3
- Geen bromfietscertificaat tonen op 1e vordering: 6
- Geen rijbewijs/bromfietscertifaat hebben: 2
- Geen kentekenbewijs tonen: 8
- Constructiesnelheid te hoog: 5
- Geen kentekenplaat:1
- Geen verzekering:1
- Geen kinband: 1
- Snelheid te hoog: 3
- Geen achterrem: 1
- Geen rem: 1
- Door rood verkeerslicht rijden: 1


Bromfiets en snelheidscontrole in Dongen

DONGEN: De politie heeft donderdagmiddag op de Klein Dongenseweg een snelheids- en bromfietscontrole gehouden. Er werd met een lasergun gecontroleerd op snelheid. Er kregen zes automobilisten een bon, de hoogst gemeten snelheid, zonder correctie was 97 km / uur. Er werden vier bromfietsen gecontroleerd, waarvan er één niet voldeed aan de toegestane constructiesnelheid (opgevoerd) en 72 km / uur haalde, de bestuurder kreeg een bekeuring.

Politie Oosterhout houdt grote verkeerscontrole
82 bekeuringen bij verkeersactie

OOSTERHOUT: De politie heeft woensdagmiddag op de Oldenneellaan, de Sint Antoniusstraat, de Europaweg, de Pasteurlaan, de Meerstoel, de Keiweg, de Tilburgseweg, de Apollostraat en de Burgemeester Holtroplaan een grote verkeerscontrole gehouden. Het doel van de actie is om de verkeersveiligheid te bevorderen. Zo werd er onder meer gelet op verlichting, het dragen van de gordels, niet handsfree bellen en het rijden op een opgevoerde bromfiets. In totaal werden 82 bekeuringen uitgeschreven. Opvallend veel overtredingen werden geconstateerd met betrekking tot het niet dragen van de autogordels, maar liefst 53 x werd hiervoor een bon uitgereikt.

Dit waren de resultaten.
-35x gordel
- 17x overschrijding van de max.constructiesnelheid bromfiets
-10x vordering rijbewijs ter inzage
- 4x negeren rode verkeerslichten
- 3x rijden over een fietspad
- 2x bromfiets niet verzekerd.
- 2x niet in het bezit rijbewijs bromfiets
- 1x verlichting bromfiets (avond)
- 1x defecte gashendel bromfiets
- 1x niet handsfree bellen
- 1x rijden over een voetpad
- 1x bromfiets zonder helm
- 1x bromfiets zonder kenteken
- 1x gladde band achter bromfiets
- 1x geen auto verzekering
- 1x negeren van het stopteken auto

 Pagina 41 van 50 [ 2452 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy