» Openbaar » Media Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 10 van 10  [ 453 berichten ]
basjuh1981
Master
 Bericht 
De Giro is weer begonnen! :woop:

Dashcam Drenthe
Master
 Bericht 
Suggestief schreef:
met een krulspeldenpet in je strakke boxer en mouwloos shirt op 5 kilo carbon en banden zo dun als een haar met 100 km/hr een natte bergweg vol haarspeldbochten afknallen. Met 100 man, tig auto's en motoren tegelijk.

Vergeet niet alle omstanders op de weg en dan is ie compleet :D

vw-driver
Master
 Bericht 
Coronel wordt niet gehoord in zaak monstertruckdrama, drie anderen wel
22 mei 2017

Tim Coronel wordt niet gehoord als getuige in de zaak rondom het monstertruckdrama in Haaksbergen. Mario D., de chauffeur van de monstertruck die in 2014 het publiek inreed, wilde onder andere Coronel als autosportdeskundige laten horen. Het Gerechtshof heeft dat verzoek afgewezen.
Rob Oude Breuil, advocaat van D., verzocht het Gerechtshof twee weken geleden om Coronel en vier andere op te roepen als getuige. Van hen mogen er drie gehoord worden als getuige.

"Daar kan ik prima mee leven", zegt Oude Breuil. "Eigenlijk was tijdens de zitting twee weken geleden al duidelijk dat Coronel niet zou getuigen, vooral omdat hij banden heeft met de familie."

Nieuwe getuigen
Oud-coureur Coronel liet zich in de media vaker uit over het ongeluk. Hij acht het waarschijnlijker dat D. onwel is geworden dan dat er een technisch mankement was. Het Gerechtshof ziet geen aanleiding om hem te horen omdat niet is gebleken dat Coronel over enige deskundigheid op het gebied van monstertrucks beschikt.

Eén van de drie getuigen die wel gehoord mag worden, heeft de motor van de monstertruck gebouwd en daarna langdurig onderhouden. Hij is werkzaam in de tractorpulling en gebruikt zelf hetzelfde type motor als in de monstertruck zit.

De tweede goedgekeurde getuige heeft een eigen bedrijf en controleert motoren en andere onderdelen race-onderdelen. De laatste getuige heeft ruim 25 jaar ervaring als monstertruckchauffeur. Hij kan volgens Oude Breuil verklaren of het gebruikte terrein te klein is en of er andere oorzaken zijn voor het ongeval.

De getuigen worden allemaal gevraagd of het forensisch technische onderzoek zorgvuldig en volledig is geweest en of de verdachte bij het uitvoeren van de demonstratie juist heeft gehandeld.
Monstertruckdrama
Bij het monstertruckdrama kwamen drie mensen om het leven. De monstertruck maakte geen bocht, maar reed rechtdoor het publiek in.

D. ging vorig jaar in hoger beroep toen hij veroordeeld werd tot vijftien maanden cel en een beroepsverbod van vijf jaar voor de dood van het drietal en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel aan 28 toeschouwers.

De chauffeur blijft erbij dat hij onterecht schuldig is bevonden. De chauffeur en zijn advocaat willen vrijspraak en anders hooguit een taakstraf.

Wanneer het Gerechtshof zich over de zaak buigt, is nog niet bekend.

https://m.rtvoost.nl/nieuws/269322/coro ... nderen-wel

 Pagina 10 van 10 [ 453 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy