» Juridisch » Overige boetes en EMA    Pagina 1 van 1  [ 3 berichten ]
Pietercl
Eendagsvlieg
 Bericht 
 
Beste leden,

Weet niet wat mij te wachten staat. Zie nogal schrikbarende verhalen hier op het forum omtrent onderzoek alcohol opgelegd door het CBR.

Wat er heeft voorgevallen:

Mei 2012 aangehouden met 395 ugl / 0,91 promille. Echter, op dat moment beginnende bestuurder (nog voor paar weken) en is mij dus een EMA opgelegd. Naar behoren afgerond en dus rijbewijs spoedig terug gehad.

4,5 jaar later, november 2016 wederom aangehouden (nog in 5 jaar ten opzichte van eerdere aanhouding) met 485 ugl / 1,12 promille. Mij is dus nu een onderzoek opgelegd en heb nu pas de uitnodiging binnen voor bloedonderzoek en afspraak met de psychiater. Bloed prikken deze week nog en gesprek volgende week al.

Wat kan ik verwachten? Ik maak mij al zorgen m.b.t. de bloedonderzoek aangezien ik afgelopen weekend nog 2 shots wodka op hebt op een barbecue en al binnen week moet prikken.

Uiteraard blijft het stom en dom dat ik met drank achter stuur ben gaan kruipen, maar gezien de promillages wat denken jullie erover?

cocodee
Master
 Bericht 
Stom is niet het juiste woord, ik zou er onnadenkend van maken, maar ik denk dat je flink aan de beurt bent, exacte consequenties zou ik niet kunnen noemen, maar ik denk dat je een paar jaar in het CBR web zit, en een hele hoop Euries lichter gaat worden!

keviin
Nieuwkomer
 Bericht 
 
cocodee schreef:
maar ik denk dat je een paar jaar in het CBR web zit, en een hele hoop Euries lichter gaat worden!


inderdaad 10 jaar in het cbr molentje en heel veel euros lichter, en het eerst komende jaar fietsen.

 Pagina 1 van 1 [ 3 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…