» Openbaar » Media » Archief   

Postingstijd interval gedetecteerd van 179.2 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 18 van 20  [ 952 berichten ]
Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Maar is wel bekend. :lol: :lol:

lorat
Master
 Bericht 
Tukker_Pat schreef:
André H, is ook zo'n naam. Sommige namen komen bekend voor.......... :-?


Precies, maar dan zou je het ook nog over Hazes kunnen hebben. :wink:

In dit geval is het gewoon een butthead die niet moet janken over z'n privacy. :[

Tukker_Pat
FS Juridisch
 Bericht 
lorat schreef:
Precies, maar dan zou je het ook nog over Hazes kunnen hebben.


het gaat al mis met de tweede letter. Een "e"


Ach wat the fuck. Ik bedoel André Heil. En verder ga ik niet. Google maar als je het wil weten. :[

lorat
Master
 Bericht 
Jah duh, ik weet heel goed wie Andre Heil is hoor. :wink:

Tukker_Pat
FS Juridisch
 Bericht 
Het was ook niet tegen jou bedoelt. Ik ging er wel vanuit dat je die kende. (f)

lorat
Master
 Bericht 
Citaat:
ROTTERDAM - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van vijftien maanden, waarvan vier voorwaardelijk, geëist tegen drie vermeende relschoppers die het strandfeest in Hoek van Holland eind augustus ernstig verstoorden.
© ANP

Hun zaak diende dinsdag voor de rechtbank in Rotterdam. Justitie eiste ook reclasseringstoezicht, een agressieregulatietraining en een locatieverbod. Dat houdt in dat zij niet bij risicovolle evenementen mogen zijn.

Het OM verdenkt Joost P. (22, Schiedam), Daniël S. (24, Krimpen aan den IJssel) en de 22-jarige Spijkenisser Ricardo S. van openlijke geweldpleging tijdens het strandfeest op 22 augustus.


Minderjarig

Dinsdagochtend moest al een 18-jarige Rotterdammer voor de rechter verschijnen. Het OM eiste tegen hem twaalf maanden jeugddetentie, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Dat gebeurde achter gesloten deuren, omdat de verdachte tijdens de strandrellen nog minderjarig was.

Het OM verdenkt hem van openlijke geweldpleging en bedreiging van agenten. Justitie eiste eveneens reclasseringstoezicht en een meldingsplicht bij risicovolle evenementen of voetbalwedstrijden.

Getuigen

De zaak tegen de 19-jarige Antoni A. werd niet inhoudelijk behandeld. A. zei zichzelf niet te herkennen op gemaakte videobeelden. De rechters willen daarom een aantal getuigen horen, onder wie de moeder van de Leidenaar, om nader te onderzoeken wat de rol van A. was.

Het OM verdenkt hem van openlijke geweldpleging en poging tot doodslag. De verdachte zegt wel op het feest te zijn geweest, maar zichzelf niet te herkennen op de gemaakte beelden die in zijn strafzaak worden gebruikt.

Agenten

Het strandfeest Sunset Grooves liep eind augustus ernstig uit de hand. Groepen hooligans belaagden de politie en jaagden de agenten tientallen meters op. Uiteindelijk zagen de in nood gedreven agenten zich genoodzaakt te schieten.

Ze losten eerst tientallen waarschuwingsschoten en vuurden later gericht. Daarbij kwam de 19-jarige Robby van der Leeden om het leven.

Aanstichter

De politie pakte in de afgelopen maanden 51 vermeende relschoppers op. Een derde van hen zit nog vast. Medio december was de eerste zitting tegen een verdachte, een 25-jarige man.

Het OM ziet hem als een van de aanstichters van de rellen. Hij zit tot de inhoudelijke behandeling van zijn zaak vast.


http://www.nu.nl/binnenland/2165784/eis ... ellen.html

lorat
Master
 Bericht 
Citaat:
Strandhooligans krijgen cel en locatieverbod
Uitgegeven: 19 februari 2010 14:38
Laatst gewijzigd: 19 februari 2010 15:54
ROTTERDAM - De rechtbank in Rotterdam heeft vrijdag vijf hooligans veroordeeld tot celstraffen van elf maanden voor hun aandeel in de strandrellen van Hoek van Holland. Naast de celstraffen kregen vier relschoppers een evenementenverbod voor de rest van 2010 opgelegd.
© ANP

Het verbod betekent dat de hooligans een aantal risicovolle evenementen niet mogen bezoeken. Het gaat om ongeveer tien festijnen die qua bezoekersaantallen vergelijkbaar zijn met het fataal verlopen Sunset Grooves in augustus 2009.

De vier moeten zich tijdens de feesten melden bij de politie. Bij eerdere strafzaken veegde de rechtbank een dergelijk verbod nog van tafel. Het Openbaar Ministerie (OM) gaf daarom in deze zaken specifieker aan om welke evenementen het gaat.

Proeftijd

De rechters veroordeelden Thomas L. tot elf maanden celstraf, waarvan twee voorwaardelijk. Maickel J., Guy de H. en Steven van der W. kregen acht maanden, waarvan vier voorwaardelijk.

Omdat De H. nog een in zijn proeftijd zat voor een veroordeling uit 2006, moet hij daar bovenop twee maanden extra zitten. Het OM had tegen hen celstraffen tot vijftien maanden geëist.

Jeugddetentie

De rechters veroordeelden ook een 15-jarige jongen uit Spijkenisse. Hij kreeg zes maanden jeugddetentie, waarvan twee voorwaardelijk. Omdat hij in 2006 een voorwaardelijke gevangenisstraf kreeg, moet hij nog eens een maand langer zitten.

Justitie had acht maanden jeugddetentie geëist, waarvan twee maanden voorwaardelijk.

Politie

Volgens de rechters is bewezen dat de vijf zich in de groep bevonden die politie bedreigde en bekogelde. De agenten trokken zich in linie achter een hek terug. Twee van de veroordeelde hooligans sprongen tegen de hekken aan, die niet veel later omver gingen.

Circa tweehonderd hooligans achtervolgden de politie tot in de duinen. Agenten voelden zich zo bedreigd dat zij na een serie waarschuwingsschoten enkele keren gericht vuurden. Daarbij kwam de 19-jarige Robby van der Leeden om het leven.

De rechtbank veroordeelde begin februari vier relschoppers tot celstraffen tot tien maanden. In maart verschijnt Asim B. voor de rechter. Het OM ziet hem als de aanstichter van de strandrellen.
© ANP


http://www.nu.nl/binnenland/2188588/str ... erbod.html

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Agenten strandrellen alsnog vervolgen

De agenten die vorig jaar betrokken waren bij de dood van Robby van der Leeden tijdens de strandrellen in Hoek van Holland, moeten alsnog worden vervolgd.

Dreiging situatie onbekend

Dat heeft de advocaat van de ouders van Robby, Max Moszkowicz jr., verklaard tegenover NOVA. Volgens hem is niet gebleken dat de situatie op het strand zo bedreigend was voor de agenten, dat ze wel moesten schieten. "Dat er sprake was van een bedreigende situatie, dat zal niemand ontkennen. Waar het om gaat, is of er een zodanig dreigende situatie was dat het gerechtvaardigd was om te schieten, om gericht te schieten", aldus Moszkowicz.

Andere agent schoot

Volgens de advocaat is nergens uit gebleken dat Robby levensbedreigend bezig was. Daarnaast is volgens hem niet duidelijk welke agent Robby dood heeft geschoten. "Als ik het dossier erop na lees dan ligt het voor de hand dat niet de agent die het OM aanwijst, maar een andere agent de schutter is geweest. Die laatste agent heeft met zoveel woorden gezegd dat hij op Robby geschoten heeft. En hij heeft ook gezegd hoe hij het gedaan heeft, op welke afstand hij zich bevond en wat hij Robby heeft zien doen", zo zegt Moszkowicz.

Alsnog vervolging afdwingen

Het Openbaar Ministerie gaat uit van een andere schutter aan de hand van de kogel die Robby dodelijk trof. Maar volgens Moszokowicz is dat onvoldoende onderzocht en is het nog allerminst zeker of dat wapen ook echt van die agent is. Daarom begint de advocaat nu een procedure bij het gerechtshof, om alsnog vervolging van de betrokken agenten af te dwingen. Het hof kan in zo'n zogeheten artikel-12-procedure vervolging bevelen.

BRON http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws ... n-toch.xml

Ch1nnY
Master
 Bericht 
Normale gang van zaken toch?
Laat nu de rechter maar uitmaken of e.a. wel allemaal gerechtvaardigd was.

Bussloo
Master
 Bericht 
FEEST HOEK VAN HOLLAND GAAT DOOR

17 augustus 2010

Het strandfeest komend weekend in Hoek van Holland gaat gewoon door. Het feest is exact een jaar na de strandrellen, waarbij feestgangers zich tegen de politie keerden en een dode viel.

Politiebonden NPB en ACP noemden het plan om het feest op deze datum te organiseren 'bizar en bezopen'. De organisatie verdedigt zich door te zeggen dat het feest van dit jaar een heel ander karakter heeft.

De gemeente heeft overlegd met de organisatie, maar die ziet geen mogelijkheid om het feest op een andere datum te houden.

© ANP

Bron: RTL Nieuws

R
Master
 Bericht 
Jajoh, Koninginnedag viel toch ook weer op 30 april?
Leiden door sentimenten is iets voor .,....

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
:huh:

Feest welk feest?

Christafari
Master
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Agenten strandrellen alsnog vervolgen

:schudnee: :nothanks:

Marten320TD
Master
 Bericht 
 
Bussloo schreef:
Politiebonden NPB en ACP noemden het plan om het feest op deze datum te organiseren 'bizar en bezopen'. De organisatie verdedigt zich door te zeggen dat het feest van dit jaar een heel ander karakter heeft.


R schreef:
Jajoh, Koninginnedag viel toch ook weer op 30 april?
Leiden door sentimenten is iets voor .,....


Ik vind het net zo onkies als het idee om een moskee te bouwen vlak bij Ground Zero. Strikt juridisch niets tegen in te brengen, maar het getuigt op zijn minst van weinig inlevingsvermogen.

Christafari
Master
 Bericht 
Marten320TD schreef:
Ik vind het net zo onkies als het idee om een moskee te bouwen vlak bij Ground Zero. Strikt juridisch niets tegen in te brengen, maar het getuigt op zijn minst van weinig inlevingsvermogen.

Onzin. Het feest wat er dit jaar gehouden wordt is compleet anders dan het fatale feest van vorig jaar. Ik ben het met je eens wanneer het een zelfde opzet zou zijn maar het gaat nu om 1000 mensen in en om een strandtent, that's it. Of mogen er nu op die dag nooit meer feesten gehouden worden in HvH?

Peugie
Master
 Bericht 
Christafari schreef:
Onzin. Het feest wat er dit jaar gehouden wordt is compleet anders dan het fatale feest van vorig jaar.

Laten we het hopen. De vorige keer gaf het zo'n troep.

Marten320TD
Master
 Bericht 
 
Christafari schreef:
Onzin. Het feest wat er dit jaar gehouden wordt is compleet anders dan het fatale feest van vorig jaar. Ik ben het met je eens wanneer het een zelfde opzet zou zijn maar het gaat nu om 1000 mensen in en om een strandtent, that's it. Of mogen er nu op die dag nooit meer feesten gehouden worden in HvH?


Bussloo schreef:
Het feest is exact een jaar na de strandrellen, waarbij feestgangers zich tegen de politie keerden en een dode viel.


Zelfde plek, zelfde datum, zelfde "muziek". De wonden van de betrokkenen zijn nog lang niet geheeld (mede dankzij moskowitz, die de bedreigde agenten nog een schop na wil geven). Ik zeg dus niet NOOIT meer op DIE dag op DIE plek, maar dit vind ik te snel. Ook voor "slechts 1000 man" mag de plisie op komen draven.

R
Master
 Bericht 
R schreef:
Jajoh, Koninginnedag viel toch ook weer op 30 april?


Marten320TD schreef:
Zelfde plek, zelfde datum, zelfde "muziek". De wonden van de betrokkenen zijn nog lang niet geheeld (mede dankzij moskowitz, die de bedreigde agenten nog een schop na wil geven). Ik zeg dus niet NOOIT meer op DIE dag op DIE plek, maar dit vind ik te snel. Ook voor "slechts 1000 man" mag de plisie op komen draven.

? Noem de nieuwe datum voor Koninginnedag dan ook ff?

Gifpen
Master
 Bericht 
 
De ouders van Robby zouden eens bij zichzelf te raden moeten gaan. Hun kind is doodgeschoten en dat is vreselijk, maar misschien moeten ze eens beseffen dat het zijn eigen daden waren die daaraan ten grondslag lagen.

Wederom een zaak aanspannen en trachten de agenten veroordeeld krijgen is niets meer dan vluchtgedrag om de pijnlijke waarheid te kunnen blijven ontkennen: het is hun zoon zijn eigen schuld dat dit is gebeurd.. Hij heeft deel uitgemaakt van een schandalig incident dat enkel kon plaatsvinden doordát er mensen waren zoals hij...

En die Moszkowicz.. tja, wat moet je hem kwalijk nemen. Die doet niets méér dan wat je van een narcistische advocaat met een ongezonde interesse voor de media mag verwachten.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Marten320TD schreef:
Zelfde plek, zelfde datum, zelfde "muziek".

Doe mee eens meer info over dat feest geven dan.. Kan echt niet vinden dat daar weer een grootschalig feest plaatsvind.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Gifpen schreef:
De ouders van Robby zouden eens bij zichzelf te raden moeten gaan. Hun kind is doodgeschoten en dat is vreselijk, maar misschien moeten ze eens beseffen dat het zijn eigen daden waren die daaraan ten grondslag lagen.

Wederom een zaak aanspannen en trachten de agenten veroordeeld krijgen is niets meer dan vluchtgedrag om de pijnlijke waarheid te kunnen blijven ontkennen: het is hun zoon zijn eigen schuld dat dit is gebeurd.. Hij heeft deel uitgemaakt van een schandalig incident dat enkel kon plaatsvinden doordát er mensen waren zoals hij...


Is dat ooit bewezen? Zo neen, dan zal de onderste steen boven moeten komen en dat kan alleen door de agenten voor de Rechter te slepen.

Raaf
Master
 Bericht 
Misschien was die robby wel een part time klootzakje, misschien ook niet. Ken hem niet.
Voor zover mij bijstaat is het een verdwaalde kogel geweest, die had dus iedereen daar kunnen raken.. En dan is het heel erg fout dat er geschoten is. Als er gericht geschoten is, waarom dan op die jongen?
Schieten met scherp in een (99% onschuldige) mensenmenigte.. Dan twijfel ik aan je verstand. En al helemaal of je het goede beroep gekozen hebt.
Dat ouders (en vooral in de randstad heb ik dat veel gezien) steekjes laten vallen en hun kroost lang niet altijd zo onschuldig is als het lijkt, sja.. Maar of je ze daarmee ook maar iets kan verwijten? Niet zoiets. Dan kan je net zo goed de agenten verwijten dat ze geen overzicht en overwicht hebben op de situatie, en die hebben nog bewust gekozen voor de situatie.

marcje
Master
 Bericht 
Raaf schreef:
en die hebben nog bewust gekozen voor de situatie.


Raaf schreef:
Dan twijfel ik aan je verstand.


Gezien jouw opmerkingen twijfel ik ernstig aan jouw verstandelijke vermogens.. :fp:

Christafari
Master
 Bericht 
Marten320TD schreef:
Zelfde plek, zelfde datum, zelfde "muziek".

Volgens mij is die strandtent niet eens op dezelfde plek. Zelfde datum, ja boeie, mag er op die datum geen feest meer gegeven worden in HvH? Zelfde muziek is een dooddoener, die kans is ook wel erg groot. Een Folklore feest is ook weer zo wat.

R schreef:
Noem de nieuwe datum voor Koninginnedag dan ook ff?
1 April?

Gifpen schreef:
De ouders van Robby zouden eens bij zichzelf te raden moeten gaan. Hun kind is doodgeschoten en dat is vreselijk, maar misschien moeten ze eens beseffen dat het zijn eigen daden waren die daaraan ten grondslag lagen.

+1

Maserati Teun schreef:
Is dat ooit bewezen? Zo neen, dan zal de onderste steen boven moeten komen en dat kan alleen door de agenten voor de Rechter te slepen.

Tuurlijk. Lekker blijven doen en die agenten vooral aan de hoogste boom ophangen. Dan grijpen agenten nooit meer in - bang voor vervolging- en krijgen de tokkies de overhand. Niet te ver doordraven in je anti-politiemening, Teun.

marcje schreef:
Raaf schreef:
en die hebben nog bewust gekozen voor de situatie.


Raaf schreef:
Dan twijfel ik aan je verstand.


Gezien jouw merkingen twijfel ik ernstig aan jouw verstandelijke vermogens.. :fp:

Probeer het nu nog eens marcje, maar dan inhoudelijk erop in gaan. Je kunt het!

Raaf
Master
 Bericht 
marcje schreef:
Gezien jouw opmerkingen twijfel ik ernstig aan jouw verstandelijke vermogens..

Dat mag je gerust.


Christafari schreef:
Probeer het nu nog eens marcje, maar dan inhoudelijk erop in gaan. Je kunt het!

Kom op, je kan het! Dan zal ik er ook inhoudelijk op in blijven gaan..

edit: tiepvautje

Mondeofan
Die hard
 Bericht 
 
Raaf schreef:
Schieten met scherp in een (99% onschuldige) mensenmenigte..


Ehm, heb jij de reconstructie en zo wel helemaal gezien? De politie was honderden meters achterna gejaagd de duinen in. Hiervoor waren zelfs hekken gesloopt! Iedereen die neergeschoten is en die vlakbij de agenten was behoorde dus tot de groep die de agenten achterna had gejaagd en belaagd, i.c. in elk geval foute bedoelingen had en zeker geen Moeder Theresa rol heeft gespeeld. Die 'arme' Robby stond dus ergens vooraan in de menigte. Ook hij was dus meegegaan in de meute die de agenten aan het achtervolgen waren. De onschuldigen stonden daar niet in die donkere duinen.

Een ieder die dus roept dat 99% van de meute die daar stond onschuldig was, is dus of zwaar naïef of ziende blind of heeft gewoon een pleurishekel aan agenten omdat die dan kennelijk kost wat kost de schuld moeten krijgen.

Raaf
Master
 Bericht 
Kijk, een inhoudelijke reactie :)
Dank daarvoor M-F

Mondeofan schreef:
heb jij de reconstructie en zo wel helemaal gezien?

Nee, staat me niet meer scherp bij. Heb er zijdelings wel wat van meegekregen, maar dat is ook alweer maanden geleden.

Mondeofan schreef:
Iedereen die neergeschoten is en die vlakbij de agenten was behoorde dus tot de groep die de agenten achterna had gejaagd en belaagd, i.c. in elk geval foute bedoelingen had en zeker geen Moeder Theresa rol heeft gespeeld. Die 'arme' Robby stond dus ergens vooraan in de menigte. Ook hij was dus meegegaan in de meute die de agenten aan het achtervolgen waren.

Ok, duidelijk. Ken je het kudde effect, en hoe moeilijk het is om uit die meute te komen? Daarbij vind ik wel dat de daadwerkelijk schuldigen (beide zijden, relschoppers en politie) hard aangepakt moeten worden. Dat wil niet zeggen dat de daar aanwezige agenten veel blaam treft, want er is voor zover mij bekend met name hogerop verkeerd (vooraf) op de situatie ingespeeld, waardoor agenten ter plekke (makkelijker) in de problemen kwamen.
Ik zeg niet dat die Robby een heilig boontje was, de beelden van de begrafenis/tocht staan me nog goed bij. Was zo'n voetbal hooligan idee wat daar de doorsnee was (van wat in beeld kwam). Echter heeft Robby als persoon geen directe dreiging betekent, en verdient het dus niet om neer/dood geschoten te worden. Paar klappen met de wapenstok had je mij niets over horen zeggen hoor.


Mondeofan schreef:
De onschuldigen stonden daar niet in die donkere duinen.

Wisten die agenten dat? Op het moment dat er potentieel dodelijk geweld gebruikt wordt? Het is net zoiets als met de auto inrijden op die groep.


Mondeofan schreef:
Een ieder die dus roept dat 99% van de meute die daar stond onschuldig was, is dus of zwaar naïef of ziende blind of heeft gewoon een pleurishekel aan agenten omdat die dan kennelijk kost wat kost de schuld moeten krijgen.

Ik doelde daarmee op de totale aanwezigen op dat feest. Wil er ook best 90% van maken. Maar begrijp je dat ik zeg dat het meerendeel van de mensen die op het feestterrein aanwezig waren onschuldig zijn?

Christafari
Master
 Bericht 
Raaf schreef:
Ken je het kudde effect, en hoe moeilijk het is om uit die meute te komen?

Dan moet je toch de reconstructie even kijken. Het was geen LoveParade kudde-effect in die zin dat je meegesleurd werd, men liep dreigend op de agenten af, die eigenlijk in het nauw gedreven werden.

Raaf schreef:
Wisten die agenten dat? Op het moment dat er potentieel dodelijk geweld gebruikt wordt? Het is net zoiets als met de auto inrijden op die groep.

:schudnee:

Raaf schreef:
Maar begrijp je dat ik zeg dat het meerendeel van de mensen die op het feestterrein aanwezig waren onschuldig zijn?
Yup, die mensen hadden zich al in veiligheid gebracht. Daarnaast, de sfeer sloeg duidelijk om. Iedereen had tijd zat om weg te gaan daar waar de vlam in de pan sloeg. Er zijn zelfs nog waarschuwingsschoten gelost. Als je je dan nog steeds daar bevindt vraag je er wat mij betreft om. Heb het ook niet zo op (een groot deel van de) agenten maar in zulke situaties mogen ze van mij hun gang gaan. Moet je je daar maar niet meer bevinden.

Peugie
Master
 Bericht 
@Raaf: Ik ben ook best bereid tot een inhoudelijke discussie, maar misschien moet je jezelf toch eerst even wat meer verdiepen in het incident alvorens je je mening ventileert. Sommige opmerkingen slaan kant noch wal. Maakt niet uit, maar inhoudelijke kennis maakt een discussie wel wat aantrekkelijker om te voeren. (f)

umpire
FS medewerker
 Bericht 
De grootste schurken uit dit drama lopen nog steeds vrij rond :wink: :x :x :x

Raaf
Master
 Bericht 
Christafari schreef:
Dan moet je toch de reconstructie even kijken.


Weet je waar ik die kan vinden? Had duidelijk een ander beeld van wat zich afgespeeld heeft. Stukje inlezen/kijken zal ik dan doen.

marcje
Master
 Bericht 
Peugie schreef:
@Raaf: Ik ben ook best bereid tot een inhoudelijke discussie, maar misschien moet je jezelf toch eerst even wat meer verdiepen in het incident alvorens je je mening ventileert. Sommige opmerkingen slaan kant noch wal. Maakt niet uit, maar inhoudelijke kennis maakt een discussie wel wat aantrekkelijker om te voeren.


Inderdaad.. Dan kunnen we wellicht een volwassen discussie voeren, gebaseerd op feiten/omstandigheden en niet op aannames en/of onwetendheid van ene Raaf.

Raaf schreef:
Kom op, je kan het!


Dan kunnen we ook gelijk dergelijke kinderachtige onzin achterwege laten..Zou dat lukken ?? 8)

Raaf
Master
 Bericht 
marcje schreef:
Inderdaad.. Dan kunnen we wellicht een volwassen discussie voeren, gebaseerd op feiten/omstandigheden en niet op aannames en/of onwetendheid van ene Raaf.

Ik ga me wel inlezen/kijken van het weekend. Ben gelukkig niet alwetend, en ik ga geen stelling nemen als ik geen gegevens ken.


marcje schreef:
Dan kunnen we ook gelijk dergelijke kinderachtige onzin achterwege laten..Zou dat lukken ??


marcje schreef:
Gezien jouw opmerkingen twijfel ik ernstig aan jouw verstandelijke vermogens..

Pot ketel iets?

marcje
Master
 Bericht 
Raaf schreef:
Dan twijfel ik aan je verstand. En al helemaal of je het goede beroep gekozen hebt.


Graag eerst naar jezelf kijken.. Wie kaatst kan de bal terug verwachten..
8)

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
marcje schreef:
Gezien jouw opmerkingen twijfel ik ernstig aan jouw verstandelijke vermogens.. :fp:


marcje schreef:
Dan kunnen we ook gelijk dergelijke kinderachtige onzin achterwege laten..Zou dat lukken ?? 8)


marcje
Master
 Bericht 
Teun,

Je hoeft hier niet te reageren, want jou neem ik al geruime tijd niet meer serieus..

Ik ben in gesprek met Raaf..

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
:dood: :dood:

Raaf
Master
 Bericht 
Raaf schreef:
Schieten met scherp in een (99% onschuldige) mensenmenigte.. Dan twijfel ik aan je verstand. En al helemaal of je het goede beroep gekozen hebt.marcje schreef:
Raaf schreef:
Dan twijfel ik aan je verstand. En al helemaal of je het goede beroep gekozen hebt.


Graag eerst naar jezelf kijken.. Wie kaatst kan de bal terug verwachten..


(f)
(geen smilie van een bal?)

Bussloo
Master
 Bericht 
Ja hoor. Zelfs op het strand.

Afbeelding

Christafari
Master
 Bericht 
Raaf schreef:
Christafari schreef:
Dan moet je toch de reconstructie even kijken.


Weet je waar ik die kan vinden? Had duidelijk een ander beeld van wat zich afgespeeld heeft. Stukje inlezen/kijken zal ik dan doen.

Hier bijvoorbeeld maar er zijn er nog veel te vinden;

[yhq]http://www.youtube.com/watch?v=aYjQvPmuIEo[/yhq]

[yhq]http://www.youtube.com/watch?v=C6Pqjs5G-9c[/yhq] En hier een 'sfeer'-impressie. Van mij hadden ze veel meer met scherp mogen schieten. Stelletje hersenlozen :nothanks:

Sander
FS medewerker
 Bericht 
marcje schreef:
Gezien jouw opmerkingen twijfel ik ernstig aan jouw verstandelijke vermogens.. :fp:

Peugie schreef:
@Raaf: Ik ben ook best bereid tot een inhoudelijke discussie, maar misschien moet je jezelf toch eerst even wat meer verdiepen in het incident alvorens je je mening ventileert. Sommige opmerkingen slaan kant noch wal. Maakt niet uit, maar inhoudelijke kennis maakt een discussie wel wat aantrekkelijker om te voeren. (f)

Aanschouw het verschil.

Kom op marcje, als je alleen maar opmerkingen maakt over het twijfelen aan verstandelijke vermogens (lekker omslachtig zeggen dat je iemand dom vindt) dan kom je geen stap verder hoor. Peugie begrijpt het wel.

Ik begin me steeds meer af te vragen wat je doel hier nou eigenlijk is.. Kom je hier voor je lol en/of om de andere kant van de medaille te belichten? Of kom je om je te ergeren en/of herrie te schoppen?

Christafari
Master
 Bericht 
Sandeman schreef:
Of kom je om je te ergeren en/of herrie te schoppen?

Rellen :o

Mondeofan
Die hard
 Bericht 
 
Er ging dit keer natuurlijk wel wat aan vooraf.

Raaf schreef:
Dan twijfel ik aan je verstand.


Maar je hebt gelijk dat het veel zinvoller is om trollen a la Chinny, MT, Guppenklup etc. gewoon te negeren en niet constant de degens te kruisen.

Raaf
Master
 Bericht 
Mondeofan schreef:
Er ging dit keer natuurlijk wel wat aan vooraf.

Raaf schreef:
Dan twijfel ik aan je verstand.


Wel juist quoten mondeofan.. Dat is geknipt uit de zin
Raaf schreef:
Schieten met scherp in een (99% onschuldige) mensenmenigte.. Dan twijfel ik aan je verstand. En al helemaal of je het goede beroep gekozen hebt.


Of zou je schieten in een mensenmassa WEL goedkeuren?

lorat
Master
 Bericht 
Raaf schreef:
Of zou je schieten in een mensenmassa WEL goedkeuren?


Als die mensenmassa je aan het bekogelen is met flessen, fietsen, bloembakken en andere troep?
Enig idee wat er met je gebeurt als je een (met zand gevulde) fles terugkopt? En als er daarna waarschijnlijk een stel doorgesnoven hooligans op je in zullen trappen?

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ik kan dus concluderen dat er helemaal geen soortgelijk feest is van dit formaat op bewuste datum.

Waar discussiëren we over?

Mondeofan
Die hard
 Bericht 
 
Raaf schreef:
Of zou je schieten in een mensenmassa WEL goedkeuren?


Ja, zonder meer. Hoewel er waarschijnlijk niet lukraak in de menige is geschoten, maar op bepaalde personen in die menigte met het risico dat een ander zou worden geraakt ja. Echter, er van uitgaande dat die hele menigte daar in die duinen de agenten was achtervolgd en over de vernielde hekken heen was gerend, kan ik daar dan echt niet mee zitten. Ze besluiten geheel vrijwillig ook mee te doen aan het belagen van de agenten. Dan niet huilen als je een verdwaalde kogel tegen komt.

Tweebel
Master
 Bericht 
Deze link staat vast al ergens in deze thread, maar in dit rapport staat behoorlijk gedetailleerd beschreven wat er gebeurd is. Goede basis voor een nette discussie. Zie vooral vanaf pagina 55.
Rapport: http://www.rotterdam.nl/Directie%20Veilig/PDF/COT%20Beke%20Eindrapport%20strandrellen%20HvH%20081209%20kaft.pdf

Gifpen
Master
 Bericht 
 
Mondeofan schreef:
Ehm, heb jij de reconstructie en zo wel helemaal gezien? De politie was honderden meters achterna gejaagd de duinen in. Hiervoor waren zelfs hekken gesloopt! Iedereen die neergeschoten is en die vlakbij de agenten was behoorde dus tot de groep die de agenten achterna had gejaagd en belaagd, i.c. in elk geval foute bedoelingen had en zeker geen Moeder Theresa rol heeft gespeeld. Die 'arme' Robby stond dus ergens vooraan in de menigte. Ook hij was dus meegegaan in de meute die de agenten aan het achtervolgen waren. De onschuldigen stonden daar niet in die donkere duinen.

Een ieder die dus roept dat 99% van de meute die daar stond onschuldig was, is dus of zwaar naïef of ziende blind of heeft gewoon een pleurishekel aan agenten omdat die dan kennelijk kost wat kost de schuld moeten krijgen.


Ik had het echt niet beter kunnen verwoorden, klasse :thumb:

@ Raaf:
Ik waardeer je eerlijkheid, maar volgende keer kun je beter eerst zorgen dat je goed op de hoogte bent vóórdat je zomaar zegt..

Ch1nnY
Master
 Bericht 
Mondeofan schreef:
om trollen a la Chinny, MT, Guppenklup etc. gewoon te negeren

Je onderbouwd het niet echt :nothanks:

 Pagina 18 van 20 [ 952 berichten ] 


Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy