» Juridisch » Overige boetes en EMA Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 2 berichten ]
anonymous1999
Eendagsvlieg
 Bericht 
 
Een week geleden ben ik aangehouden op de scooter (snorfiets) terwijl ik had gedronken , op het bureau werd geconstateerd dat ik een promillage had van iets meer dan 1.0 , dus werd het rijbewijs ingevorderd omdat ik als beginnend bestuurder meer dan 0,8 had.
Ik zou na 10 dagen bericht krijgen en vandaag kreeg ik dus een brief , dit was een strafbeschikking waarin stond dat ik schuldig was gevonden aan het rijden onder invloed en de opgelegde sanctie is een geldboete van 225 euro . Dit leek mij goed nieuws omdat ik dus geen rijontzegging zou krijgen maar hier lees ik niks over in de brief of hoe ik hem terug kan krijgen. Krijg ik dus nog een andere brief waarin staat wat er met mijn rijbewijs gebeurt of kan ik hieruit al opmaken dat ik hem terug krijg ?

P.s ik las dat een strafbeschikking is iets nieuws waarbij kleinere overtredingen gelijk afgehandeld worden door het OM zonder dat er een rechter of iets dergelijks aan te pas komt. ( kan niet akkoord gaan met dit voorstel)

Bounty
Master
 Bericht 
 
Met 225 euro kom je goed weg denk ik. Roodlicht kost met de auto al 239 euro. Hoe het zit je rijbewijs moet je even op de specialisten wachten.

Betalen is bekennen anders binnen 2 weken verzet aantekenen.

 Pagina 1 van 1 [ 2 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy