» Openbaar » Media Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 2 berichten ]
hneel
Master
 Bericht 
BN De Stem schreef:
Van woensdag 18.00 uur tot donderdag 06.00 uur is door het Team Verkeer op diverse locaties in West-Brabant intensief gecontroleerd op snelheid.

Martin Ommering 20-04-17, 14:12 Laatste update: 14:15

Deze actie vond plaats in het kader van de Europese week van de veiligheid die wordt georganiseerd door Tispol. Dit is een breed internationaal Europees netwerk van verkeersspecialisten van de politie.
Controle

Er is gecontroleerd op de Provincialeweg Noord in Oud Gastel, de Putseweg in Putte, de Bredaseweg in Baarle-Nassau, de Midden-Brabantweg (N261) in Waalwijk, de Spoorstraat in Roosendaal, de Noordlangeweg in Dinteloord, de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom en de Ringbaan Noord, - Zuid, - West en - Oost in Tilburg.
Resultaten

Tijdens de controles zijn laserguns, videoauto’s en radar ingezet. In totaal zijn er 37.626 passerende voertuigen gecontroleerd. Daarvan hebben 1.604 personen een proces-verbaal gekregen. Eén persoon is op de Midden Brabantweg in Tilburg aangehouden voor een snelheidsovertreding van 137 km/u. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Ze stonden er trouwens al vroeger dan 18:00 op woensdag. Die ochtend stond er sinds lange tijd weer eens een flitser langs de Noordlangeweg.
Voor de A4 werd doorgetrokken stonden ze daar regelmatig.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
 Pagina 1 van 1 [ 2 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy