» Off-"Flitsservice" » Auto's » Dashcam info   

Postingstijd interval gedetecteerd van 69 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 25 van 25  [ 1236 berichten ]
Brul(tm)
Master
 Bericht 
Thanks :thumb: Zal er van de week eens naar kijken.

Inferi0r
Master
 Bericht 
 
Nu wel echt nieuwe firmware gevonden met de VDUpgrade.exe. Mogelijk de firmware die hier ook staat (al staat er 9600WHG): https://www.dropbox.com/sh/ob21yzfet3ml ... drive?dl=0

Daar zit ook de laatste VDUpgrade.exe en VDAnalyzer in.

Flippo
Nieuwkomer
 Bericht 
 
Klopt! Zojuist VDUpgrade.exe gedraaid de dashcam heeft zichzelf voorzien van nieuwe software tijdens het opstarten

Kwibus
Master
 Bericht 
De link geeft meer downloadspul, ik zie nu o.a. de "VD-9500H JUNE 2015 with Firmware.zip" van 10 uur geleden. Maar eens proberen dan :kniktja:

Pinni3
Pro
 Bericht 
Inferi0r schreef:
ammer dat Pinni al een tijd niet meer onder ons is, anders had hij hier misschien wat mee gekund.


SLIK :koffie:

Ik zal alles maar gaan updaten met nieuwe versies. Eerst de VD updaten, heb veel gemist blijkbaar.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Pinni3 :dag:

Pinni3
Pro
 Bericht 
:wink: hallo Dave.

ik heb net de update gedaan maar niet met dat update tooltje.
Dat tooltje werkt voor geen meter.
Gewoon kaart leeg en de 3 firmware bestanden er op kegelen.
Dan onderstaande procedure volgen:
- Zorg dat de VD uitstaat en plaats de SD kaart in de VD.
- Zet de VD aan; er komt nu een groen scherm met Upgrade
-- Schakel het systeem niet uit, zorg eventueel dat de auto aanstaat!!!
- Na ongeveer 1,5 minuut hoor je een "event"-geluid.
- Ongeveer 30 seconden later herstart het systeem.
:thumb:

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Dat is fijn om te horen maar heeft een update zin? Zijn er verbeteringen doorgevoerd waarvan je zegt -wow- ?

Pinni3
Pro
 Bericht 
Niet dat ik dadelijk kon zien.

Maar soms zit het hem in kleine dingetjes die het stabieler kunnen maken.

Sinds een tijdje had ik soms last van een hangende VD 5 minuten na opstart.
Dan moest ik hem gaan hard rebooten. Hoopte hem met de firmware van dat probleem te verhelpen.
Nu is het even zien hoe alles gaat.

Moet de camera achter nog installeren in de nieuwe wagen (deze week ergens)

Pinni3
Pro
 Bericht 
Kleine Update:

De FFmpeg.exe die in de tool zit aangepast naar de release van vandaag (64 en 32Bit).
Hier een link naar V11

groetjes :wink:

GerbenT
Master
 Bericht 
Pinni3 schreef:
Kleine Update:

De FFmpeg.exe die in de tool zit aangepast naar de release van vandaag (64 en 32Bit).
Hier een link naar V11

groetjes :wink:


:respect: :respect: :respect:

Kan ik een fles wijn naar je sturen voor je werk ?
(bierpakket mag ook)

Pinni3
Pro
 Bericht 
Dat mag :-x .

Het grote werk is gebeurd met de eerste versies.

Mijn enigste wens is nu van de batch bestanden af raken.
Hiervoor moet ik wel mijn programmeer kennis bijschaven :fp:

Inferi0r
Master
 Bericht 
 
Super bedankt pini! Top, gebruik je tool regelmatig.

Pinni3
Pro
 Bericht 
Gisteren zelf wat aan het klooien met filmpjes.
Merkte ik dat de V11 die ik online gegooid had niet werkte. :fp:
Debug versie werkte maar de Release niet :fp: :fp: :fp: :fp:
Hierbij de zelfde maar dan werkende release v12.

Sorry voor het ongemak als je de v11 al gedownload had.
De file van v11 voor alle veiligheid offline gehaald.

plankie
Master
 Bericht 
Welkom terug Pinni3 :)

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Code:
Er bestaat al een submap of bestand Old.
Er bestaat al een submap of bestand Mirror-Movie.
ffmpeg version N-34549-g13b7781, Copyright (c) 2000-2011 the FFmpeg developers
  built on Nov  6 2011 22:02:08 with gcc 4.6.1
  configuration: --enable-gpl --enable-version3 --disable-w32threads --enable-ru
ntime-cpudetect --enable-avisynth --enable-bzlib --enable-frei0r --enable-libope
ncore-amrnb --enable-libopencore-amrwb --enable-libfreetype --enable-libgsm --en
able-libmp3lame --enable-libopenjpeg --enable-librtmp --enable-libschroedinger -
-enable-libspeex --enable-libtheora --enable-libvo-aacenc --enable-libvo-amrwben
c --enable-libvorbis --enable-libvpx --enable-libx264 --enable-libxavs --enable-
libxvid --enable-zlib
  libavutil    51. 24. 0 / 51. 24. 0
  libavcodec   53. 28. 0 / 53. 28. 0
  libavformat  53. 19. 0 / 53. 19. 0
  libavdevice  53.  4. 0 / 53.  4. 0
  libavfilter   2. 47. 0 /  2. 47. 0
  libswscale    2.  1. 0 /  2.  1. 0
  libpostproc  51.  2. 0 / 51.  2. 0
[avi @ 033F8A40] parser not found for codec pcm_s16le, packets or times may be i
nvalid.

Seems stream 0 codec frame rate differs from container frame rate: 60.10 (6250/1
04) -> 30.08 (361/12)

Seems stream 1 codec frame rate differs from container frame rate: 58.96 (100000
0/16961) -> 29.50 (59/2)
Input #0, avi, from 'ch1_00007030_20151128_230238_342_59904_N.avi':
  Duration: 00:00:59.90, start: 0.000000, bitrate: 13180 kb/s
    Stream #0:0: Video: h264 (Constrained Baseline) (H264 / 0x34363248), yuv420p
, 1280x720, 30.05 fps, 30.08 tbr, 30.05 tbn, 60.10 tbc
    Stream #0:1: Video: h264 (Constrained Baseline) (H264 / 0x34363248), yuv420p
, 1280x720, 29.48 fps, 29.50 tbr, 29.48 tbn, 58.96 tbc
    Stream #0:2: Audio: pcm_s16le ([1][0][0][0] / 0x0001), 22050 Hz, 1 channels,
s16, 352 kb/s
    Stream #0:3: Audio: aac_latm, 0 channels, s16
Output #0, mp4, to 'Vooraan.mp4':
  Metadata:
    encoder         : Lavf53.19.0
    Stream #0:0: Video: h264 (![0][0][0] / 0x0021), yuv420p, 1280x720, q=2-31, 3
0.05 fps, 3125 tbn, 30.05 tbc
    Stream #0:1: Audio: aac (@[0][0][0] / 0x0040), 22050 Hz, 1 channels, s16, 12
8 kb/s
Output #1, mp4, to 'Achteraan.mp4':
  Metadata:
    encoder         : Lavf53.19.0
    Stream #1:0: Video: h264 (![0][0][0] / 0x0021), yuv420p, 1280x720, q=2-31, 2
9.48 fps, 500k tbn, 29.48 tbc
Stream mapping:
  Stream #0:0 -> #0:0 (copy)
  Stream #0:2 -> #0:1 (pcm_s16le -> aac)
  Stream #0:1 -> #1:0 (copy)
Press [q] to stop, [?] for help

:huh:

Pinni3
Pro
 Bericht 
Ik kan niet dadelijk zeggen wat er aan de hand is Dave.
Maar neem even de laatste versie van de gui tool.
Deze bevat de release N-76467-ga8b254e van FFMPEG die toen gereleased was.
Als je de laatste versie hebt afgehaald de FFMPEG.exe toch even deleten en de GUI tool even herstarten.
Die dropt de vernieuwde versie.
Je werkt met de oude versie van FFMPEG.

De laaste release bevat:
Code:
ffmpeg version N-76467-ga8b254e Copyright (c) 2000-2015 the FFmpeg developers
  built with gcc 5.2.0 (GCC)


Jou versie is:
Code:
ffmpeg version N-34549-g13b7781, Copyright (c) 2000-2011 the FFmpeg developers
  built on Nov  6 2011 22:02:08 with gcc 4.6.1


Laat dan ook even weten welke functie je gebruikte + de rest van de omstandigheden :koffie:
De versie is waarschijnlijk niet het probleem maar maakt het trouble shooten wel makkelijker :zzz:
De frame rate error zegt me heel vaag nog iets maar nog niet voldoende koffie gedronken :koffie:

Denk dat ik die functie toch ga inbouwen dat hij de ffmpeg eerst delete en dan de nieuwe plaatst.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ik had eerst gedelete ...

---
Vreemd. Het werkt nu wél! :roll: .. Had op mirror BL gedrukt .. Nouja het zal wel dan :-? :D

Brul(tm)
Master
 Bericht 
Hier ineens tjirp geluiden na het aanzetten. SD kaart wordt wel herkent.
Op de computer is de SD kaart niet meer uit te lezen :boos:

Lijkt defect te zijn. Na format komt probleem direct weer terug.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Mja.. Het wordt tijd het Chinees-Koreaanse spul eens te gaan vervangen, goed punt. Voor ander Chinees-Koreaans spul. :roll:

Pinni3
Pro
 Bericht 
Wat had je dan in gedachte dave ?

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Blackvue DR650GW-2CH

Pinni3
Pro
 Bericht 
Moet ik eens opzoeken :thumb:

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Kost aardig knaken, heeft geen schermpje.. Maar dat boeit mij niet, als het nodig is kan ik met Wifi via de telefoon wel wat terugzien schat ik zo in.

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Mooi spul van blackvue :thumb:
Dat wifi werkte bij mij wel wat traag op 1024 p.
Als je op 720 p opneemt is het redelijk te doen.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Traag? Zou kunnen.. Ik weet niet wat voor bitrate de Wifi heeft maar de video's hebben 9 en 3 Mbit samen 12 Mbit.

Dat wordt al snel listig voor een beetje Wifi over gemiddelde afstand. Maar gisteren heb ik weer zonder kaartje in de VD gereden omdat ik die vergeten was, daar wordt ik nou een beetje simpel van. Beter een trage Wifi dan iedere keer kaartje vergeten erin te steken denk ik dan maar.

* Echter ik lees nu net ook over "Lukas 7950" .. Lijkt me ook wel wat. Bitrate is wel lager :roll:

Brul(tm)
Master
 Bericht 
Dave schreef:
Voor ander Chinees-Koreaans spul.


Dat zat er al in. Had vrij snel na aanschaf een Samsung Evo 128GB kaartje gekocht.
Eens kijken wat ze zeggen als ik het voor garantie aanbiedt :roll:

*edit* gaat om de unit zelf :x :lol:

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ja, ik snap je niet helemaal :roll:

wernert
Pro
 Bericht 
 
[Over werkwerken kabeltje achtercamera.]

Dave schreef:
In een rechte lijn ja maar als je het netjes weg wil werken langs stijlen, de vloer (ipv plafond) en wat dan ook dan raak je aardig door de halve meters heen.


Ik heb de kabel naar de achtercamera ook verlengd met standaard USB-kabel. Krijg 'm desondanks niet in beeld of opgenomen, terwijl de power leds op de achtercamera wel werken. Herkent iemand dit probleem?

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
USB kabel kan je niet onbeperkt verlengen, de datalijn trekt dat niet. Maximum lengte is vijf meter.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus

GerbenT
Master
 Bericht 
Dave schreef:
USB kabel kan je niet onbeperkt verlengen, de datalijn trekt dat niet. Maximum lengte is vijf meter.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus

Voor passive USB klopt dat, active USB kabels gaan tot 15m (2.0 and up)
http://www.yourcablestore.com/USB-Cable ... _42-1.html

wernert
Pro
 Bericht 
 
Dave schreef:
Maximum [USB] lengte is vijf meter


Ja, maar ik hoop eigenlijk dat Visiondrive alleen de USB connectoren gebruikt, en dat het signaal niet als USB over de kabel gaat. Scheelt hun ook weer wat chipjes.

Plus: Visiondrive verkoopt ook een kabel voor de achterkamera van 9 meter, en de bijgeleverde kabel is 5 1/2 meter. (Alle aannames ten spijt: werken doet het nog niet.)

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
GerbenT schreef:
Voor passive USB klopt dat, active USB kabels gaan tot 15m

Ja, dat staat ook in mijn link.. Maar we hebben het hier over een auto, met die gedachte heb ik dat commentaar hierover weggelaten. Maakt het onnodig warrig en niet toepasbaar.

Brul(tm)
Master
 Bericht 
wernert schreef:
Visiondrive verkoopt ook een kabel voor de achterkamera van 9 meter


Op de 9500 nooit gebruikt, maar op de 8000 heb ik er geen problemen mee gehad :schudnee:

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ja tussen specs en praktijk kan nog wel eens verschil zitten, dat noemen we marge, maar als je gaat lopen verlengen zit er ook nog een tussenstuk tussen wat demping/verlies oplevert. *rustig blijven Dave*

BommelDing
FS Meldingen
 Bericht 
9 meter ook zelf gebruikt voor de 9500/9600, ik had er geen problemen mee. (Heb sowieso nog een 9M kabel liggen, nieuw).

 Pagina 25 van 25 [ 1236 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy