» Flitsservice.nl » Meetings    Pagina 1 van 1  [ 5 berichten ]
Bussloo
Master
 Bericht 
De Stentor schreef:
APELDOORN - Heterdaadkracht is het thema van de open dag bij de politie in Apeldoorn. De landelijke politiedag wordt in Noord- en Oost Gelderland in Apeldoorn en Ulft gehouden.
In Apeldoorn kan iedereen een kijkje komen nemen in het hoofdbureau aan de Europaweg Bussloo:(79). Er zijn demonstraties met de paarden van de bereden politie en honden van de hondenbrigade.

Daarnaast zijn medewerkers van Burgernet aanwezig om bezoekers te laten zien hoe zij kunnen bijdragen aan een veilige woonomgeving. Aan de politiedag in Apeldoorn is het thema heterdaadkracht verbonden. De politie wil vanuit dit thema duidelijk maken dat inwoners zelf een belangrijke rol kunnen hebben in het opsporen van verdachten. Het is mogelijk om een rondleiding door het hoofdbureau van politie bij te wonen en natuurlijk ontbreken ook de politievoertuigen niet op deze dag. Voor de kinderen zijn er springkussens en verlotingen. De dag in Apeldoorn is van 10 tot 16 uur.

In Ulft is ook de waterpolitie, de marechaussee en de Duitse politie aanwezig op het DRU-industriepark aan de Hutteweg 24 en begint de open dag een uurtje later.

Bron: De Stentor
Zie ook ApeldoornDirect

Dit jaar op verschillende dagen open dagen van de Politie. Als vanouds de gelegenheid voor een (mini-)meet. Erg makkelijk want je hoeft zelf niks te organiseren. Alleen een verzamelpunt. In de artikelen staat niet of er voldoende parkeergelegenheid is bij het bureau in Apeldoorn. Eventueel is er even verderop een industrieterrein (met frietkot).

Lijkt het je wat, laat dan hier even een berichtje achter.

edjejanssen
Die hard
 Bericht 
Bussloo schreef:
Er zijn demonstraties met de paarden van de bereden politie en honden van de hondenbrigade.

Waar zijn ze het niet mee eens dan?? :lol:

DidbeZ
Master
 Bericht 
edjejanssen schreef:
Waar zijn ze het niet mee eens dan??

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bussloo
Master
 Bericht 
Er stond een flitsauto (14-ZR-XS) met Multanova achterin van Gelderland-Midden. Zou deze nu in Noord-Oost ingezet worden? Foto via De Stentor
Afbeelding
De snelheidscontroleur op de foto heeft moeite met de Nederlandse taal. Mocht je door hem geflitst worden, dan zou het de moeite kunnen lonen om te de zaak te laten voorkomen.

basgitaar
Master
 Bericht 
Bussloo schreef:
Lijkt het je wat, laat dan hier even een berichtje achter.

Het lijkt mij wel wat. :-?

 Pagina 1 van 1 [ 5 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…