» Flitsservice.nl » Meetings Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 1 bericht ]
Tweebel
Master
 Bericht 
Kwam onderstaande toevallig tegen bij Tweakers (http://tweakers.net/plan/955/schrijf-je ... teit.html)
Voor wie dit interessante materie vindt, mogelijk wel leuk. Gezien het hoge techie gehalte hier op het forum, maar even geplaatst.

-----------------------------------------------

Op 12 mei vindt de tweede Tweakers Meet-up van dit jaar plaats. Als thema hebben we gekozen voor Automotive & Mobiliteit en Volvo is aangesloten als partner om meer te vertellen en tonen over autonoom rijden. Daarnaast is het Solar Team Eindhoven aanwezig.

Volvo zal als partner een van de inleidingen verzorgen. De autofabrikant is al jaren bezig met het slimmer maken van auto's. Berry Peltenburg, competence development coördinator bij Volvo, zal vertellen wat er allemaal komt kijken bij het autonoom laten rijden van een auto. Welke hordes moeten overwonnen worden? Welke technologie moet je implementeren om een auto slim te maken? En misschien nog belangrijker: wanneer gaan we dit soort auto's op de weg zien?

Automotive draait natuurlijk niet alleen om auto's die in de showroom terechtkomen, er wordt ook druk gewerkt in de experimentelere hoek. Zoals bij het Solar Team Eindhoven, dat al jarenlang meedoet aan de World Solar Challenge in Australië met zijn door zonne-energie aangedreven auto. Liselotte Kockelkoren van het Solar Team zal tijdens de Meet-up spreken over de Stella-gezinsauto die het team bedacht en gebouwd heeft. Stella won vorig jaar nog de Cruiser-klasse in de World Solar Challenge. Steven van der Schoot, embedded software engineer van het team, zal haar bijstaan voor de technische vragen bij de Q&A.

New and improved

Verder hebben we goed geluisterd naar jullie feedback op de eerste Meet-up en daarom wat zaken aangepast. Om te beginnen zal er rondom de inleidingen meer te doen zijn. Zo kun je met een cardboard een virtuele rondleiding over de Tweakers-redactie krijgen, kun je aan de slag met minidrones en is er een Mario Kart-opstelling. Volvo zal een XC90 met adaptive cruise control meenemen die je nader kunt bekijken en het Solar Team neemt de Stella Lux auto mee.

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn, klik dan snel hier om een kaartje kopen. Iedereen is welkom, ook als je geen account hebt. We hebben tweehonderd plekken beschikbaar en op = op. Is Eindhoven te ver voor je? Nestel je dan op 12 mei achter een scherm en surf naar Tweakers, want het evenement zal ook vanuit huis te bekijken zijn via een livestream.

In het kort

Onderwerp: Automotive & Mobiliteit
Datum: donderdag 12 mei. Ontvangst vanaf 17:30
Locatie: High Tech Campus Eindhoven
Kosten: € 10 (inclusief twee consumpties)

 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy