» Openbaar » Media    Pagina 7 van 9  [ 428 berichten ]
Spook
Master
 Bericht 
Laat 'm de grens met Syrië oversteken. Kijken of hij dan nog zo'n grote mond heeft.

Marten320TD
Master
 Bericht 
 
:o :o :o :o :o Zegt hij nou dat HIJ iets fout heeft gedaan??? :o :o :o :o :o

Wat een vuile verrader! Als goede islamiet doen enkel kuffar en dhimmi's dingen fout, NIET een Prins zoals hij! :nah:

Maar goed.... blijkbaar is de Q7 verkocht, rijdt meneer nu in een of ander C1 koekblik, zodat ie van zijn uitkering naar het beloofde land kan gaan.
Ik raad hem aan daar zichzelf precies hetzelfde te gedragen* en eea gelijk met zijn subs deelt. Ik "vrees" dat isje binnen no-time de NLse ambassade belt om hem uit erdogans gevangenis te bevrijden. Vanwege zijn NLse paspoort, je weet toch....

Eens kijken of de diplomaten net zulke gutmenschen zijn als de "bestuurders" in NL. Zo ja, dan EIST isje bijstand en rennen ze voor deze verloren broeder. :fp: ;( Hopelijk echter traineert de diplomatie met uitgestreken gezicht (sorry, sorry, islamitische feestdagen, weekend, betreffende ambtenar ziek, "zo lopen die processen") zijn proces en zal isje jankend het NEDERLANDSE rechtssysteem moeten smeken hem uit het islamitisch paradijs te halen. :[ :applaus: 8)

*lastig, als er geen feminiene, murw gebeukte kuffar zijn die je met de kreet "racisme!!" je wil op kan leggen.

Christafari
Master
 Bericht 
Hij zou weer wat respect bij mij verdienen als hij contact op zou nemen met dat raadslid en zijn welgemeende excuses zou aanbieden.

cocodee
Master
 Bericht 
Officer Tom Verweij vindt ook dat het allemaal de schuld is van POW. :fp:
Reactie op POWnews spreekt boekdelen. :lol:
Citaat:
Dirty-Harry44
29 september 2016 - 11:21:19 - Nog ff damage control Tommie na het compleet falen van je flikker korpsje?

Citaat:
COLUMN: POELENBURG

Tom Verweij is als hoofdagent werkzaam binnen team Zaanstad. Regelmatig plaatst hij een column over zijn dagelijkse werk.

Ik vind Poelenburg de mooiste wijk om in te werken. Een diverse en groene wijk met een grote Turkse gemeenschap, die ik ken als een vriendelijke en gastvrije bevolkingsgroep in Zaandam. De afgelopen weken is een groep jongeren uit deze wijk negatief in het nieuws gekomen nadat zij zichzelf op beeld hadden gezet. Over hen, maar ook zeker over ons als politie zijn er een boel onwaarheden en misvattingen de wereld in gekomen. Door deze column hoop ik onze kant van het verhaal uit te leggen.

Al jarenlang speelt er jeugdoverlast bij de Vomar . De supermarkt, gelegen aan een pleintje, is een centrale plek in de wijk en de jeugd kan er beschut 'hangen'. De afgelopen jaren kregen wij daar af en toe een melding van overlast. Indien er een voertuig beschikbaar was, ging deze ter plaatse, sprak met de jeugd en verzocht hen weg te gaan. Was er overlast? Jazeker. Maar niet meer als de jeugdoverlastplekken in Assendelft, Krommenie, Koog aan de Zaan, Oostzaan, Wormerveer en alle andere plaatsen in ons werkgebied.

Tijdens de afgelopen weken maakten enkelen van de jongeren op deze plek video-opnames van zichzelf die een niet positief beeld gaven van hun bezigheden. Al in de eerste films kwam asociaal rijgedrag, wapens als een boksbeugel en een taser en zelfs een mishandeling in beeld. Dit verscheen op Youtube en was dus voor iedereen zichtbaar. Daarbij kwam er iets wat voor ons als Zaanse dienders nieuw was: het vloggen van politie. Opeens kregen wij iedere keer als wij ter plaatse kwamen een camera voor onze neus geduwd. Behoorlijk irritant, maar niet strafbaar.

Terwijl wij onderzochten hoe wij dit nieuwe fenomeen moesten aanpakken en bezig waren met uit te zoeken wie de jongeren op de vlogs waren, werd het door de landelijke media opgepakt. De overlastgevende jongeren werden straatterroristen genoemd en de situatie werd uit de context getrokken. Door de enorme media-aandacht werd de vlogger Ismail Ilgun tot een plaatselijke bekendheid en dit trok nog meer jongeren en kinderen uit de weide omgeving richting Poelenburg. Gevolg: meer overlast.

Ondertussen zoomde iedereen in op ons optreden. Er werd gezegd dat we veel te soft optreden. De harde lat moest eroverheen. Wij moesten eens kijken hoe de Spaanse politie in de badplaatsen overlast verhielp. De Mobiele Eenheid, lange wapenstokken, traangas en aanhouden. Aanhouden, aanhouden en aanhouden. Dat zou het straatterreur wel doen stoppen.

Gelukkig gingen mijn collega's en ik niet mee in dat vreemde idee dat geweld alle problemen de wereld uit zou helpen en bleven wij professioneel handelen. We bleven in gesprek met de jongeren, maar ook met de buurtbewoners, winkeliers, de plaatselijke moskee, jongerenwerkers et cetera.

Ondertussen werd de druk groter. Er verschenen volledig onjuist gemonteerde videobeelden die soms zelfs helemaal niet in Zaandam hadden plaatsgevonden. En de beelden die wel in Zaandam waren gefilmd werden vaak in een compleet verkeerde context online gezet. Het beeld van ons werd slechter. Nadat een fietser werd geslagen, grepen collega's niet in en een jongen kon ongestraft op een van onze politievoertuigen staan. Daarbij traden wij niet direct op nadat een verslaggever van een nieuwssite was bekogeld met eieren.

Een van de voornaamste redenen dat ik bij de politie ben gegaan, is dat ik niet tegen onrecht kan. Het schrijven van bovenstaande alinea maakt mij oprecht kwaad van binnen, omdat er in de media een heel ander beeld naar voren kwam over ons werk en de situatie in de wijk dan wij hebben ervaren. Terwijl wij zichtbaar aanwezig waren in de wijk en goed werk verrichten, werden wij neergezet als soft. Dat is frustrerend.

Op de dag dat de fietser werd mishandeld, kwamen wij bij hem ter plaatse om het verhaal aan te horen. Het slachtoffer wilde geen aangifte doen en kon ons geen locatie en signalement geven. Een flinke tijd later deden de collega's een algemene surveillance waarbij ze de vlogger met zijn vrienden zagen staan. Zoals goede politiemensen betaamt, zijn zij uit hun voertuig gestapt en het gesprek aangegaan. Dit gesprek werd gefilmd en had dus, in tegenstelling tot wat veel compilaties impliceren, niks te maken met de mishandeling.

De jongeman die op onze politiewagen stond heeft geluk gehad. Ik ken de collega die het voertuig onder zijn hoede had. Als hij had gezien dat er iemand op zijn wagen had gestaan, had hij ingegrepen zoals dat van hem verwacht wordt. Het filmpje dat een politievoertuig in brand wordt gestoken is ruim een jaar oud en heeft zich nooit in de Zaanstreek afgespeeld. En de verslaggever die bekogeld was met eieren mocht direct aangifte doen, alleen wilde dit niet zonder dat de camera alles zou filmen. Daarmee gaan wij niet akkoord vanwege privacyoverwegingen.

Voor dit onderwerp ben ik bij het televisieprogramma Pauw geweest waar ik de volgende uitspraak heb gedaan: 'Vloggers zullen alleen beelden online zetten die voor hun statusverhogend zijn. Beelden waar wij hen op hun plaats zetten, die vele malen vaker voorkomen, zetten zij niet online. Op die manier krijgen anderen een verkeerd beeld van ons optreden. Zij hebben de leiding welke beelden zij online zetten en bepalen op die manier het beeld wat mensen van ons hebben.'

Zoals gezegd zijn wij in de eerste weken dat de overlast toenam het gesprek aan gegaan met de jongeren. Dit bleek deze keer geen oplossing van het probleem te zijn en inmiddels hebben wij aanhoudingen in de wijk verricht voor onder andere het niet volgen van een bevel of vordering, het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs, het overtreden van een samenscholingsverbod, belediging etc. Daarbij zijn er vele bekeuringen geschreven en zijn er rijbewijzen ingevorderd, al dan niet naar aanleiding van de gemaakte vlogs.

Inmiddels is de rust bij de Vomar teruggekeerd en is het zaak om voor deze, en ook voor andere overlastplekken in de Zaanstreek, een structurele aanpak te organiseren in samenwerking met de ketenpartners.

Ik wil nog een ding kwijt. Waar ik mij aan geërgerd heb is het feit dat heel Nederland een mening had over hoe wij ons werk moesten doen. De een vond dat we harder moesten optreden, de ander vond dat we juist niet moesten handhaven maar in gesprek moesten blijven.

Werkt u in de bouw? Ik weet weinig van de bouwsector en zal u dus nooit vertellen hoe u een muur moet stucen of een fundering moet aanleggen. Werkt u in de zorg? Ik weet weinig van de zorgsector en zal u dus nooit vertellen hoe u een dementerende oudere moet behandelen of een openhartoperatie moet uitvoeren. Werkt u in het onderwijs? Ik weet weinig van de Nederlandse geschiedenis of de Stelling van Pythagoras en zal u nooit vertellen hoe u kennis moet overdragen.

Werkt u niet bij de politie? U weet weinig van hoe u contact op moet bouwen met een jeugdgroep, wanneer een repressieve aanpak werkt en wanneer het goed is om in gesprek te blijven en wanneer wij geweld mogen toepassen. Wij hebben ervoor geleerd en ook van deze situatie hebben we weer veel opgestoken voor ons werk nu en in de toekomst.


https://www.facebook.com/politiezaanstr ... 16917333:0

Kami
Master
 Bericht 
cocodee schreef:
Werkt u niet bij de politie? U weet weinig van hoe u contact op moet bouwen met een jeugdgroep, wanneer een repressieve aanpak werkt en wanneer het goed is om in gesprek te blijven


Nou Nou, alsof de politie de enige is die in aanraking komt met een jeugdgroep...
Reden dat de politie in 'in gesprek gaat' is omdat anderen negatieve ervaringen hebben met jeugdgroepen.

R
Master
 Bericht 
Tom Verweij schreef:
Al jarenlang speelt er jeugdoverlast bij de Vomar


Tom Verweij schreef:
Werkt u niet bij de politie? U weet weinig van hoe u contact op moet bouwen met een jeugdgroep, wanneer een repressieve aanpak werkt en wanneer het goed is om in gesprek te blijven

BEK HOUDEN NUKUBU was ook voldoende tekst geweest voor deze specialist.

pevo
Master
 Bericht 
Wat een typische blauwe kneus column, het wijkagentje wil ook graag zijn zaligmakende mening kwijt. Nutteloos verhaaltje en zienswijze :zzz:

basjuh1981
Master
 Bericht 
Wijagent schreef:
Werkt u niet bij de politie?

Gelukkig niet :[

Wijagent schreef:
U weet weinig van hoe u contact op moet bouwen met een jeugdgroep, wanneer een repressieve aanpak werkt en wanneer het goed is om in gesprek te blijven en wanneer wij geweld mogen toepassen. Wij hebben ervoor geleerd en ook van deze situatie hebben we weer veel opgestoken voor ons werk nu en in de toekomst.

Ik weet wel hoe ik mijn kinderen moet opvoeden. Op een gegeven moment houdt praten op en moeten er gestraft worden.

Bussloo
Master
 Bericht 
Marten320TD schreef:
Lubach (...) En dat bij een behoorlijk deugende omroep

Dat verbaast me niets. Er was ook een item over het bijzonder onderwijs (dat goedkoper is dan openbaar (lees socialistisch) onderwijs, maar dat geheel terzijde). En waar staat de P in VPRO voor? Beetje aanval in de rug om kijkcijfers te scoren? Of gaat het nog verder? Er zijn immers ook (vermogende) liberale schoolverenigingen die onder het bijzonder onderwijs vallen. Wil men naar Staatsonderwijs? Nee toch? Kerk en Staat scheiden? Prima. Maar vergeet niet dat er nog meer dimensies zijn.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
cocodee schreef:
Zeg Dave, wat vind jij nou eigenlijk echt leuk? :D

VI, voetbal, F1, kwaliteitscabaret .. Helaas is dat eerste me ook al ontnomen sinds RTL met een of ander klote loginsysteem werkt waardoor ik uitzendingen niet meer terug kan zien. Browsers blijven vrolijk op video inladen staan, maakt niet uit wat voor browser ik probeer.

Ik heb verder dus geen "normale" tv meer, al jaren niet.. En als ik zie waar men dan ook voor de buis gaat zitten zoals dat Lubach wat gewoon lagere school theater is dan denk ik van manmanman... Het is ook wel erg gesteld met de Nederlander...

Hetzelfde verhaal met dit soort acties van de nieuwe Nederlander voor de supermarkt. We doen het toch echt allemaal zelf hoor dit hersenloze gedoe binnenhalen en accepteren.

Kwibus
Master
 Bericht 
Staat VI voor Voetbal Inside? Kun je zo uit Spotnet trekken

Christafari
Master
 Bericht 
Dave schreef:
manmanman...

Dat is niet Lubach hoor :D

KanarieVW
Master
 Bericht 
Of even een gratis account aanmaken bij Rtlxl. Kan je tot 2 weken terug kijken meestal. Vul wat vage gegevens in op een spam mail account en klaar

ceriadwen
Master
 Bericht 
Ik vind Lubach heerlijk vermaak, kan me er kostelijk mee vermaken :)

Spook
Master
 Bericht 
Voor de mindfuck; Wie kent deze nog?

Link


Dave
FS Webmaster
 Bericht 
KanarieVW schreef:
Of

Dat werkt dus niet (zat ik uit te leggen).

Kwibus
Master
 Bericht 
Usenet dus :thumb:

cocodee
Master
 Bericht 
Had net nog een Turk op bezoek, geen Nederturk, maar een importturk, maar nix geen pit pit pit, Erdogans vindt ie ook maar een asshole, denk dat ie POW ook wel leuk vindt. :roflol:

cocodee
Master
 Bericht 
Beetje hetzelfde maar dan anders, Amersfoort is dan ook geen Zaandam, de ethniciteit van de pareltjes is ook wat anders. :x
Link


Speedy J
Master
 Bericht 
Hier kan je toch alleen maar om janken. Wat verschrikkelijk sneu dat gedrag.

Bussloo
Master
 Bericht 
Vanwege het taalgebruik zou een eredivisieclub minimaal een dikke boete krijgen. Waarom kan het hier straffeloos? Aan de hand van de beelden zouden het CIDI en COC aangifte kunnen doen.

Raar land leven we in... Zwarte Piet discussie haalt alle talkshows, maar dit zie je alleen bij POW en dan worden ze ook nog beticht van uitlokking.

Existenz
Die hard
 Bericht 
Die gast met die bordeauxrode capuchon, dat zou een broer van Beavis kunnen zijn.

Existenz
("I am the great Cornholio! I need Tee-Pee, for my bunghole ... hhgrrrmmmm yeah... bunghole")

A4
Master
 Bericht 
Kunnen de ouders weer trots op zijn. Al die hoopjes stront die ze op de wereld hebben gezet en vervolgens geen opvoeding hebben meegegeven.
Daar zouden serieus eens straffen op gezet moeten worden.
Er moet gewoon een fokbewijs ingevoerd worden. Net als een rijbewijs. Om iets met 2 of 4 wielen en een motor te mogen besturen moet je verdomme een hele molen door, maar alles en iedereen kan maar kinderen fokken. Doe er eens wat aan.

cocodee
Master
 Bericht 
A4 schreef:
fokbewijs

Tsja, fuckbewijs hebben ze al. 8)
Maar ja, gaat nergens over, en het ergste is nog dat de autochtonen ook meegezogen worden in dit gedrag, spotte er wel een paar.
Oh ja, binnenkort wordt auto/allochtoon geschrapt, ook dat nog. :fp:
Vraag me af wat die gasten uitvreten over 5 jaar, denk niet dat ze op de uni zitten. :[

A4
Master
 Bericht 
cocodee schreef:
Vraag me af wat die gasten uitvreten over 5 jaar,

Dan zitten ze op een kratje pils in de voortuin, ergens in een Vogelaarwijk. Te klagen over dat het leven zo kut is, de sociale vangnetten eigenlijk nog te mager zijn, ze nooit kansen in het leven hebben gehad, enz enz. De toekomstige PvdA en SP stemmetjes zeg maarrrr.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Echt, dit soort gasten hebben we hier niet nodig. Ze werken niet, maar kunnen alleen maar ellende veroorzaken. Van mij mogen ze, met de hele familie, het land uitgetrapt worden. :boos: :boos:

Lukt dat niet omdat ze een NL-paspoort hebben, dan moeten we in Nederland een afgesloten plek creëren waar een heropvoedingskamp, naar Amerikaans voorbeeld, gemaakt kan worden. Dit kamp is voor deze parels en hun hele familie.

snovvdog
Master
 Bericht 
Dit zijn gewoon verveelde pubers die op hun donder moeten krijgen van hun ouders. Nou gaan ze wel wat verder en zijn ze een stuk onbeschofter, maar iedereen heeft toch wel kattekwaad uitgehaald toen hij/zij jong was?

Ze doen het juist voor de aandacht en mensen op stang jagen.

Die jongen waarmee ze beginnen oogt wel een beetje derpy, zou mij niks verbazen als hij letterlijk zwakbegaafd is. Je ziet op 't eind ook genoeg ''hollandse'' kinderen die schijnbaar denken dat ze uit Marokko komen :lol: .

no justice
Master
 Bericht 
je KK moeder dit en dat...... dit soort vuilnis moeten ze een spuitje geven vlak na de geboorte al.

R
Master
 Bericht 
Existenz schreef:
("I am the great Cornholio! I need Tee-Pee, for my bunghole ... hhgrrrmmmm yeah... bunghole")

:woop:

no justice
Master
 Bericht 
Treitervlogger krijgt contract bij platenlabel

ZAANDAM - De 19-jarige Ismail Ilgün, de omstreden vlogger die afgelopen zomer Nederland op stelten zette met zijn controversiële hoodvlogs in Zaandam, heeft een contract bij een platenlabel in de wacht gesleept. TopNotch zal volgens de vlogger de PR regelen voor zijn vlogs.

Ilgün is van plan een documentaire te maken over achterstandswijken, zegt hij vrijdag tegen de Volkskrant. En TopNotch, dat ook het management van Anouk doet, ziet daar wel brood in. Projectmanager Kees de Koning: „Wat Ilgün als jongen van negentien in zijn eentje heeft bereikt in zo'n korte tijd, dat is niet normaal. Ilgün is de stem van een generatie. Hij heeft meer bereikt in vijf weken dan de publieke omroep in heel 2016.”

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2690 ... act__.html


Das toch die haviksneus ? Onvoorstelbaar.... je zet in een wijk de boel op stelten, filmt het als je de politie intimideert en mensen van hun fiets afslaat en je wordt beloond met een contract bij een platenmaatschappij. Dat kan alleen in Nederland. Ik stem NVU ik ben het spuug en spuugzat.

BLikent
Master
 Bericht 
Jij vindt dus ook dat al die verslaggevers in Syrië verslag doen, verantwoordelijk zijn voor de beschietingen en bombardementen enz enz. Deze jongen heeft alleen verslag gedaan van zaken die ook zonder zijn aanwezigheid gebeuren. Het is de slimste en handigste positie (naast thuisblijven) die je in zo'n situatie kan innemen.

no justice
Master
 Bericht 
Toe maar, een kansloze cultuurparel vergelijken met een oorlogsverslaggever :huh: Geef hem gelijk een mooi appartement en een vakantie want dat heeft hij vast nodig.

A4
Master
 Bericht 
^^^idd. Man, wat een vergelijking :fp:

cocodee
Master
 Bericht 
snovvdog schreef:
Ze doen het juist voor de aandacht en mensen op stang jagen.

Tuurlijk, snap ook niet waar al die zeikerds hier zich druk om maken, stenen gooien, ruiten ingooien, de meest gruweljijke beledigingen uiten, hebben we toch allemaal gedaan? Nou, dat geldt niet voor mij dan. :[
Je gaat helemaal uit je stekker als een buurmannetje z'n auto laat warmdraaien, je zult het vast niet erg vinden als een stelletje van die Amertsfoorters bij jou de hood een beetje komt opleuken? :woop:

Christafari
Master
 Bericht 
no justice schreef:
je KK moeder dit en dat...... dit soort vuilnis moeten ze een spuitje geven vlak na de geboorte al

Of hun kkmoeder voordat ze geboren worden.

BLikent
Master
 Bericht 
Zonder zijn filmpjes was het bij een 3-regelig bericht in de krant in een hoekje van internet gebleven. Precies zoals een oorlogsverslaggever verslag doet, doet hij ook verslag. Vastleggen wat er gebeurt, daar is niks mis mee.

Christafari
Master
 Bericht 
Dan heb jij andere filmpjes gezien dan ik denk ik.

cocodee
Master
 Bericht 
no justice schreef:
Das toch die haviksneus ?

Jaloers? Vergeet niet dat de meeste Amerikaanse rappers ook een behoorlijk crimineel verleden achter de rug hebben, en toch behoorlijk carriere hebben gemaakt.
Ik wens hem eigenlijk wel succes met z'n carriere, en neem het mezelf kwalijk dat ik er zelf niet aan heb gedacht, ik bedoel best wel een flinke upgrade. :woop:

snovvdog
Master
 Bericht 
cocodee schreef:
e gaat helemaal uit je stekker als een buurmannetje z'n auto laat warmdraaien

Totaal niet, ik krijg het gezeik aan te horen van een oude man waar ik mee samen woon die ''uit zijn stekker gaat.

Mij zal het allemaal niet heel veel kunnen schelen, wil dat mensen niet aan m'n kop zeuren.

Ik bedoel meer dat dit overal al decennia gebeurt en nu ineens mensen op hun achterste poten staan alsof het nieuw is. Niet echt nieuwswaardig...

no justice
Master
 Bericht 
Taxironselaar Schiphol ontpopt zich tot 'treitervlogger'

zondag 30 oktober 2016 | 12:00


SCHIPHOL Een taxironselaar die met regelmaat actief is op Schiphol, is naast het oppikken van klanten op de luchthaven ook vlogger geworden. In een bijna kwartier durende video op YouTube, zie je hoe taxironselaar Mario de confrontatie opzoekt met handhavers, beveiligers en marechaussees.

Door Schipholverslaggever Doron Sajet

Mario is een bekend gezicht op het Jan Dellaertplein op Schiphol. Hij is een van de vele tientallen taxironselaars die dag en nacht voor Schiphol Plaza klanten probeert te overtuigen om bij een van zijn chauffeurs in te stappen, in plaats van in een taxi op de officiële standplaats enkele meters verderop.

Lees ook: Malafide taxichauffeur rekent bijna duizend euro voor ritje van 15 kilometer

Territorium
In de vlog is te zien hoe Mario met geel 'official taxi'-hesje een andere ronselaar Schiphol Plaza uitstuurt. Daarop laat hij een beveiliger weten die zich met de situatie bemoeit dat die ronselaar zich in "zijn territorium" bevindt. Als de beveiliger Mario vraagt wat hij zelf eigenlijk, tegen de regels in, op Schiphol Plaza aan het doen is, antwoordt Mario de man met de opmerking dat "Schiphol van hem is".

Lees ook: Taxichauffeurs op Schiphol opnieuw in de clinch met ronselaars: "Kleine Turk, word je boos?"

Ook zoekt Mario de confrontatie met een handhaver van de gemeente Haarlemmermeer, die ervoor moeten zorgen dat de taxironselaars zich aan de regels houden. Zo mag er officieel niet binnen bij Schiphol worden geronseld, maar buiten op het Jan Dellaertplein wel. De spanning loopt gauw op als Mario en de handhaver ruzie gaan maken over wat er wel of niet mag.

Stonede toerist
De vloggende ronselaar laat de kijker zien hoe hij succesvol een groep mannen meekrijgt naar een taxibusje, terwijl dat ze door beveiligers wordt afgeraden, hoe hij woorden wisselt met de Koninklijke Marechaussee en zelfs een knetterstonede, amper wakkere toerist in Amsterdam de weg wijst naar het 'Mario Hotel'.

Lees ook: Toeristen vast in taxi tijdens ritje voor 485 euro: "We schreeuwden om hulp"

De situatie met taxironselaars op Schiphol is inmiddels zo onhoudbaar dat er Kamervragen zijn gesteld aan staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu. Dijksma heeft de Kamer laten weten dat zij in gesprek is met Schiphol en Haarlemmermeer met als doel de problemen op te lossen. Op korte termijn wordt de handhaving geïntensiveerd.

Link


Bron: http://www.rtvnh.nl/nieuws/194463/taxir ... tervlogger

Deze man ook maar een contract aanbieden? :fp: :fp: :fp: :loco:


Peugie kom er maar in.......

bruintje beer
Master
 Bericht 
no justice schreef:
Das toch die haviksneus ?
:kniktja: Stond dit weekend een enorm interview met hem in de Volkskrant. Hij voelt zich helemaal miskend en verwacht excuses van Rutte. Mar hij geeft toe dat de enige vaardigheid die hij bezit het hangen bij de Vomar is. Een echte kansenparel dus.
Moet wel toegeven dat hij ergens wel gelijk heeft over dat discrimineren. Als je die kop van 'm ziet krijg je toch de neiging om erop te timmeren :[

A4
Master
 Bericht 
Bij die taxi ronselaar Mario kun je alleen maar hopen dat daar voor hem een keer de verkeerde in de taxi stapt en dat ie een keer finaal in elkaar gebeukt wordt. Smerige oplichter.

Marten320TD
Master
 Bericht 
 
Existenz schreef:
Die gast met die bordeauxrode capuchon, dat zou een broer van Beavis kunnen zijn.


:boos: :boos: Zeg, deze "kansenparel" kan niet in de schaduw staan van "The Great Cornholio" :respect: ! Beavis is een groot Denker en komediant in vergelijking tot dit stuk nageboorte.

cocodee
Master
 Bericht 
Nieuw vloggertje in de maak? :roflol:
Link


Kami
Master
 Bericht 
Als ik dat accent hoor gaan mijn nekharen al overeind staan.
Provocerend volk.

Christafari
Master
 Bericht 
Kami schreef:
Provocerend volk

Provocerend kutvolk. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Telegraaf schreef:
Jongen (13) mishandelt buschauffeur

ARNHEM - Een 13-jarige jongen heeft donderdag een buschauffeur mishandeld in Arnhem. De puber had te weinig geld bij zich voor een buskaartje en ging door het lint toen de buschauffeur hem de deur wees. De jongen is opgepakt.


De jongen checkte in eerste instantie niet in met zijn ov-chipkaart. De chauffeur sprak hem daar op aan, waarop de puber met wat kleingeld kwam aanzetten. Toen de busbestuurder aangaf dat dit te weinig was, vertelde hij de jongen dat hij de bus bij de volgende halte moest overlaten.

Daarop barstte de puber in woede uit en viel hij de chauffeur aan. De knul kon uiteindelijk door twee passagiers in bedwang worden gehouden. Even later is hij overgedragen aan de politie.

De buschauffeur kwam er met lichte verwondingen vanaf, maar was wel geschrokken. De passagiers die de man te hulp schoten, besloten tot het einde van de rit bij hem te blijven.
Afbeelding


Cultuurparel???? :x :x :x

Edit, plaatje bijgevoegd

A4
Master
 Bericht 
Uiteraard.

18vti
Master
 Bericht 
Jack.Ryan schreef:
Cultuurparel???? :x :x :x


Jeugd werkeloosheid zal tot enorme hoogte doorgroeien! Oorzaak daarvan weten we wel

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Nou dat ligt dus allemaal aan het onderwijs. Migratieproblemen? Welnee joh.

 Pagina 7 van 9 [ 428 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…