» Juridisch » Overige boetes en EMA Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 10 berichten ]
Techno12
Laat zich horen
 Bericht 
 
Beste allemaal, vorig jaar juli eenzijdig ongeval gehad,mijn uitslag was 645 ugl en beginnend bestuurder, onderzoek betaald waarna ik naar een arts van mijn keuze mocht, uitetaard wel een in de lijst van cbr,eerste afspraak stond gepland voor 21 november,alleen de 19e heb ik operatie ondergaan aan mijn neus, afspraak stond gepland bij meneer Hazewinkel, cbr gebeld en geïnformeerd dat als het vanwege de klachten niet zou lukken ik een nieuwe afspraak wou maken en dat mocht, alleen toen een andere arts, genaamd Van Loenen, Amsterdam, iemand hier ervaring met deze man?? Het gesprek verliep voorspoedig,alleen beetje rommelig,het begon al met het bloedonderzoek wat ik begin december had laten doen in het ziekenhuis, die heb ik nog niet binnen
Na afloop van het gesprek had ie ze ineens wel gevonden, dat zag er goed uit en hij zij ook dat alles in mijn voordeel sprak.iemand enig idee wat ik kan verwachten?
Het enige frustrerende vond ik dat hij zei ik ga alle dossiers die ik nu heb liggen wegwerken voor het einde van het jaar, dat was mooi dacht ik want dan duurt het niet lang voordat het bij het cbr is.

Helaas was dat niet waar, half januari gebeld naar het cbr en die hadden nog niks ontvangen, zeg dan niet tegen mij dat je alles voor hey einde van het jaar opstuurt,ik weet van de 8 weken regel, uiteindelijk is het dossier 26 januari bij cbr binnen gekomen. Ik wacht in spanning af, en vroeg mij af of er meer mensen bij de heer van Loenen zijn geweest en wat hun ervaringen zijn geweest.

Het ongeluk zelf, mijn eye opener geweest en ook niks meer gedronken, sterker nog als ik het nu alleen maar ruik wordt ik al misselijk, Mischien was het goed dat het gebeurt is en dat daardoor mijn leven flink veranderd heeft, in positieve zin, ik merk dat zondet alchohol er veel meer uit het leven valt te halen.

Groeten een ex alcomobilist.

DikkeDiesel
Master
 Bericht 
Die arts ga ik maar niet heen als me wat mankeert...

Techno12
Laat zich horen
 Bericht 
 
Toen ik hem in januari gebeld had begon die weer over dat bloedonderzoek,dat was ng niet binnen toch??? Heel raar allemaal, ik zei jawel die vond u na afloop van ons gesprek en toen wist ie het weer.

Janklaassen30
Weet de weg
 Bericht 
 
Heb je geen gebruik gemaakt van het inzagerecht?

Dan krijg je het gehele verslag opgestuurd.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Techno12 schreef:
genaamd Van Loenen, Amsterdam, iemand hier ervaring met deze man??

Nee.. Maar zn website zegt;

http://dokterthijs.nl/http___www.dokter ... oenen.html

Citaat:
de uitslagen worden naar een postadres gestuurd.


Duuszzz.. :roll:

Techno12
Laat zich horen
 Bericht 
 
Uiteindelijk had hij ze wel op zijn bureau liggen na afloop, ik heb bloed laten tappen in zkh harderwijk niet via zijn website.vond de voorbereiding van zijn kant niet echt professioneel,beetje rommelig

gurb
Master
 Bericht 
Dave schreef:

Ik vond dit zinnetje wel zorgelijk:
Code:
De zelfstandig gevestigde praktijk is per 01/01/2017 beëindigd.
:huh:

Techno12
Laat zich horen
 Bericht 
 
Ook daar heb ik contact over gehad met het cbr, gelukkig heb ik mijn afspraak gehad in december maar toen ik dit zag staan heb ik wel even gebeld idd, zowel naar hem als cbr, rapport is inmiddels gewoon binnen.het enige wat mij dwars zat is dat hij zei na afloop ik stuur de rapporten die ik nu nog heb liggen door voor het einde van het jaar, ik dacht dus mooi, dan weet ik eind januari meer, de 10e januari hadden ze nog steeds niks, weer gebeld naar hem, nee lag nog steeds op zijn bureau, maar hij ging opschieten, uiteindelijk de 26e bij het cbr, als er tegen mij niks gezegd was had ik mij aan de 8 weken regel van hem gehouden en aan de 4 weken die het cbr heeft.

cmx45
Die hard
 Bericht 
 
Volgens mij is een tip om op zo een moment even te vragen of je de uitslagen daar op dat moment zelf mag inzien en voor je eigen administratie even een foto mag maken. vrijwel zeker heb je je telefoon met camera bij je.
Heb ik ook wel eens gedaan (ergens anders voor) en het was geen enkel probleem om voor je eigen gegevens een plaatje te maken.

Techno12
Laat zich horen
 Bericht 
 
Bedankt voor de tip maar wat mij betreft was dit gesprek de 1e en tevens laatste keer. Of het cbr moet anders beslissen haha.

 Pagina 1 van 1 [ 10 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy