» Flitsservice.nl » Controles Reclamevrij? Log aub in, kost niets   

Postingstijd interval gedetecteerd van 36.5 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 14 van 14  [ 664 berichten ]
vw-driver
Master
 Bericht 
Ruim veertig hardrijders bekeurd bij radarcontrole op N36 bij Westerhaar
20 feb 2017

De verkeerspolitie van team IJsselland heeft vandaag 42 bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden op de N36 bij Westerhaar-Vriezenveensewijk.
De politie hield daar een radarcontrole tussen 10 en 15 uur. De hoogst gemeten snelheid was 123 km/u. Op de N36 mag maximaal 100 km/u gereden worden

http://www.rtvoost.mobi/nieuws/nieuwsit ... 3403&cat=1

Blaataap
Master
 Bericht 
 
Die controle heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van de verkeersveiligheid op die dodenweg zeg. :fp:

bert65
Master
 Bericht 
Wauw, de hoogst gemeten snelheid was slechts 123 km/u! Dat wil zeggen dat er waarschijnlijk 41 personen post krijgen van het CJIB voor een lullige overschrijding. 41 verjaardagen waar weer gezeurd wordt over lullige bekeuringen.

vw-driver
Master
 Bericht 
Blaataap schreef:
Die controle heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van de verkeersveiligheid op die dodenweg zeg. :fp:

Nee , ze staan weer .

Blaataap
Master
 Bericht 
 
vw-driver schreef:
Nee , ze staan weer .


Toppers hoor :lol:

saab-driven
Die hard
 Bericht 
bijna dagelijks staan ze er en nog geflitst worden.... :applaus:

Scaniafan
Master
 Bericht 
Gisteravond op de A28 t.h.v. Zwolle op verschillende plekken motorrijders, grote verkeerscontrole bij het RWS terrein bij afrit Ommen. Geen ANPR o.i.d. gezien, geen laser ofzo. Viel op dat veel buitenlandse kentekens en bestelbusjes mee werden genomen.

vw-driver
Master
 Bericht 
Motorrijders scheuren door Salland en raken rijbewijs kwijt; Raaltenaar rijdt 119 km/u te hard
25 mrt 2017

Een 41-jarige motorrijder uit Raalte is vandaag zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij ruim 119 kilometer per uur te hard over de Dalfserweg in Heino reed. Bij dezelfde politiecontrole in een deel van Salland werden ook de rijbewijzen van een 29-jarige inwoonster uit Nijkerk en van een 51-jarige Zwollenaar ingevorderd.
De eerste pechvogel die de dag zonder rijbewijs eindigde, was de inwoonster uit Nijkerk. Zij reed op de Marledijk in Marle 118 kilometer per uur, terwijl daar maximaal 60 kilometer is toegestaan.
Haar vriend reed met zijn motor 109 kilometer per uur, maar mocht op één kilometer na zijn rijbewijs houden. Hij kreeg wel een bekeuring.
Te hard door Zwolle
Een uur later volgde de politie op de IJsselallee in Zwolle een 51-jarige inwoner. Op de IJsselallee is maximaal 70 kilometer per uur toegestaan, maar de motorrijder reed daar bijna 180 kilometer per uur.
In de tunnelbak deed hij er een schepje bovenop en zijn snelheid werd daar op ruim 200 kilometer per uur vastgesteld. Ook hij moest zijn rijbewijs inleveren.
Scheuren door Heino
Tot slot werd ook in Heino een motorrijder van de weg geplukt: de 41-jarige Raaltenaar. Hij reed op de Dalfserweg in Heino 179 kilometer per uur, terwijl daar maximaal 60 kilometer is toegestaan. Met de overschrijding van 119 kilometer moest ook hij zijn rijbewijs inleveren.
Naast deze uitschieters werden ook zes andere motorrijders bekeurd voor het meer dan 30 kilometer per uur te hard rijden.
Waarschuwing
De politie waarschuwt naar aanleiding van de controle op Facebook andere motorrijders. Ze schrijft: 'Veel motorongelukken ontstaan juist in de lente. De automobilist moet weer wennen aan de motoren op de weg en motorrijders zitten na de winter weer voor het eerst op de motor.'
'Dit zorgt nog weleens voor ongevallen, waarbij de motorrijder er door zijn kwetsbaarheid vaak het slechtst vanaf komt. Laat u zien, wees duidelijk en rijd met wederzijds respect.'

http://m.rtvoost.nl/nieuws/nieuwsItem.a ... 5616&cat=1

vw-driver
Master
 Bericht 
Man rijdt 60 kilometer te hard in Ommen, rijbewijs ingevorderd
20 mei 2017

Een automobilist is zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij veel te hard over de Beerzerweg in Ommen reed. De man knalde met 119 kilometer per uur voorbij, terwijl de maximale toegestane snelheid zestig kilometer per uur was. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
De Verkeerspolitie Overijssel hield vandaag meerdere controles op wegen in het Vechtdal waar regelmatig ongelukken gebeuren. Behalve snelheidsovertredingen, gingen vijf automobilisten op de bon omdat ze op hun telefoon zaten terwijl ze over de N36 reden.
Rijden zonder rijbewijs
Op diezelfde weg werd dertien keer te hard gereden, reed een bestuurder van een landbouwtrekker zonder rijbewijs en was van een auto de lading niet goed vastgezet.
Bij een radarcontrole binnen de bebouwde kom van Balkbrug reden eveneens veel automobilisten te hard. De hoogste gemeten snelheid was hier 102 kilometer per uur, terwijl 50 is toegestaan. Van de 1229 passanten reden er 377 te hard.

https://m.rtvoost.nl/nieuws/269237/man- ... ngevorderd

vw-driver
Master
 Bericht 
Verkeerspolitie zit bovenop hardrijders in Overijssel, 22 rijbewijzen ingenomen
26 jun 2017

De verkeerspolitie hield afgelopen weekeinde extra toezicht op de wegen in Overijssel van en naar de TT in Assen. De politie zat vooral op de nek van hardrijders.
Tweeëntwintig weggebruikers reden zo hard dat zij ter plaatse hun rijbewijs moesten inleveren. Dat is normaliter het geval bij meer dan 50 kilometer per uur te hard rijden.
Totaal werden afgelopen weekeinde 75 boetes uitgedeeld aan weggebruikers die meer dan 30 kilometer per uur te hard reden. De grootste snelheidsovertreding was een overschrijding van meer dan 90 kilometer per uur; 171 kilometer per uur waar maximaal 80 is toegestaan.
De politie lette ook op andere veel voorkomende overtredingen: zo werden twaalf bekeuringen uitgedeeld voor niet handsfree bellen, zeven keer voor het inhalen ondanks een doorgetrokken streep en drie keer voor het niet dragen van een autogordel en het door rood rijden.

http://m.rtvoost.nl/nieuws/271504/verke ... -ingenomen

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
vw-driver schreef:
Verkeerspolitie zit bovenop hardrijders in Overijssel, 22 rijbewijzen ingenomen

Waarom moeten ze nou weer bovenop die gasten gaan zitten. Prent geven is toch voldoende? Nu krijgen we weer allerlei gelul over geweld en zo.

saab-driven
Die hard
 Bericht 
Gister stonden ze op een voor mij nieuwe plek op de Ceintuurbaan in Deventer om 22:00 beide richting laser thv de begraafplaats. (Wel gemeld maar zie hem niet in de historie).
Was zo waar blij dat ik met de fiets was ;)

vw-driver
Master
 Bericht 
Ruim driehonderd bekeuringen bij controle op N35 bij Mariënheem 10 dec 2017

Tijdens een radarcontrole op de N35 in de kom van Mariënheem zijn gisteren 309 bestuurders geflitst. In totaal passeerden er zo'n achttienhonderd voertuigen.

De toegestane maximumsnelheid is daar 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 86 kilometer per uur.

http://m.rtvoost.nl/nieuws/281667/ruim- ... marienheem

garco
Master
 Bericht 
saab-driven schreef:
Gister stonden ze op een voor mij nieuwe plek op de Ceintuurbaan in Deventer om 22:00 beide richting laser thv de begraafplaats. (Wel gemeld maar zie hem niet in de historie).
Was zo waar blij dat ik met de fiets was ;)


eindelijk eens een goede plek om te controleren ipv de 2x2 rijstroken waar ze normaal staan.

 Pagina 14 van 14 [ 664 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy