» Flitsservice.nl » Meetings Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 7 berichten ]
Gatlin
Master
 Bericht 
Collega kwam hier mee, zit in de organisatie. Ben zelf geen motorrijder maar vind de doelstelling wel sympathiek:

Bevrijdingsrit zaterdag 5 mei 2012
donderdag, 12 april 2012

In navolging van Frankrijk en België wordt er door een groep onafhankelijke motorrijders op 5 mei een "bevrijdingsrit" georganiseerd als protest tegen de almaar toenemende betutteling en beknotting van motorrijders door de overheid. Deze protestrit zal door heel Nederland plaatsvinden. In Frankrijk gingen, verdeeld over acht locaties, 90.000 motorrijders de straat op. In België wordt de protestrit op 28 april in Brussel gehouden. Hieronder de oproep met informatie over de bevrijdingsrit zoals deze door de initiatiefnemers op hun website is geplaatst.

Aan de 683.050 motorrijders in Nederland,

Welkom op de berichtenpagina m.b.t de bevrijdingsrit op 5 Mei 2012.

We zijn aan het begin van het seizoen en hebben als afsluiting van vorig jaar de protestbijeenkomst op het Waterlooplein in Amsterdam gehad. Waar we met een kleine 800 man vertegenwoordigd waren. Dit was een mooie dag, die zoals gewoonlijk zonder slag of stoot verlopen is. En Nederland heeft kunnen zien dat daar een heleboel vreedzame motorliefhebbers zijn samengekomen. Zoals het er naar uitziet gaan we voor dit komende seizoen dezelfde kant uit als afgelopen jaar en daar moet, denken wij, iets aan gedaan worden!

Nu we inmiddels een aantal weken bezig zijn, hebben we al heel wat losgemaakt in ons kleine landje. De berichten stromen binnen en de animo blijkt groter dan verwacht. Het is denk ik voor iedereen duidelijk waar deze rit omgaat en heeft het geen verdere uitleg nodig over het waarom we deze rit gaan rijden. We zullen er hier op deze pagina dan ook geen verdere uitleg aan geven, mede om reden dat iedereen zijn eigen interpretatie heeft over het fenomeen “afgelastingen”. Laat het zo zijn dat iedereen die meerijdt het niet eens is met de afgelastingen en wie thuis blijft gewoon geen zin heeft of het met ons oneens is.

Voor we hier verdere informatie gaan geven, moeten we eerst wat uit de lucht halen. Dit initiatief is genomen door een stel ONAFHANKELIJKE motorrijders die het nodig vonden dit om bekende redenen op te werpen. Binnen deze groep zitten GEEN leden van welke MC en/of color club dan ook en deze staan hier geheel buiten. Natuurlijk zullen er mensen zijn die het tegendeel beweren maar wij kunnen jullie met 100% zekerheid melden dat dit niet het geval is. Wij zijn vanuit een clubje deze rit begonnen genaamd ROTS wat staat voor Riders on the Storm, en wij zijn dus GEEN MC.

Ook dit zullen wij niet blijven herhalen.

Binnenskamers hebben wij 5 mei 2012 in grote lijnen bedacht en aan de meeste clubs zijn al berichten gezonden in de hoop dat deze de anderen ook zou gaan berichten. Door ons zijn ca. 100 mails verzonden en de reacties hierop komen nu binnen.
Er is inmiddels een eerste meeting geweest met enkele vertegenwoordigers van clubs en hebben er zich ook anderen aangemeld vanuit het hele land. Het is wel noodzaak dat eenieder zich meldt, zodat er een inschatting gemaakt kan worden hoe groot de opkomst voor de bevrijdingsrit zal zijn. Voor wat betreft de opstaprit; Ook hier is denken wij niet veel uitleg voor nodig, er gaan een aantal road captains de baan op en op vaste verzamelplaatsen zullen alle rijders op een bepaald tijdstip aan kunnen haken. De groep zal dan ook naarmate de rit vordert groeien en groeien. Er zullen vier hoofdlijnen zijn vanuit elke hoek van Nederland. Het kan dus zijn dat jullie een klein stukje om moeten rijden om bij een opstapplek te komen maar dit kan niet anders. Je kunt natuurlijk ook op jezelf gaan rijden en de emotie missen, ook dit behoort tot je eigen beslissing. Vergeet niet dat alleen de Road Captains de uiteindelijke centrale verzamelplaats weten en het zou zonde zijn als je er niet bij bent.

Tot zover dit bericht.

TOT 5 MEI !


Meer info over de bevrijdingsrit op: www.rots-dhc.nl
reacties kun je sturen aan: info@ROTS-DHC.nl

Bron

Afbeelding

Aanhanger
Master
 Bericht 
Ah, een donorconferentie. :roflol:

Dennis_on_the_road
Master
 Bericht 
Je plaat blijft hangen :zzz:

Aanhanger
Master
 Bericht 
Sorry maar het was een inkoppertje, ik kon het niet laten. :lol:

egeltjes
Master
 Bericht 
Ik doe niet aan bevrijding-dingen.
En 6 mei heb ik al iets te herdenken in Driehuis.

A(u)30#
Master
 Bericht 
Aanhanger schreef:
Ah, een donorconferentie.

Afbeelding
:nono: Ik wil er niet over nadenken :fp:
Verder is 5 mei wel een manke datum vanwege zoveel andere activiteiten op die dag.
Wil je meer motorrijders doe dan een andere dag.

bx gek
Master
 Bericht 
Je zult daar maar lichaamsdelen van krijgen. :fp:

 Pagina 1 van 1 [ 7 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy