» Openbaar » Media   

Postingstijd interval gedetecteerd van 708.2 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 60 van 60  [ 2972 berichten ]
Digital
Die hard
 Bericht 
Rijbewijs ingevorderd en toch doorrijden: auto in beslag nemen, en verkopen. Daaaaag!

Mondeofan
Die hard
 Bericht 
 
En dan die droeftoeter die tegen de agent zegt 'rij jezelf tegen een boom' en dan gaat lopen janken als de agent antwoordt met 'van hetzelfde'.

Misschien had die agent gewoon zijn mond moeten houden, maar die bestuurder was wel de laatste die daarover mocht oordelen.

En dan daarna nog een keer zeggen 'rij je zelf dood'.

Zielige figuren heb je toch.

zandbak
Master
 Bericht 
Ik kan die vent best begrijpen dat ie pissig is. Als hij inderdaad niet met zijn foon in zijn handen zat, maar met die afstandsbediening? Gaat de rechter hem geloven, of de agent? Word je toch aardig genaaid zo.

Joël D.
Master
 Bericht 
Ik kon die vent ook goed begrijpen. No way dat je bij de rechter gelijk krijgt, die gelooft de agent die jou een bekeuring aannaait gewoon op zijn blauwe ogen. Ik zou ook pissig zijn geworden op dat moment. Je staat gewoon machteloos dan.

saintje
Respect
 Bericht 
Vond dat die man wel gelijk had. Het is niet netjes om te zeggen, maar als agent hoor je zeker niet zo terug te reageren. Je hebt dan 2 keuzes, of je smeert hem nog een boete aan, of je laat het over je heenkomen, maar hem tot 2x toe ook doodwensen kan je niet maken in zo'n functie.

Verder hoorde ik de agent zeggen zwarte telefoon, maar het was een witte telefoon, met een weliswaar zwart hoesje. Afstandsbediening was wel zwart. Mocht meneer nog voor de rechter moeten komen zou ik toch een kopie van het fragment meenemen.

Kenji
Master
 Bericht 
Die "afstandsbedieningvent" is gewoon een Tokkie. Dat je pissig ben is begrijpelijk, maar iemand doodwensen? Denk het dan, maar zeg het niet.
En al helemaal niet gaan lopen janken als je voorzet wordt teruggekopt.

snovvdog
Master
 Bericht 
Ik heb even de laatste afl. gekeken, toch wel zorgwekkend dat ze hier in de buurt rijden, ik rijd niet echt volgens de vmax op de A16 en A20 normaal gesproken en rijd hele hordes rechts voorbij :x . Extra op mijn hoede toch maar hier in de regio.


Verder vind ik het wat lullig van die BMW sjonnie in Groningen, het was een lege parkeerplaats onder een weg, wie heeft er nou last van ? Er is een reden dat ik nooit naar die meetings in mijn eigen auto's ging. Geen zin om ( zelf, al dan niet mijn kenteken) bij de smurfen bekend te staan :[ .

Digital
Die hard
 Bericht 
snovvdog schreef:
ik rijd niet echt volgens de vmax op de A16 en A20 normaal gesproken en rijd hele hordes rechts voorbij


Dan ben jij dus ook al zo'n droeftoeter.

zandbak
Master
 Bericht 
snovvdog schreef:
Verder vind ik het wat lullig van die BMW sjonnie in Groningen, het was een lege parkeerplaats onder een weg, wie heeft er nou last van ?


Niemand, geen huis in de buurt. Een beetje erg ver gezocht en onnodig.

snovvdog
Master
 Bericht 
Digital schreef:
Dan ben jij dus ook al zo'n droeftoeter.

Wat jij wil, ik weiger links in een treintje van schapen te rijden als de meest rechter strook vrij is ( A16 hoofdrijbaan ri. zuid, A15 tussen Heijplaat en Ridderkerk, het ergst is nog wel de A12 tussen Gouda en Utrecht, er rijdt meer op de linker 3 stroken (per strook) dan op de meest rechter), en ik moet natuurlijk mijn tijdsverlies inhalen van de 80km/h zone.

80 en 100 km/h zijn geen snelheden voor een snelweg.

Warmaster
Master
 Bericht 
Muts spint op de snelweg (ja ik miste even een stukje van de film), word niks mee gedaan, rijd u maar door. Muts 2 gaat even voor eigen rechter spelen door inhalende politieauto te hinderen doordat ze haar auto naar links prakt. (alleen een gesprekje van oom agent en ze kon weer door) Bejaarde slingert over de snelweg en blijft constant links hangen, even een gesprekje en meneer kon weer door. Man rijd te hard bij wegwerkzaamheden (wegwerkers stonden achter een vangrail), meneer krijgt een boete en word ook even aange(naait)meld voor een EMG. Man, man wat een land. :fp: ;(

Feitelijk
Master
 Bericht 
Ja ik snapt niet dat blackout mevrouw niet een RMRG melding kreeg. Wegraking/ blackout is gewoon een onderzoek.

cocodee
Master
 Bericht 
Warmaster schreef:
Man, man wat een land.

Heeft ook te maken met de desbetreffende BOA, die gast uit Drenthe is redelijk coulant, terwijl Dani best wel scheutig is met EMG's.
Die laatste clip was ook wel wat, "hij wordt geremd, hij wordt geremd", ik neem aan dat hij geramd bedoelde. :fp:

Warmaster
Master
 Bericht 
cocodee schreef:
Heeft ook te maken met de desbetreffende controleur, die gast uit Drenthe is redelijk coulant, terwijl Dani best wel scheutig is met EMG's.


Ja pure willekeur.

cocodee
Master
 Bericht 
Warmaster schreef:
a pure willekeur.

AKA discretionaire bevoegheid.

alexs
Master
 Bericht 
Die Niels is sowieso van de waarschuwpolitie.

boersma
Master
 Bericht 
De krullenbol is kaal!

Injectie
Master
 Bericht 
boersma schreef:
De krullenbol is kaal!

Ja dat klopt. Dat doet Chemo met je. Laatste keer dat ik hem sprak was ie wel erg positief over zijn komende behandeling.

boersma
Master
 Bericht 
Excuus dan is mijn opmerking ongepast.
Mag verwijderd worden.

Dacht dat het een modeverschijnsel was maar had niet meegekregen dat hij ziek is.

zandbak
Master
 Bericht 
16-6-2017:
Citaat:
André van der Toorn heeft lymfeklierkanker. Dat maakte SBS vrijdagavond bekend. De 55-jarige presentator van Van Onze Centen is inmiddels geopereerd aan een tumor in zijn rug, maar de ziekte is uitgezaaid.

Volgens Van der Toorns artsen is de ziekte goed behandelbaar. 70 procent van de patiënten overleeft deze vorm van kanker. En alhoewel de ziekte is uitgezaaid, is de presentator vastbesloten bij dat percentage te horen. Omdat André zich volledig wil richten op zijn herstel heeft zijn familie verzocht hun met rust te laten.


boersma
Master
 Bericht 
Dapper dat hij gewoon op tv is dan.

basjuh1981
Master
 Bericht 
Dat werd hier al besproken (f)

 Pagina 60 van 60 [ 2972 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…