» Openbaar » Media » Archief    Pagina 3 van 5  [ 231 berichten ]
-Joske-
Master
 Bericht 
WimLex schreef:

Dat is een (terechte) constatering van feiten gemaakt op basis van een krantenartikel dat schalke 04 geheel belangenloos hun stadion ter beschikking stelt.

Ik heb het helemaal niet over Schalke 04. Dat die hun stadion aanbieden is fijn voor Twente ja.. Maar Vjenne is al in zijn hoofd bezig dat ze niet kunnen uitwijken naar bijv Arnhem, want daar kunnen maar 25.000 man in.. Goh jou zou een wedstrijd missen zeg omdat er niet genoeg plaatsen zijn. Als je je daar nu al druk om gaat maken op de zelfde dag.. :nah:

Met een beetje geluk is het stadion van Twente nog wel op tijd klaar.

WimLex
Master
 Bericht 
-Joske- schreef:
Ik heb het helemaal niet over Schalke 04.

Dat had ik in de gaten, maar helaas voor jou, dat krantenartikel van Schalke 04 is de basis om eens het aantal zitplaatsen van andere stadions te bekijken.

Sterker nog, zonder dat krantenartikel had vjenne die posting nooit gedaan.

-Joske-
Master
 Bericht 
WimLex schreef:
dat krantenartikel van Schalke 04 is de basis om eens het aantal zitplaatsen van andere stadions te bekijken.

Als je daar dan al op gaat reageren, terwijl de dode net het stadion uit is, en al die andere gewonden nog maar net beseffen dat ze aan de dood ontsnapt zijn.. Dan ben je er wat te vroeg bij.. Sterker nog, zonder ook maar iets te weten of het stadion nog op tijd klaar kan zijn zitten sommige al meteen te denken waar ze dan wel kunnen spelen.. Want de seizoenkaart zal immers al wel betaald zijn.

Vjenne
Master
 Bericht 
Joske, als jij dat bericht zo goed gelezen hebt, dan heb je ook gezien dat het een inleiding is naar het gequote artikel. De andere capaciteiten waren ter vergelijking, om te laten zien dat de dichtstbijzijnde opties (Almelo, Doetinchem) niet toereikend zijn, evenals de eerder gebruikte optie (Arnhem). Niet om zelf meteen te vergeten wat er gebeurd is, maar vooral om verder te kijken naar de gevolgen van de gebeurtenis.

Vjenne
Master
 Bericht 
Robin_v_G schreef:
Heeft Furr weer iets raars gezegd?

:kniktja: Niet hier maar op Facebook in reactie op een bericht van mij hierover.

Citaat:
Slachtoffers gun je het niet :( het stadion in mindere mate...


Na reactie van mij hierop gaat hij het op de man/vrouw spelen door mij en MS85 persoonlijk aan te vallen :thumb_d: verder niet te veel woorden aan vuil maken. Zonde van de energie.

Vjenne
Master
 Bericht 
Dave schreef:
Ik heb het gisteren niet gezien anders had ik er zeker wat tegen gedaan...

Vond niet plaats op dit forum, dus je had er weinig tegen kunnen doen, tenzij je ook Daverechten op Facebook hebt, maar dat denk ik toch niet (f)

Vjenne
Master
 Bericht 
Citaat:
Drama mogelijk gevolg van fout in bouw
vrijdag 8 juli 2011 | 12:31 uur
print artikel
Get Microsoft Silverlight
Speel af in Windows Media Player

Het instorten van een deel van het dak van stadion de Grolsch Veste van FC Twente donderdag is mogelijk het gevolg van een fout tijdens de bouw. Dat zegt ingenieur Snellink van de faculteit construerende technische wetenschappen van de Universiteit Twente.
Luchtfoto stadion

Uit foto's blijkt dat de staalconstructie nog niet stevig genoeg was om die al te belasten. Zo ontbraken er nog horizontale stabiliteitsverbanden tussen de spanten, die moeten voorkomen dat de spanten kunnen kantelen. Dat is op onderstaande foto te zien:

AfbeeldingToch lagen er al dakplaten op de aanbouw en werd vlak voor het instorten van het dak een groot videoscherm aan de constructie gehangen. Dat is te zien op onderstaande foto's:

Afbeelding

AfbeeldingHet deel van de aanbouw waar de horizontale verbindingen wel waren aangebracht is blijven staan. Op dit moment wordt door verschillende instanties onderzoek gedaan naar de oorzaak.


http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=127395


Citaat:
Politie vraagt om foto's ongeluk Grolsch Veste
vrijdag 8 juli 2011 | 13:04 uur
print artikel

De politie roept iedereen op foto's van het ongeluk in de Grolsch Veste en van even daarvoor beschikbaar te stellen.
Hoofdofficier dhr. Monte van Capelle

Daarvoor heeft de politie een speciale website gemaakt. De foto's kunnen belangrijk zijn voor het onderzoek naar het ongeluk. Donderdag stortte het nieuwe dak van het stadion in. Eén bouwvakker kwam om het leven, 15 raakten gewond. De politie en het Openbaar Ministerie willen weten of iemand dood door schuld verweten kan worden. Direct na het ongeluk is daarom begonnen met het verzamelen van informatie en het veilig stellen van sporen. Justitie verwacht dat het werk in het stadion na het weekend misschien weer opgepakt kan worden. Het onderzoek naar de schuldvraag neemt volgens de hoofdofficier van Justitie maanden in beslag.


http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=127396

WimLex
Master
 Bericht 
*on-topic again

Deze (rode) constructie is dus ingezakt:
Afbeelding

De Grolsch Veste: voor en na

-Joske-
Master
 Bericht 
Vjenne schreef:
Joske, als jij dat bericht zo goed gelezen hebt, dan heb je ook gezien dat het een inleiding is naar het gequote artikel. De andere capaciteiten waren ter vergelijking, om te laten zien dat de dichtstbijzijnde opties (Almelo, Doetinchem) niet toereikend zijn, evenals de eerder gebruikte optie (Arnhem). Niet om zelf meteen te vergeten wat er gebeurd is, maar vooral om verder te kijken naar de gevolgen van de gebeurtenis.

De gevolgen kunnen nog alle kanten op.. Er is nog helemaal niks bekend over hoelang het zal duren om dat dak weer op te bouwen etc.. Het komt op mij over al dat men zich daar nu als supporter al druk over aan het maken is. Wat nou als de spelers zeggen laat ons maar lekker in Arnhem spelen omdat we daar vaker gespeeld hebben?

MS85
Master
 Bericht 
-Joske- schreef:

Hmzz.. Vind het ook een beetje onfatsoenlijk om al op de zelfde dag te gaan kijken hoeveel mensen in omliggende stadions passen etc etc.. Komt een beetje over als wat er ook gebeurt, als we maar met zijn alle voetbal kunnen kijken. :x
Het is de realiteit, Jos. Ze zitten op een druk bouwschema. Dat komt nu niet meer uit, dus ze zullen NU AL moeten kijken wat er daarmee moet gebeuren. In jouw ogen komt dat zo over...
Uiteindelijk gaat het ook om het voetbal, dat zal gespeeld moeten worden.
Robin_v_G schreef:
Er kwamen vragen vanuit de media en Schalke heeft alvast gereageerd
Ik vind het heel netjes van Schalke om dit aanbod te doen. Naar Heracles uitwijken heeft geen ene donder zin met 8500 plaatsen. En Arnhem kan geen plaats bieden aan 30.000 man!
-Joske- schreef:
Bij Twente zelf denken ze nu nog helemaal nergens.. Aldus Munsterman. Lijkt erop dat Vjenne zich daar al druk om aan het maken is. Maar goed, ik kan het mis hebben.
In 1e instantie ben je daar ook niet mee bezig, maar ik durf er op te leggen dat ze daar wel degelijk mee bezig zijn geweest gisteren hoor. Je kunt niet anders dan daar nu al over nadenken; Hoe hard dat ook is. De V-CL begint bijna!
-Joske- schreef:
Maar Vjenne is al in zijn hoofd bezig dat ze niet kunnen uitwijken naar bijv Arnhem, want daar kunnen maar 25.000 man in.. Goh jou zou een wedstrijd missen zeg omdat er niet genoeg plaatsen zijn. Als je je daar nu al druk om gaat maken op de zelfde dag.. :nah:
Stel, zoiets gebeurd bij Heracles; Dan zou ik daar ook over nadenken hoor. Het is een bedrijfsongeval... Ik wil gewoon ook dat zonder problemen de competitie straks gewoon begint, daar betaal ik toch voor? :)

Dat staat totaal los van het feit dat daar gisteren een dode is gevallen...

Stel het maar in andere vorm: Jij bent baas van je bootjesverhuur, en er komt 1 van je belangrijkste mensen om het leven bij een bedrijfsongeval. Heel spijtig allemaal, maar het werk moet wel gewoon doorgaan, dus zul je ook direct opzoek moeten naar oplossingen.

Maargoed, als je weinig met het spelletje hebt, zul je dat niet begrijpen denk ik...

MS85
Master
 Bericht 
-Joske- schreef:
Het komt op mij over al dat men zich daar nu als supporter al druk over aan het maken is. Wat nou als de spelers zeggen laat ons maar lekker in Arnhem spelen omdat we daar vaker gespeeld hebben?
Als speler zijnde doe je het ook voor de supporters... Als je 30.000 seizoenskaarten hebt verkocht kun je niet tegen 5.000/10.000 (hoeveel capaciteit heeft de Gelredome?): Ja sorry, jullie kunnen de wedstrijd niet bezoeken?
Ik zou mij daar wel druk om maken. Je betaalt voor iets wat je vervolgens niet krijgt...
Stel, jij betaalt voor je pakje lego via bol.com en je krijgt het niet? Dan ga jij je de volgende dag ook wel druk maken.

Vjenne
Master
 Bericht 
-Joske- schreef:
Wat nou als de spelers zeggen laat ons maar lekker in Arnhem spelen omdat we daar vaker gespeeld hebben?

Kleine kans. De meeste spelers komen daar 1 keer per jaar, bij de uitwedstrijd tegen Vitesse. In de voetballerij zijn er nog maar weinig die 3 jaar bij 1 werkgever blijven. Bovendien heb je te maken met de huur van het stadion, een afweging moet worden gemaakt tussen de kosten, logistieke zaken etc. Maar wat ze precies gaan doen nu is nog niet duidelijk, er worden slechts opties genoemd.

bruintje beer
Master
 Bericht 
Heel plausibel verhaal wat Vjenne gepost heeft.
Ik heb gisteravond met de vrouw (ze is (o.a.) werktuigbouwer) al beredeneerd dat die buitenste ring van buizen, die de dragers met elkaar verbindt, cruciaal is voor de constructie. En die lijkt nu dus aan de ingestorte zijde te ontbreken... :x

Het rode frame in het plaatje van WimLex klopt dan weer niet...

-Joske-
Master
 Bericht 
MS85 schreef:
Uiteindelijk gaat het ook om het voetbal, dat zal gespeeld moeten worden.

Dat zal ik ook niet ontkennen... Tegenwoordig is het meer dan alleen een spelletje.. Sterker nog, het voetbal zelf komt onderhand op de 2de plaats. :x
MS85 schreef:
maar ik durf er op te leggen dat ze daar wel degelijk mee bezig zijn geweest gisteren hoor. Je kunt niet anders dan daar nu al over nadenken; Hoe hard dat ook is. De V-CL begint bijna!

Gister hebben die 0,0 tijd gehad om te gaan kijken wat ze doen. Er zijn zoveel dingen op de achtergrond die nu geregeld moeten worden dat men echt niet al bezig is geweest met een plan voor de komende wedstrijden. Kan men uit fatsoen ook niet doen. Daarom vind ik het ook een beetje raar om daar als supporter me op de zelfde dag al druk om te maken.. Vandaag zullen wel wat onderzoeken naar buiten komen over het stadion, en aan de hand daarvan zal men wel een oplossing gaan zoeken.
MS85 schreef:
Ik wil gewoon ook dat zonder problemen de competitie straks gewoon begint, daar betaal ik toch voor? :)

Klopt... Maar daar ga je je toch niet meteen druk om maken als de gewonden nog onder het dak liggen? Je wacht toch eerst even het onderzoek af etc.. Dat heeft iets met respect te maken geloof ik. Maar goed, dat kan ook aan mij liggen hoor. :lol:
MS85 schreef:
Stel, jij betaalt voor je pakje lego via bol.com en je krijgt het niet? Dan ga jij je de volgende dag ook wel druk maken.

De volgende dag ja... Maar niet als ze bij bol.com nog aan het af en aan rijden zijn met ambulances. :wink:

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Hallo zeg wat een discussie.

Lekker naar Schalke 04 gaan. :kniktja:

De onderlinge connecties tussen Twente en Schalke zijn toch al goed de laatste jaren (f)

Even de 31 afhoeken en je zit er zo.

bruintje beer
Master
 Bericht 
Dave schreef:
De onderlinge connecties tussen Twente en Schalke zijn toch al goed de laatste jaren
Maar die van de Grolsch Veste dus niet. :[

bruintje beer
Master
 Bericht 
Het hele dak hangt aan de punten P van de hieronder weergegeven constructie. Die vormt in feite een driehoek en is dus beresterk. Tenzij... tenzij krachten in zijwaartse richting niet worden opgevangen. En hoe het mij nu toelijkt waren de buizen die dat moesten gaan doen nog niet aangebracht. Er was dan ook betrekkelijk weinig voor nodig om al die driehoeken zijwaarts 'om te laten klappen', met als gevolg de instorting.

Afbeelding

Just my 2 cents sketchup brainstorm.

WimLex
Master
 Bericht 
bruintje beer schreef:
Het hele dak hangt aan de punten P van de hieronder weergegeven constructie.

Je verhaal klopt aardig, echter mis je nog een staander verder naar voren.
maar als je idd deze foto bekijkt missen er horizontale spanten (van hoog tot laag)

Afbeelding

bruintje beer
Master
 Bericht 
Die staander is voor dit verhaal niet van belang. Hoofdzaak is dat het hele dak op trek aan de punten P hangt, maar door het ontbreken van de dwarsspanten bleken die punten P nog helemaal niet zo betrouwbaar te zijn. :x

Ik ga nu niet de hele Grolsch Veste natekenen; heb ook nog wat anders te doen.

bruintje beer
Master
 Bericht 
Als het echt zó triviaal is vraag ik mij af wie er niet heeft opgelet tijdens de bouw. :-?

Vjenne
Master
 Bericht 
-Joske- schreef:
Gister hebben die 0,0 tijd gehad om te gaan kijken wat ze doen. Er zijn zoveel dingen op de achtergrond die nu geregeld moeten worden dat men echt niet al bezig is geweest met een plan voor de komende wedstrijden. Kan men uit fatsoen ook niet doen. Daarom vind ik het ook een beetje raar om daar als supporter me op de zelfde dag al druk om te maken.. Vandaag zullen wel wat onderzoeken naar buiten komen over het stadion, en aan de hand daarvan zal men wel een oplossing gaan zoeken.


Munsterman heeft gisteren gewoon gene behoefte gehad om er op in te gaan. Gisteren had dat gewoon geen prioriteit. Die lag en ligt nog steeds bij de slachtoffers. Aangezien de eerste wedstrijd VCL al op 26/27 juli of 2/3 augustus gespeeld wordt, heeft hij heus al wel om zich heen gekeken voor een "what if" scenario. Als er ook maar iets vertraging zou zijn hadden ze al een probleem. Daar heeft hij gisteren niet over na hoeven denken, dat scenario ligt al grotendeels klaar. Alleen gisteren vond hij het niet gepast om daar op in te gaan, simpelweg omdat er op dat moment nog mensen onder het dak lagen.

Vjenne
Master
 Bericht 
bruintje beer schreef:
Maar die van de Grolsch Veste dus niet. :[

Die waren prima, alleen de laatste dagen wat minder :x

WimLex
Master
 Bericht 
bruintje beer schreef:
maar door het ontbreken van de dwarsspanten

op deze fotos "lijkt" het alsof helemaal bovenin wel dwarsverstevigingen hebben gezeten, alleen achter (buiten) het stadion nog niet ....

Edit: fotos zijn gemaakt 30 min voor het instorten

Afbeelding
Afbeelding

Superkoe
Master
 Bericht 
Het lijkt er wel op. Dat zou een giga-blunder zijn, waarvoor de verantwoordelijk zeker afgerekend gaat worden.

bruintje beer
Master
 Bericht 
WimLex schreef:
alleen achter (buiten) het stadion nog niet ....
Laten die nou net die 'driehoeken' op hun plek moeten houden. :[

Vjenne
Master
 Bericht 
WimLex schreef:
op deze fotos "lijkt" het alsof helemaal bovenin wel dwarsverstevigingen hebben gezeten, alleen achter (buiten) het stadion nog niet ....

Waardoor dus de achterzijde van te tribune keurig heeft gefungeerd als "scharnierpunt"

bruintje beer
Master
 Bericht 
Ik zit nou net een beetje naar jouw avatar te gapen... :nah:

Vjenne
Master
 Bericht 
bruintje beer schreef:
Ik zit nou net een beetje naar jouw avatar te gapen... :nah:

Die klopt nog prima. Het ingestorte deel staat er niet bij op (f)

-Joske-
Master
 Bericht 
Superkoe schreef:
Het lijkt er wel op. Dat zou een giga-blunder zijn, waarvoor de verantwoordelijk zeker afgerekend gaat worden.

Dit gaat inderdaad iemand de kop kosten :kniktja: .

Vjenne
Master
 Bericht 
En dan krijgt de dakconstructie het dus een beetje zwaar... *KNAK* als een rietje :o

Afbeelding

-Joske-
Master
 Bericht 
Vjenne schreef:
En dan krijgt de dakconstructie het dus een beetje zwaar... *KNAK* als een rietje :o

Ronde buizen die knakken zo door hoor. Kunnen beter H profielen gebruiken. :kniktja: (zoals rechts op de foto).

WimLex
Master
 Bericht 
bruintje beer schreef:
WimLex schreef:
alleen achter (buiten) het stadion nog niet ....
Laten die nou net die 'driehoeken' op hun plek moeten houden. :[

Zouden dit ze zijn ? O:)
Afbeelding

WimLex
Master
 Bericht 
-Joske- schreef:
Kunnen beter H profielen gebruiken. :kniktja:

Die H-balk op de foto is ook geknakt :fp:

bruintje beer
Master
 Bericht 
WimLex schreef:
Zouden dit ze zijn ?
:kniktja: :[ In het kader van: als we ze hier laten liggen kun je ze ook niet op je kop krijgen :[

:(

MS85
Master
 Bericht 
Wim: Laat Jos nou alsjeblieft in zijn waan dat hij gelijk heeft...

-Joske-
Master
 Bericht 
MS85 schreef:
Wim: Laat Jos nou alsjeblieft in zijn waan dat hij gelijk heeft...

:D Zat erop te wachten. :aai:

Superkoe
Master
 Bericht 
Eerlijk gezegd vind ik die laatste foto van de bouwplaats ook rommel. Dat duidt alles behalve op een strakke planning. Het lijkt er wel op dat de kraan niet beschikbaar was, dus de chauffeur zelf maar heeft gelost en gedacht heeft van het zal wel. Ondertussen was al wel het scherm gearriveerd en dat moest er ook op en die kraan was er wel.

Toegegeven, speculatie, maar het zou zomaar kunnen....

timleeuw
Master
 Bericht 
 
Zo'n rommel is het niet, zie ze erger :koffie:

mulman
Pro
 Bericht 
 
Op de foto's kun je zien dat ze net de kruisverbanden in de top in het 2e vak van buiten aan het aanbrengen waren. De allerbovenste dwarsbalk in dat vak zat er ook nog niet in, net als in helemaal de andere hoek van de nieuwbouw (naar het bestaande deel toe), daar zat hij bovenin ook nog niet in. De buitenste 2 spanten stonden dus eigenlijk los en ongeschoord met elkaar verbonden.

Ik denk dat ze die buitenste randliggers er nog uit gelaten hebben in verband met de kraan die ze gebruikten (de gele), in het artikel over dat de kranen de staalconstructie geraakt zouden hebben werd gemeld dat de grote die middag afgebroken zou worden en alleen voor betonelementen gebruikt is. De gele kraan is volgens mij te kort/klein om over die buitenste balken heen die topliggers te kunnen plaatsen of dakplaten ver genoeg naar voren te leggen. Daarom zullen ze ook dat scorebord er die morgen nog aangehangen hebben. Dat moest ook nog met die grote zware kraan gebeuren.

Uiteindelijk denk ik dat de keuze voor de inzet van een grote zware kraan om over die balken heen te kunnen reiken (en ze dus nog niet te kunnen plaatsen), funest is geweest voor het bezwijken van het geheel. Daardoor konden dwarsverbanden nog niet worden aangebracht. Tel daarbij op de tijdsdruk (17 Juli open dag) en dus niet de tijd te hebben om eerst de staalconstructie (het geraamte) af te monteren en daarna pas de onderhangende dakliggers, dakplaten en scorebord te hangen (nu te hoge belasting), is denk ik een samenloop geweest tot het bezwijken. Als het geheel dan misschien toch ook nog door een kraan geraakt is, dan is dat vast de druppel geweest.

Het is denk ik een samenloop van omstandigheden wat tot deze droevige afloop heeft geleid.

WimLex
Master
 Bericht 
mulman schreef:
Het is denk ik een samenloop van omstandigheden

Wet van Murphy :kniktja:

Superkoe
Master
 Bericht 
Nou, meer dus een onzorgvuldige planning en onder tijdsdruk verkeerde keuzes maken.

MS85
Master
 Bericht 
Inmiddels is bevestigd dat er een 2e dode te betreuren valt :(
Een 23-jarige jongeman uit Oldenzaal.

red devil1
Master
 Bericht 
constructief is hier iets niet helemaal goed zo het lijkt. Ik zie flenzen waar geen bouten in zitten, maar ook wat verbanden die niet volledig zijn. De constructie is gebouwd op trek(dak trekt aan driehoekconstructie). Hier heeft iets niet helemaal lekker gezeten lijkt mij.

Hoorde het net op het nieuws dat er een 2e dode is.

red devil1
Master
 Bericht 
Superkoe schreef:
Eerlijk gezegd vind ik die laatste foto van de bouwplaats ook rommel. Dat duidt alles behalve op een strakke planning.
ooh dit valt wel mee hoor. Ik snap nooit dat aannemers hun te gebruiken materialen niet netter opslaan(net als afval :x ) Dat er wat constructie delen liggen verbaast me niet

Walker
Master
 Bericht 
Ik had vroeger een hekel aan mechanica en staalconstructies op de HTS (daarom maar een ander beroep gekozen...)

Maar naast de bovenstaande opmerkingen: Ik mis ook de windverbanden in het horizontale en verticale vlak bij de aanbouw. Die windverbanden zijn in het niet-ingestorte deel te zien: diagonaal boven de dakplaten. Dus zaten ze in de weg bij het monteren?

Iig is de constructie tijdens de opbouw belast, terwijl deze nog niet volledig geschoord was. :kniktja:

En Joske: een ronde buis heeft als voordeel dat deze in alle richtingen even sterk is, terwijl een H of I -profiel in X en Y richting verschillende sterktes heeft. Dat is dus soms een voordeel, en soms een nadeel. De mast van een windmolen is bijvoorbeeld niet voor niets rond....

WimLex
Master
 Bericht 
Tweede dode door dakdrama Enschede
Het dakdrama in het stadion van FC Twente heeft een tweede leven geëist. Het slachtoffer is een 24-jarige man uit Oldenzaal.

Nog 14 gewonden
Tijdens het drama werd aan het stadion gewerkt. Naast de 24-jarige man raakten nog 14 mensen gewond. Hun toestand is stabiel. Een 31-jarige man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

RTL

:nah: :nah: :nah:

Ivo
FS Getrouwd²
 Bericht 
Walker schreef:

En Joske: een ronde buis heeft als voordeel dat deze in alle richtingen even sterk is, terwijl een H of I -profiel in X en Y richting verschillende sterktes heeft. Dat is dus soms een voordeel, en soms een nadeel. De mast van een windmolen is bijvoorbeeld niet voor niets rond....


Constructie / mechanica sterkteleer gaat wat te ver voor Joske, dus houd er hier maar mee op ;-) Wel een mooi vak trouwens...

-Joske-
Master
 Bericht 
Walker schreef:
En Joske: een ronde buis heeft als voordeel dat deze in alle richtingen even sterk is

Klopt, maar zodra daar iets mee gebeurt knakken ze ook allemaal in mekaar als een saté stokje. Ik snap ook wel dat die ronde buizen vaak gebruikt worden om de 3hoeken te maken. Maar goed, het was ook niet heel serieus bedoeld met die opmerking.. Blijkbaar kunnen sommige daar al conclusies uit trekken. :fp:

Vjenne
Master
 Bericht 
Superkoe schreef:
Eerlijk gezegd vind ik die laatste foto van de bouwplaats ook rommel. Dat duidt alles behalve op een strakke planning. Het lijkt er wel op dat de kraan niet beschikbaar was, dus de chauffeur zelf maar heeft gelost en gedacht heeft van het zal wel. Ondertussen was al wel het scherm gearriveerd en dat moest er ook op en die kraan was er wel.

Ze hebben te maken gehad met hindernissen in hun planning. De plek waar die achterste ambulance staat, daar komen normaal de supporters van de bezoekende clubs aan. Daar mochten tot het einde van het seizoen dus geen losse bouwmaterialen liggen, aan geen van beide zijden. (Thuis en uit-zijde) in verband met veiligheid. Ook al gaat het hier om materialen waar je niet zo even mee over het hek gooit.

Het scherm is er al jaren, waarom dat scherm nu al opgehangen is snap ik ook niet. Vanaf het moment dat het oude dak verwijderd is, werd het scherm links naast het spoor opgeslagen. Het lijkt mij ook verstandiger om zo'n scherm (8.800 kg.) pas als laatste op te hangen.

Wat ik vandaag wel ergens las was dat de grootste kranen al afgebroken werden omdat ze niet meer nodig waren. Mogelijk was dat de reden dat het scherm al opgehangen is.

Vjenne
Master
 Bericht 
Op 30 juni is het scherm alweer opgehangen, dus een week geleden:
http://twitter.com/#!/fctwente/status/86326544611553281
Citaat:
Het scherm zit bijna weer aan het dak. De constructie is ook al goed zichtbaar #fctwente http://yfrog.com/kgti0jcj http://yfrog.com/kfztxdj


 Pagina 3 van 5 [ 231 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy