» Openbaar » Media Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 2 van 2  [ 57 berichten ]
Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Sander schreef:
Maak jij je daar druk over!?? :| :lol: O:)

Ja! Vind het wel geinig, de meer unfriends de meer mensen zich ineens enorm druk gaan lopen maken erover. Gewoon grappig. ;)

Maar eehh aanslag dus. Gedoe weeral.

18vti
Master
 Bericht 
Wanneer doen die untermenschen nu weer eens iets groots? Beetje saai dit allemaal :glaasje: /end sarc

DikkeDiesel
Master
 Bericht 
R schreef:
begreep ik

:thumb:

Marten320TD
Master
 Bericht 
 
DikkeDiesel schreef:
want ik kan me niet heugen dat er in de afgelopen jaren een aanslag is gepleegd door een "gewone burger".


Ho ho!! Volgens het eerder aangehaalde joop.nl is toch echt, heus extreemrechts (dat is rechtser dan de pvd-afgang() DE grootste bedreiging van Europa! Weet je wel wat een aanslag zij dagelijks plegen op de natuur met hun auto's?! En hoe zij die pianist in de kamer geholpen hebben? En hoe negatief kritisch zij staan tegenover al die mensen die (op hun kosten, klein detail) NL komen verrijken?

En verder werken er vooral "gewone (veelal blanke mannen) mensen" bij de belastingdienst: elk jaar miljoenen aanslagen!! :boos:

Daarbij zijn "De grijze Wolven" opeens geen stageplek-lozen meer, maar vooral fascisten! (en opeens weer "Turkse slachtoffers" als guurrechtse blanke conservatieve mannen zich laatdunkend uitlaten over "rellend tuig met dubbel paspoort"... jaja, de knuffelobjecten van deugmensen hebben vele gezichten!)

Dashcam Drenthe
Master
 Bericht 
Marten320TD schreef:
joop.nl

Even gekeken. Maar weer weg geklikt. Niet goed voor de bloeddruk :x

KanarieVW
Master
 Bericht 
Scaniafan schreef:
Citaat:


De Meir is overdag autovrij...


Hij is wel autovrij, maar het enige wat je tegen kan houden zijn verkeersborden. Je kan op een aantal manieren zo de Meir op karren.

JeffreyM
Master
 Bericht 
RTL Nieuws schreef:
Vrouw die bij aanslag Londen in Theems terechtkwam, alsnog overleden

Andreea Cristea, de Roemeense vrouw die bij de aanslag in Londen terechtkwam in de Theems nadat ze van een brug was gevallen of gesprongen, is overleden aan haar verwondingen. Dat meldt de BBC.

Andreea was in Londen voor een korte vakantie. Haar vriend wilde de vrouw daar ten huwelijk vragen, maar dat plan werd doorkruist door de aanslag op 22 maart. Het dodental staat na het overlijden van de Roemeense op vijf.

Westminsterbrug
Of de vrouw van de Westminsterbrug sprong om zichzelf in veiligheid te brengen of dat ze ten val kwam door de terrorist, is officieel nog steeds niet bekend. Volgens de Roemeense ambassadeur in Londen kwam Andreea door in het water terecht omdat ze door de aanslagpleger werd aangereden. Ze werd zwaargewond uit de koude Theems gehaald.

Ook Khalid Masood, de 52-jarige dader van de aanslag, overleed. Hij werd doodgeschoten door de politie. Enkele gewonden liggen nog in het ziekenhuis.


 Pagina 2 van 2 [ 57 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy