» Off-"Flitsservice" » Auto's » On-board video   

Postingstijd interval gedetecteerd van 57.4 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 3 van 5  [ 201 berichten ]
plankie
Master
 Bericht 
Wauw... wat een verhaal. Ik wens je net als de anderen heel veel sterkte toe en slachtofferhulp + nog eentje.
Wat bruintje beer zegt: Probeer de schuld niet bij jezelf te zoeken, hier ligt deze namelijk niet.

Elke bestuurder is verantwoordelijk voor zijn eigen rijgedrag. Dat geldt zelfs buiten het verkeer.
Doordat de motorrijder de Audi niet heeft gezien en toch besloot in te halen, is iets waar jij, zelfs met de beste wil, niets aan kunt doen.

Je bent direct gestopt en je hebt op dat moment gedaan wat je kon. Hiervoor krijg je wat mij betreft een dikke pluim.

Ook al is dit misschien alleen maar het neerkwakken van je auto op een punt zodat de motorrijder 'veilig' lag ten opzichte van ander verkeer. Uit je verhaal maak ik niet op of je zelf gehandeld hebt richting het slachtoffer, maar dat maakt niets uit. Niet iedereen kán ook daadwerkelijk zaken als reanimeren of EHBO verlenen onder situaties zoals deze.

Ik heb EHBO/Reanimatie, maar of ik in jouw specifieke situatie zou kunnen handelen weet ik ook niet, omdat je alles hebt zien gebeuren. Ik hoop het nooit mee te maken, maar mocht het gebeuren, dan hoop ik het wel te toe te kunnen passen.

Nogmaals, heel veel sterkte en maak alsnog gebruik van slachtofferhulp. Het is ervoor.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
plankie schreef:
Ook al is dit misschien alleen maar het neerkwakken van je auto op een punt zodat de motorrijder 'veilig' lag ten opzichte van ander verkeer. Uit je verhaal maak ik niet op of je zelf gehandeld hebt richting het slachtoffer, maar dat maakt niets uit
Motorrijder was over heg en fietspad tegen paal met voorrangsbord+verplichtfietspadbord geklapt. Die paal moet hem funest geweest zijn.
Hij lag dus met buik in gras van een stuk onbebouwde grond, en met zijn helm op randje fietspad.

Enige wat ik kon(mocht?) doen was in hals onder helmkraag en aan pols voelen op aanwezigheid van hartslag. Van 112 mochten we de helm niet losnemen en hem absoluut niet aanraken.

plankie schreef:
Ik heb EHBO/Reanimatie, maar of ik in jouw specifieke situatie zou kunnen handelen weet ik ook niet,
Heb ik ook, maar dit was erover. Je kon hem ook niet alleen omdraaien. Is heel leuk hoe ze je dat leren, met dat been gebogen en voet onder knie andere been en dan draaien, maar gezien het 'pakket' wat voor mij lag, kon alles individueel van elkaar draaien. Denk aan een lappenpop. In je ééntje ook zeker niet te doen.

plankie
Master
 Bericht 
Mathijs,

Na het nogmaals lezen en je antwoord in je laatste post kan ik alleen maar concluderen: Je je écht maximaal ingezet.
Er zijn grenzen aan wat je kunt (en mag) doen en met 112 bellen en het opvolgen van hun instructies heb je alles gedaan wat je kunt.

Ik ben blij dat je gestopt bent, zo heb je, ondanks de afloop, toch nog bijstand kunnen verlenen en de moeder kunnen opvangen. Ondanks dat ik je niet persoonlijk ken ben ik gewoon bijzonder trots op je.

Het verhaal van been gebogen en voet onder knie... Tsja, dat werkt bij een bewusteloosheid, maar niet meer in dit soort situaties.

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
Dacht dat die net vanaf de snelweg achter mij was gekomen, snelweg was kilometers verwijderd (wist totaal niet meer waar ik was op dat moment), dacht dat de Audi een sedan was, nou, maak daar maar een station van :fp:
Mathijs, trek je dit aub niet aan. De praktijk wijst namelijk uit dat ooggetuigen helemaal niet zo betrouwbare getuigenissen af "kunnen" leggen. Alles wat er gebeurt gaat zo vreselijk snel dat jouw hersenen dit allemaal niet snel genoeg kunnen verwerken. Wees gewoon blij dat je die camera in de auto had, hier heb je in elk geval de juiste feiten aan de politie door kunnen geven.

Mathijs4600 schreef:
Maar vanmorgen is een mevrouw wakker geworden,
zonder zoon.
...en ik bazel over een camera... ;( :fp: :fp:
Ja dat is klote. Ik snap dat gevoel. Maar dat wat je nu doet is een stukje verwerking. Alles een plaats geven. En daar hoort gebazel over een camera ook bij. Je weet wel, als ik dit dan..... Dit hoort bij jouw verwerking. Ik ben dan geen psycholoog, maar lees genoeg stukjes bij de artsen om hiervan overtuigd te zijn. En ja nogmaals het is klote dat een moeder zonder zoon wakker wordt.

Mathijs4600 schreef:
Voel mij wel schuldig, had daar niet moeten rijden.
Ik was zo ver mogelijk naar rechts gegaan, zodat hij voorbij mijn auto kon kijken. Dat is een gewoonte die ik aangeleerd heb met mijn vorige (hogere) auto zodat motorrijders goed zicht blijven houden op verkeer voor mij. Nu besef ik dat hij hier van gedacht kan hebben dat ik hem uitnodigde om in te halen, wat hij dus ook deed.
Niet schuldig voelen Mathijs, we zijn allen volwassen mensen die allen keuzes maken. Helaas ook deze motorrijder. Jij gaat uit fatsoen rechts rijden. Ik zou dat ook doen. Ik heb zelf vroeger ook motor gereden. Ik ging zelf NOOIT op die uitnodigingen in. Simpelweg omdat ik zelf wilde bepalen of een inhaalactie veilig was of niet. Dat hij (ik begrijp uit je verhaal dat het met behoorlijk wat geweld ging) de keuze maakt om "misschien als een idioot??" jou voorbij te knappen is NIET jouw schuld!

Mathijs4600 schreef:
Dus ja, in mijn ogen heb ik wel schuld. Maar waar stopt het, of juist, begint het. Dat oranje licht waar ik nog net doorslipte ? Dat busje wat ik nog inhaalde vlak voor het ongeval ? Het toch wel stevige rijden waardoor hij mij misschien niet eerder op een veiliger plek kon inhalen ? Moet er niet te veel aan denken nu, hou het niet droog namelijk.
Nogmaals Mathijs, nee, jij hebt echt geen schuld. Als hij zich uit laat nodigen door jouw rijstijl, nog harder te gaan scheuren, is dat zijn beslissing. Wij hebben allemaal een eigen rijstijl en nogmaals, we zijn volwassen mensen die eigen keuzes maken.

Ik wil ook aan haken bij anderen, ik zou echt slachtofferhulp bellen. Gezien de reacties die jij hier nu optekent vind ik echt dat jij door dit voorval, al zul je zelf anders denken, te veel voor je kiezen hebt gekregen. Wat denk je dat er met die ambulaciers gedaan wordt? Ik denk dat die na terugkeer op de basis direct een kamertje in worden gedirigeerd waar er een zeer indringend gesprek opgestart wordt. Jij, die ambulaciers, politieagenten, brandweerlieden en iedereen die bij zo'n incident betrokken raken zijn "maar"gewone mensen die dit echt niet zomaar op eigen houtje kunnen verwerken.

Overigens als afsluiting van mijn betoog vind ik dat je TOP gehandeld hebt. Ik weet echt niet of ik het had gekund. SUPER!
Sterkte man!

Blaataap
Master
 Bericht 
 
Wat de rest ook al zegt. Dit is jou niet aan te rekenen. Zorg goed voor jezelf, ga op dat aanbod van slachtofferhulp in!

Mocht je Slachtofferhulp toch ongepast vinden, zoek dan een goede psycholoog (haal een verwijzing bij je huisarts) die je kan helpen. Dit soort dingen moet je niet alleen verwerken. Zoek steun en hulp bij degenen die daarin gespecialiseerd zijn. Zij zijn er óók voor jou.

Tot slot veel sterkte met het verwerkingsproces.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Mijn welgemeende excuses voor de vloek.
Zeker gezien de locatie waar het gebeurde.
Maar wees getroost, ik weet vrij zeker dat de vloek verhoord zal worden, zo vlak voor de deur...
[yhq]http://www.youtube.com/watch?v=iNavMnzgQFA[/yhq]
..irritant nummer trouwens... :fp:

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Da's serieus uitwijken :o

ZX-driver
Master
 Bericht 
Zo die was heftig! :o

Mathijs4600 schreef:
irritant nummer trouwens.


Prachtig juist! :thumb:

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Prima reactie.

viffer
Master
 Bericht 
Ben je daar bekend? Ik zou er niet vanuit gaan dat je daar voorrang hebt op verkeer van rechts, op jouw weg zie ik geen borden staan. Op de zijweg zie je wel de haaientanden.

Feitelijk
Master
 Bericht 
viffer schreef:
op jouw weg zie ik geen borden staan.

Staat een "B1" na de kruising.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
viffer schreef:
Ben je daar bekend?
Zeker.
En voor de zekerheid ook nog even de beelden van paar seconden ervoor bekeken, net na de spoorwegovergang stond ook een paal met inhaalverbod en voorrangsweg, precies als voor de kerk.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
In your face, vandaag, een tegenliggertje...
[yhq]http://www.youtube.com/watch?v=6uQmV36Is0M[/yhq]

Altijd 'triest', die figuren die winkelwagentjes achterlaten op parkeerterreinen en zelf misschien wel de grootste jankers zijn wanneer zo'n achtergelaten wagentje tegen hun auto botst en schade achterlaat.
Na 10 seconden kun je overigens stoppen met kijken hoor, tenzij je denkt dat meneer haast had of zich bedacht...
[yhq]http://www.youtube.com/watch?v=2m4FkzlVkCk[/yhq]

Te oud om 'brommers te kieken' ?
RIGHT!
gaan we toch 'auto's kieken' ... ?!
[yhq]http://www.youtube.com/watch?v=NnJmHk0fcXU[/yhq]

Nou heb ik verdorie de camera aan laten staan, en heeft die de gezochte beelden overschreven.
Wat ik zocht, was het volgende:
Op een bepaalde weg (net voor het 'brommers kieken' filmpje) staat steeds een donkere Ford Mondeo Station te koop. (die beelden zocht ik, vaak zat voorbij gereden)
Op 18-06-2013 was de Ford Mondeo Station vervangen, er stond op precies dezelfde plek een....
donkere Peugeot station, met groen laserschild en flitsapparatuur....
Slim bekeken. De al tijden te-koop-staande auto vervangen door een (voor de onoplettende rijder) gelijkwaardig qua model flitswagen.
Vraag mij af hoe groot de buit is, denk vrij stevig.

Feitelijk
Master
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
In your face, vandaag, een tegenliggertje...

in de bocht ook. :roll:

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
Te oud om 'brommers te kieken' ?

Pas maar op, straks blijkt het een agent, die in zijn vrije tijd voor B7 zit te schrijven :wink:

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
LoverD schreef:
Pas maar op, straks blijkt het een agent,
...je bedoelt dat zwaaien met mijn middelvinger als 'ludieke groet' misschien toch niet zo'n goed idee was...?? :x
oh dear.... :fp: :fp:

viffer
Master
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
Te oud om 'brommers te kieken' ? RIGHT!gaan we toch 'auto's kieken' ... ?!


Dan moet je volgende week zaterdag 's middags niet kijken hoeveel mensen er langs de A28 staan te kijken

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
je bedoelt dat zwaaien met mijn middelvinger

Beelden deden mij gelijk denken aan agent welke zijn toenmalige quotum in plaats A dacht te halen door vanaf zijn balkon in zijn woonplaats B, met goed uitzicht op een kruispunt, te schrijven.

Bonnen quotum bestaat niet meer, I know, En de leeftijd doet anders vermoeden. Wellicht moet deze ex agent op leeftijd zijn quotum met terugwerkende kracht nog inhalen :wink:

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
LoverD schreef:
Bonnen quotum bestaat niet meer
In de openbaarheid misschien niet, maar ik durf te wedden dat er korpschefs zijn die wel een quotum opleggen. Mijn gevoel zegt namelijk dat hoe verder je van de "werkvloer" af werkt hoe minder de feeling met het werkelijk belangrijke er is.

Edit: Mijn gevoel is toch niet zo fout! Bonnenquotum parkeerwachters Hilversum

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Jack.Ryan schreef:
Mijn gevoel zegt namelijk dat hoe verder je van de "werkvloer" af werkt hoe minder de feeling met het werkelijk belangrijke er is.

Klopt, maar in amsterdam is dat quotum ooit ingevoerd door Jelle Kuiper (geloof ik). Deze constateerde m.i. terecht, dat in Amsterdam bijna geen bonnen werden uitgeschreven door de agenten. Iemand die 8 uur per dag op straat loopt moet wel iets schrijfwaardigs meemaken. Dus heeft ie toen gesteld dat een agent op straat een bon per dienst moest schrijven. Niet onredelijk lijkt me.
Ik had er vandaag al twee kunnen schrijven tijdens een rit van 25 minuten. Een Art 5 voor mijzelf vanwege rechts inhalen in een tunnel, en een voor een X5 voor onnodig linksrijden

Afijn, de maatregel welke m.i. Niet onredelijk was is later ge-escaleerd in flits/laser controles om het niet veranderde gedrag van de agenten aan het eind van het jaar alsnog te compenseren.

Feitelijk
Master
 Bericht 
LoverD schreef:

Pas maar op, straks blijkt het een agent, die in zijn vrije tijd voor B7 zit te schrijven :wink:

:huh:
Afbeelding

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
LoverD schreef:
Een Art 5 voor mijzelf vanwege rechts inhalen in een tunnel, en een voor een X5 voor onnodig linksrijden
Je hebt in elk geval nog genoeg zelfreflectie om toe te geven dat je ook maar een mens bent :thumb:

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
:[
Fucking mijn administratie erbij gepakt.
R549A niet stoppen bij stopbord B7

Bezwaar voldoende gemotiveerd verklaard, maar was de Feitcode ook onjuist :roll:

Feitelijk
Master
 Bericht 
Als het in belgie was wel! :wink:

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Feitelijk schreef:
Als het in belgie was wel!

Wijzneus :wink:

Feitelijk
Master
 Bericht 
Trolololo! :wink:

ZX-driver
Master
 Bericht 
viffer schreef:
Dan moet je volgende week zaterdag 's middags niet kijken hoeveel mensen er langs de A28 staan te kijken


Dat is motors kiek'n.
Weer iets anders. :wink:

keokiracer
Master
 Bericht 
Feitelijk schreef:
Trolololo!

Ideetje voor je volgende avatar?
Afbeelding

Feitelijk
Master
 Bericht 
Nee, dat wordt een Aygo!

viffer
Master
 Bericht 
ZX-driver schreef:
Dat is motors kiek'n.
Weer iets anders. :wink:


Het bent meer auto's as motors :P

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Heb video nog even (verder) terugbekeken, maar geen B7 in beeld hoor. O:)
En ja, het was in België.

Zal wat zijn als ik in Baarle-Nassau te snel en midden over de grens/streep rij, en van voren geflitst door België en van achteren door Nederland, in een soort van joint-naai-actie in een bepaalde straat, een soort sandwichen dus, maar dan droog.
Of je parkeert je auto met twee wielen op de stoep in bijv. de stationstraat, de neus in Belgie, de kont in NL, je komt terug, 2 tickets... :o
Vliegen de feitcodes je wel om de oren, zwijgen we even over de bedragen.
(zie al helemaal voor me: twee sleepautos om die foutgeparkeerde auto weg te slepen, een NL en een B, één heeft hem van voren opgeladen, de anderen van achteren, en maar niet snappen waarom er geen beweging in te krijgen is....)
oooohhh...ik draaf weer door, tijd voor mijn serieus-zijn-pilletje :fp:

Feitelijk
Master
 Bericht 
Die B5 noemen we in Nederland een B7 (f)

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
nou, ik zie het verschil effe niet: http://auto-en-vervoer.infonu.nl/verkee ... rland.html
B5 en B7 lijken verrekte veel op elkaar (op die site dan)
Gelukkig stopte ik wel voor een nanoseconde alvorens vloeiend de kruising op te trekken zonder hinder/gevaarzetting voor het overige verkeer te veroorzaken O:)
'Te veel nutteloze stopborden in België' (Touring)

Feitelijk
Master
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
nou, ik zie het verschil effe niet:

Dat is er ook niet, maar in Belgie kan je dus niet voor B7 schrijven maar moet je B5 hebben.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
ah, goed om te weten.
Als er een uitwisselprojectje in waar ik in NL door een Belgische diender of in B door een Nederlandse diender voor zo'n bord een prent krijg, even kijken of die code wel juist is :devil:

En dan komt er nog een nieuw bord bij ook, volgens mij ongekend in de rest van Europa : Nieuw Belgisch verkeersbord toont fietsers en voetgangers dat doodlopende weg doorloopt
(alleen trekt niemand zich hier überhaupt iets van wegafzettingen enzo aan. 80 van de 100 keer kan je ook gewoon doorrijden)

viffer
Master
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
Als er een uitwisselprojectje in waar ik in NL door een Belgische diender of in B door een Nederlandse diender voor zo'n bord een prent krijg, even kijken of die code wel juist is :devil:


Daar is normaal gesproken ook wel een lokale diender bij :wink:

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
viffer schreef:
Daar is normaal gesproken ook wel een lokale diender bij
nou, bedankt hé.
Volgende week een verjaardag, nu moet ik een ander verhaal gaan verzinnen om dan te vertellen :(

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Prent binnen :
Gemeten snelheid : 87 Km/h , blijkt 70 toegelaten te zijn daar, dacht 90. Nou ja, kan gebeuren.
VD8000HD snelheid : 85 km/h , vrij stabiel, zowel voor flitsen als na flitsen op 85 km/h.

En ik maar denken dat ik zo netjes de toegelaten snelheid reed (tegen 90 op teller), ga je met je goeie gedrag.
Te bedenken dat ik de flitswagen van te vooren al gewoon heb zien staan :fp: :roflol:

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
:lol:
Heb dat ook eens gedaan. drie keer langs flitser om wat opnames te schieten voor FS. Zie ik terug op de beelden dat er een tijdelijk FAS 30 bord staat.

Aanhanger
Master
 Bericht 
LoverD schreef:
Zie ik terug op de beelden dat er een tijdelijk FAS 30 bord staat.

In dat geval bord uit de grond trekken en nog een keer extra langs.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
hmmm, vergeten te vermelden, was in België met Belgische wagen. O:)
Dus 90 toegelaten, tenzij anders vermeld.
...en dat is dus praktisch altijd 70 :-?
Dat bord 70 had ik dus over hoofd gezien, dus sjees lekker door, denkende mij netjes aan de snelheid te houden en eindelijk eens een weg waar die vermalijde 70 borden niet staan ... :oops:

Oja, en een prent dat de auto niet gekeurd zou zijn.
Volgens hen is de keuring verlopen op 03-05-2013, volgens keuringsbewijs is die echter geldig tot 01-09-2013.
Foutje in het systeem denk ik, dus daartegen heb ik bezwaar gemaakt met een copie van het keuringsbewijs erbij.

Dan die vragen op bijgevoegde bezwaar formulier, zoals 'beroep bestuurder'; vind ik niet echt terzake doende, dus laat ik blanco. T'is niet dat ik korting krijg ofzo bij een bepaald beroep, toch ?
Zelfs de agenten (in Belgie) krijgen (tot voor de rechtbank zelfs) een prent als ze bij een interventie met toeters-en-bellen door rood licht rijden, is gebleken.

En in welke taal ik mij voor het gerecht wil verdedigen...?
Heb daar maar Fries ingevuld, spreek het wel niet, maar ach... :roflol:
toch vriendelijk dat ze het vragen

We gaan het wel zien wat het geeft.
Weet in elk geval de afwijking nu ongeveer van de GPS snelheid van de dashcam. :lol:

LoverD
FS Meldingen
 Bericht 
Mathijs4600 schreef:
Weet in elk geval de afwijking nu ongeveer van de GPS snelheid van de dashcam

Wat kost die calibratieservice :wink:

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
rond de 60 € als ik het wel heb.
http://www.wegcode.be/boeteberekening

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Net binnen, dat van niet gekeurd zijn is zonder iets daarover te vernemen verdwenen, de prent voor denken dat je 90 mag op een weg die zich qua inrichting etc. daar helemaal naar verhoud, maar waar weer zo'n 70 bord (c43?) ergens helemaal aan het begin blijkt te staan, is € 65 , gaarne betaling binnen een maand.

Hé België : Schaf dat toch nooit toegestane 90 af en maak daar gewoon netjes 80 van dan.
Is een win-win situatie, rijden Belgen in Nederland tenminste eens een beetje door op onze 80km/h wegen en schiet het in België ook wat meer op. :kniktja:

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Sorry voor alle 'verwijderde' google filmpjes.
De auteursrechten mafia komt mij de neusgaten uit.

Naar aanleiding van dit filmpje, kwam er een auteursrechtenclaim van SME media.
Ik heb nog bezwaar gemaakt, maar je kan nu eenmaal niet tegen een mesthoop opstinken.
Het was eigenlijk een excuus (in mijn ogen) van Google om advertenties naast mijn filmpjes te kunnen plaatsen, maar goed, heb het helemaal gehad met Google en hun 'diensten', en hoewel fanatieke early adopter van Google en de zoekmachinediensten, mijn Google+ profiel verwijderd.

Binnenkort ook de gmail adressen, nog even één en ander omzetten, en klaar met ze. :boos:

Aanhanger
Master
 Bericht 
Claim in de zin dat ze geld van je willen?

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Nee, auteursrechtenclaim, en dat ze er reclame naast kunnen/willen gaan zetten.
Tevens zouden ze het waarderen als het ware dat je de artiest en titelsong in je beschrijving opneemt, zodat die goed gevonden kan worden. :-?

Ik had de claim aangevochten, en vervolgens kreeg ik een mail dat ze het hadden hersteld.
Goed nieuws, dacht ik, maar nee, hersteld betekende in dit geval, dat ze volharden.
Dan kan je nog bezwaar maken, maar dan begint youtube je al te waarschuwen voor alle juridische kosten die voor jou rekening zijn, en je dient je hele hebben en houden qua adres en telefoon op te geven.

Ben het er pertinent mee oneens, want wat hoor je ?
Een luidruchtige auto (banden/motor), mijn gekuch, en het overige verkeer op hetzelfde geluidniveau als de radio op de achtergrond.

Altijd maar dat gedreig van die auteursrechten mafia, ik wou dat mijn business zo afgeschermd was voor concurrentie en amateurisme. Hoewel, nee, leef toch liever in een vrij land.

Aangezien ik altijd wel mijn autoradio aan heb(, of zelf wat neurie,) kunnen ze zo al die filmpjes wel afspeuren, altijd is ergens wel een flard van een muziekje te horen.
Heb geen zin om als grote boef benaderd te worden door hen die het feitelijk zelf zijn, en het af te kopen door titelsong te vermelden met de opmerking dat ik de rechten niet bezit, en hun (afleidende) reclame naast mijn filmpje toe te staan zodat ze daar ook weer een cent aan verdienen.

Google zal natuurlijk niet wakker liggen van mijn vertrek, maar ik ben gewoon klaar met ze.
Je komt er overigens haast niet vanaf, geloof dat pas per vandaag het kanaal echt gesloten is : http://www.youtube.com/user/mathijs4600 , en je moet echt ALLES opzeggen van Google, alleen je youtube kanaal beëindigen kan niet.

Probeer mijn kansen nu met vimeo, waar de video ipv de reclame meer centraal staat qua layout, of misschien kan er niets met dropbox en video, ook makkelijker.

Gelijk even kleine embed-test van de aanstootgevende film
[v]http://vimeo.com/79470015[/v]


edit: video sharen van dropbox kan, als flitsservice in de juiste bbcode kan voorzien. Mijn inziens het uitzoeken waard.
http://www.mrwideen.com/2013/04/stream- ... -into.html


Aanhanger
Master
 Bericht 
Het is een gevecht dat je voert tegen robots.

Mathijs4600
Pro
 Bericht 
Aanhanger schreef:
tegen robots.
Exact.
Gewoon afnemen wat je goed vind, en waar je ontevreden over bent, niet.
Is allemaal het gedonder niet waard. Ieder mens ziet wel de zin en onzin van de claim in bovenstaande video.
Kan wel volgens een letter in de wet zijn, maar zeker niet in de geest van de wet.
Wel een vervelende ontwikkeling allemaal.

ZX-driver
Master
 Bericht 
Ach, ik zit er eigenlijk niet zo mee.
Ik vind het we lastig af en toe, maar zolang mijn filmpjes gewoon zichtbaar blijven, dan maar wat reclamezooi tussendoor, ik weet dat ze nu eenmaal 'streng' zijn! Het is toch niet zo dat je daadwerkelijk risico loopt tot betalen als je een filmpje met muziek upload?

 Pagina 3 van 5 [ 201 berichten ] 


Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy