» Openbaar » Media » Politie   

Postingstijd interval gedetecteerd van 145 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 1 van 1  [ 35 berichten ]
Spook
Master
 Bericht 
nu.nl schreef:
Een agent van de politie Den Haag is woensdag aangehouden wegens het lekken van informatie. De 28-jarige man zou informatie uit de systemen van de politie aan derden hebben doorgegeven.

Volgens het Openbaar Ministerie gaat het niet om informatie van de recherche. De verdachte wordt de komende dagen verhoord en zit vast.

Het OM verdenkt hem van schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie. De woning en de werkplek van de man zijn doorzocht en justitie hield twee medeverdachten aan in verband met het onderzoek.
Lekken

De politie kwam de afgelopen maanden herhaaldelijk in het nieuws wegens corruptie onder het politiepersoneel. Zo werd in november vorig jaar een agent uit Almelo verdacht van het grootschalig lekken van vertrouwelijke informatie.

Begin oktober 2015 werd een medewerker van de Nationale Politie aangehouden op verdenking van het grootschalig lekken uit grote politieonderzoeken.


Superkoe
Master
 Bericht 
Tsss....

Een beetje onder Teun zijn duiven zitten te schieten. :devil:

Feitelijk
Master
 Bericht 
En nog met een dubbel topic ook!

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Lekkende agent op stage al fout

Een 28-jarige man van de politie-eenheid Den Haag die door de Rijksrecherche is aangehouden voor corruptie, blijkt al tijdens zijn stage te zijn berispt wegens foute contacten.

Dat melden goed ingevoerde bronnen binnen de Haagse politie. Amin A. werd vorige week opgepakt en zit onder volledige beperkingen vast. Hij wordt verdacht van schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie, oftewel het lekken van informatie. Het zou gaan om informatie uit systemen van de uniform-dienst, niet van de recherche.

A. werd al tijdens zijn stageperiode op de vingers getikt door de korpsleiding, omdat hij nauwe contacten zou onderhouden met criminelen uit Gouda. Ondanks dit gegeven kon hij gewoon aan de slag als politieman. Hij werkt nu bij de politie in Waddinxveen.

Er zou volgens bronnen veel meer aan de hand zijn dan louter het lekken van gevoelige informatie. „De Rijksrecherche onderzoekt ook de handel in softdrugs en het witwassen van crimineel geld via het kinderdagverblijf van zijn vrouw. Het rare is dat A. een prima reputatie had. Een hardwerkende man met veel aanhoudingen. Iedereen was verbaasd over zijn arrestatie”, vertelt een politieman van de eenheid Den Haag.

Ook de vriendin van A. is opgepakt, alsmede een derde verdachte. Het Openbaar Ministerie Den Haag wil nergens op reageren. „We bevestigen alleen dat een politieman en zijn vriendin zijn opgepakt wegens lekken”, aldus een woordvoerder. A. is inmiddels veelvuldig gehoord. Zijn woning en de werkplek van de man zijn doorzocht.

Het is de derde politieman dit jaar die voor lekken is opgepakt. De politie kende in het afgelopen jaar een fors aantal integriteitsschandalen, waarvan de zaak rond de ’mol’ Mark M. de grootste was. Deze week werd bekend dat de korpsleiding onderzoek laat doen naar de Centrale Ondernemingsraad van de politie. Het dagelijks bestuur zou grote bedragen hebben uitgegeven zonder dat duidelijk is waaraan ze zijn besteed.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2598 ... out__.html

:o :o :o

WimLex
Master
 Bericht 
If you can't beat them, join them 8)

Alexander_B
Master
 Bericht 
Maar wie lekte die informatie dan aan de pers? He?

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
NRC.nl schreef:
Opnieuw groot mollenschandaal bij politie

Arrestatie Haagse agent In Den Haag is een politieagent gearresteerd die wordt verdacht van het doorspelen van informatie aan criminelen. Het is de tweede keer in een jaar dat bij de politie een dergelijk ernstig corruptieschandaal aan het licht komt.

In Den Haag is de Rijksrecherche gestuit op een nieuwe omvangrijke corruptieaffaire binnen de Nederlandse politie. Er is een politieagent gearresteerd die ervan wordt verdacht jarenlang met behulp van vertrouwelijke opsporingsinformatie vanuit het politiekorps een criminele organisatie te hebben aangestuurd.

De nu 28-jarige agent van Marokkaanse afkomst heeft volgens de recherche structureel Marokkaans-Nederlandse criminele handlangers van vertrouwelijke politie-informatie voorzien. Hij is al op 1 juni aangehouden maar de afgelopen weken werd pas goed de omvang van het schandaal duidelijk. De verdachte zou lid zijn van een criminele groepering die zich vooral bezighield met drugshandel. Als de politie informatie kreeg over hennepplantages of opslagplaatsen van drugs speelde de agent die inlichtingen door naar criminele trawanten. Zij pleegden vervolgens, soms met veel geweld, ripdeals en namen drugs in beslag voordat de politie dit kon doen.

Het is de tweede keer binnen een jaar dat er een zeer ernstig corruptieschandaal bij de politie aan het licht komt. Vorig jaar september werd na onderzoek van de Rijksrecherche een agent van de landelijke eenheid, Mark M. uit Weert, opgepakt. Hij wordt ervan verdacht uit meer dan honderd criminele onderzoeken informatie te hebben gestolen om het vervolgens door te verkopen aan de onderwereld.

De nu gearresteerde Haagse agent wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van vier misdrijven: corruptie, schending van zijn ambtsgeheim, het medeplegen van inbraken en pogingen daartoe en deelneming aan een criminele organisatie.

Handlangers opgepakt
Drie van zijn vermoedelijke handlangers zijn inmiddels ook opgepakt. Eén van hen, een 27-jarige man uit Den Haag is eveneens op 1 juni aangehouden. Hij ontving de informatie van de verdachte agent en wordt daarmee ook verdacht van corruptie en deelneming aan de criminele organisatie. De andere twee verdachten, een 27-jarige man uit Leidschendam en een 29-jarige man uit Leidschendam zijn aangehouden op 14 juni en worden verdacht van inbraken en pogingen daartoe dan wel van het uitvoeren van voorbereidingshandelingen voor een inbraak. De raadskamer van de Haagse rechtbank besloot gisteren dat de gearresteerde agent in ieder geval nog zestig dagen in voorarrest moet zitten.

Geschrokken van omvang
De Rijksrecherche kwam de corruptiezaak in Den Haag op het spoor na een tip uit de onderwereld. Bij het OM en de politie is men zeer geschrokken van de omvang van de corruptie, vertelt een hooggeplaatste opsporingsbron. „We gaan ervan uit dat de hoofdverdachte agent bij de politie is gaan werken met het vooropgezette plan vertrouwelijke politie-informatie te kunnen vergaren.” Ook ten aanzien van de politiemol uit Weert heeft de Rijksrecherche steeds meer aanwijzingen dat hij bij de politie is gaan werken ten behoeve van criminelen. Al meteen tijdens zijn opleiding aan de Politieacademie heeft hij naar verluidt geheime politie-informatie gekopieerd naar zijn USB-stick.

Slag voor diversiteitsbeleid
De aanhouding van de van oorsprong Marokkaanse agent wordt door de politie gezien als een flinke slag voor het toch al moeizaam verlopend diversiteitsbeleid: het streven om meer agenten van allochtone afkomst aan te trekken. „De nu aangehouden politieman werd vorig jaar nog door de korpsleiding in Den Haag in het zonnetje gezet als een modelagent. Hij werd gehuldigd door zijn bazen en kreeg extra beloning vanwege zijn vele goede werk. Zijn arrestatie is een enorme slag voor het korps’’, aldus een bron in het Haagse opsporingsapparaat. De angst bestaat dat deze corruptiezaak korpsen kopschuw maakt agenten van buitenlandse afkomst aan te trekken.

Het OM verwacht dat de Haagse verdachten op 9 september voor het eerst op een zogeheten pro forma zitting van de Haagse rechtbank zullen verschijnen. Het onderzoek van de Rijksrecherche naar de verscheidene politiemollen is nog in volle gang. De van corruptie verdachte agent Mark M. uit Weert werd vorige maand op last van de rechtbank in Den Bosch uit voorarrest ontslagen. De inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak is voor mei 2017 voorzien.

In de Haagse corruptiezaak is het voor de Rijksrecherche naar verluidt eenvoudiger bewijs te verzamelen. In de zaak tegen Mark M. heeft de politie grote moeite aan te tonen dat hij de gestolen informatie daadwerkelijk heeft verkocht. Alle verdachte afnemers en de mol zwijgen tegenover de politie.


Ik ga niets zeggen over integriteit en etnische komaf.

Black98
Master
 Bericht 
Citaat:
Al meteen tijdens zijn opleiding aan de Politieacademie heeft hij naar verluidt geheime politie-informatie gekopieerd naar zijn USB-stick.

Best apart dat je tijdens je opleiding uberhaupt al bij dat soort data mag. Geeft ook gelijk aan hoe goed de ict geregeld is ;(

DidbeZ
Master
 Bericht 
In totaal waren er in 2014 in Nederland 60.888 politieambtenaren in dienst, waarvan 51.442 'op straat' werkten.

'Bron': https://nl.wikipedia.org/wiki/Politie_in_Nederland

Procentueel gezien valt het nog mee en het lijkt me schier onmogelijk om dit soort praktijken volledig uit te sluiten.

Iemand na een berisping tijdens zijn stage alsnog aannemen getuigt dan weer niet van veel inzicht...

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ja maar hij werkte wel hard.

R
Master
 Bericht 
Het gebeurt in verhouding vaak dat Allochtonen het politie apparaat van binnenuit misbruiken.

Maarja, de politiek wil een afspiegeling
De korpsleiding volgt de politiek
Medelijden met de collegae op de werkvloer, die als geen ander het probleem weet te benoemen.

Maar mag niet he want etnisch profileren.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Citaat:
De nu 28-jarige agent van Marokkaanse afkomst heeft volgens de recherche structureel Marokkaans-Nederlandse criminele handlangers van vertrouwelijke politie-informatie voorzien.


Dave schreef:
Ja maar hij werkte wel hard.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Tweebel
Master
 Bericht 
R schreef:
Maarja, de politiek wil een afspiegeling


Nou, dat is gelukt! Als je je spiegelt aan criminele elementen uit de maatschappij, is dit wat je krijgt.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Politiemol verdacht van twaalf ripdeals

De Haagse politiemol Amin A. wordt gekoppeld aan diefstal bij zeker twaalf hennepkwekerijen. Volgens het Openbaar Ministerie gaat dat aantal zeker nog omhoog. A. zou informatie van de politie over hennepkwekerijen hebben doorgegeven aan criminele vrienden. Zij pleegden vervolgens de ripdeals. A. werd begin juni aangehouden.

Amin A. werd begin juni opgepakt en zit onder volledige beperkingen vast. Hij wordt verdacht van schending van het ambtsgeheim en ambtelijke corruptie, oftewel het lekken van informatie. Het zou gaan om informatie uit systemen van de uniform-dienst, niet van de recherche.

De politieman zou meldingen en tips over panden met wietkwekerijen in de politiesystemen hebben doorgegeven aan een 27-jarige medeverdachte uit Den Haag, die daar vervolgens probeerde in te breken om de aanwezige hennep te stelen. Toen de politie in het pand arriveerde, was de hennep al verdwenen. De twee zouden deel uitmaken van een bende.

Volgens het OM is het onderzoek naar de bende nog in volle gang. Het is de verwachting dat de verdachten in voorarrest op 9 september voor het eerst in een zogenaamde pro-formazitting voor de rechtbank in Den Haag moeten verschijnen.

Het is de tweede keer in korte tijd dat de politie in verlegenheid wordt gebracht door een 'mol' in de organisatie. In oktober werd politiemol Mark M. (29) uit Weert aangehouden.

Afbeelding
Picture http://www.ad.nl/groene-hart/om-hoofdag ... ]

Spook
Master
 Bericht 
http://www.nu.nl/binnenland/4637034/ver ... chten.html

Citaat:
De vermeende Haagse politiemol Amine A. mag na elf maanden voorlopige hechtenis de inhoudelijke behandeling van zijn rechtszaak in vrijheid afwachten. Dat heeft de rechtbank in Den Haag vrijdag bepaald.

Voor de behandeling van de zaak zijn eind september drie dagen uitgetrokken.

De hechtenis wordt vanaf maandag geschorst. A. moet wel zijn paspoort inleveren, zich melden bij de reclassering en hij mag geen contact hebben met andere verdachten in de zaak, liet de rechter weten.

A., voormalig hoofdagent van de politie in Den Haag, wordt ervan verdacht dat hij maandenlang tegen betaling in de systemen van de politie heeft gezocht naar informatie over hennepkwekerijen. Hij zou adressen van tientallen kwekerijen hebben doorgegeven aan zijn vriend Yassine H., die ook terechtstaat. H. zou de kwekerijen hebben leeggehaald voordat de politie binnenviel.
Kapot

Ook de voorlopige hechtenis van H. is vanaf aanstaande maandag geschorst onder dezelfde voorwaarden.

A. en H. lieten de rechter vrijdag weten dat zij er ''helemaal doorheen zitten". A. erkent dat hij fouten heeft gemaakt. ''Ik ben er kapot van en ik accepteer dat ik moet boeten voor mijn fouten", vertelde hij. H. zei dat hij ontzettend veel zou willen vertellen, maar ''ik klap helemaal dicht als ik hier ben".

Samen met de politiemol en zijn vriend staan ook twee andere verdachten terecht, namelijk neven van A. Deze broers Mohamed A. en Khalid A. worden verdacht van enkele pogingen tot inbraak. Hun voorlopige hechtenis was al eerder opgeheven.


Paspoort inleveren. Nou dat helpt. Hij heeft toch ook nog zijn Marokkaanse paspoort..

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Die gast in binnen no-time het land uit en gaat lekker in Marokko van de zon genieten.

basjuh1981
Master
 Bericht 
Spook schreef:
Paspoort inleveren. Nou dat helpt. Hij heeft toch ook nog zijn Marokkaanse paspoort..

Dan kan hij toch als ongewenst vreemdeling verklaard worden :[ O:)

Kami
Master
 Bericht 
Zijn doel was simpelweg om het aantal marokkanen topics in Opsporing Verzocht te verminderen.
En daar heeft hij hard voor gewerkt blijkbaar.

DikkeDiesel
Master
 Bericht 
Spook schreef:
A. en H. lieten de rechter vrijdag weten dat zij er ''helemaal doorheen zitten".

Sinds wanneer is dat een criterium voor vrijlating? Wordt een mooie boel als we elke crimineel die er doorheen zit vrijlaten.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
De Limburger schreef:
Politie negeerde cruciale info over politiemol

De vermeende Weerter politiemol Mark M. had maanden eerder tegen de lamp kunnen lopen als de politie in Eindhoven beter had opgelet. Een baliemedewerkster van de politie gaf een melding met cruciale informatie over het lekken van recherchedossiers niet door.

Dat blijkt uit stukken die De Limburger heeft ingezien. Dinsdag begint de rechtszaak tegen M. en vier medeverdachten. Justitie verdenkt M. van het verkopen van vertrouwelijke politie-informatie aan criminelen.

De Eindhovense baliemedewerkster bij de politie had intensief contact met de ex-vriendin van Eindhovenaar Jeffrey van den A.. De man zou zijn ex bedreigen en mishandelen. De vrouw stuurde op 26 november 2014 een mailtje ter aanvulling op een aangifte. Daarin schrijft ze dat Jeffrey contact heeft met een chef van de Criminele Inlichtingendienst. Die zou hem stukken uit haar aangifte verstrekken. “Deze krijgt (koopt) maandag Jeffrey van deze man”, schrijft ze letterlijk. Het mailtje wordt opgeslagen op de werkcomputer van de baliemedewerkster, maar niet doorgestuurd voor verder onderzoek.

Als de bewering was nagetrokken, was duidelijk geworden dat de Weerter politieman Mark M. daags na het mailtje de gegevens van Jeffrey en zijn ex uit het recherchesysteem BlueView haalt. Doordat dat niet gebeurt, duurt het nog zeven maanden voordat M. tegen de lamp loopt. Dat gebeurt als politiedossiers worden gevonden bij een fraudeonderzoek naar een handelaar in luxe auto’s.

De politie Oost-Brabant laat in een reactie weten te gaan onderzoeken wat er mis is gegaan. De politie gaat echter niet in op vragen van deze krant over de kwestie, omdat die over een nog lopend onderzoek gaan.


Slim personeel daar in Eindhoven. :fp: :fp:

VTEC_Driver
Master
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
onderzoeken wat er mis is gegaan


Maserati Teun schreef:
Het mailtje wordt opgeslagen op de werkcomputer van de baliemedewerkster, maar niet doorgestuurd voor verder onderzoek.


En het onderzoek is klaar.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Tubantia schreef:
Politiemol Amine A. bekent lekken informatie naar criminele vriend

Politiemol Amine A., die vandaag voor de rechter staat in Den Haag, erkent gevoelige informatie te hebben gelekt naar een criminele vriend. Hierdoor werden tientallen ripdeals mogelijk gemaakt. De rechtszaak tegen A. duurt enkele dagen. Verslaggever Peter Winterman twittert live over de zaak.

A. zegt dat hij nooit geld of goederen heeft gekregen voor het doorspelen van adressen van hennepkwekerijen die hij doorspeelde aan criminelen. ,,Dat is de grootste onzin die er is." Dat gaf hij zojuist aan op de eerste dag van de rechtszaak tegen hem en vier andere verdachten. Hij zegt zich 'kapot te schamen' voor wat hij heeft gedaan. Uit een tapgesprek zou blijken dat hij wél geld toegespeeld zou krijgen.

Amine A. was hoofdagent bij het politieteam Waddinxveen/Zuidplas in de eenheid Den Haag, toen hij op 1 juni vorig jaar werd gearresteerd. A. wordt ervan verdacht tussen begin 2015 en juni 2016 door criminelen te zijn betaald om in politiesystemen te zoeken naar informatie over hennepkwekerijen.

Die informatie gaf hij vervolgens aan zijn vriend Yassine H., die ook terechtstaat. H. zou de kwekerijen vorig jaar hebben leeggehaald voordat de politie binnenviel. H. verklaarde dat hij misschien wel eens informatie had gekregen over hennepkwekerijen, maar hij kon zich niet meer herinneren of hij daarom gevraagd had. Uit 'nieuwsgierigheid' ging hij wel eens bij die adressen kijken, maar daar bleef het bij. Mogelijk was het 'stoerdoenerij', misschien had hij 'per ongeluk' sms'jes verstuurd met die informatie naar anderen, maar naar wie weet hij niet.


A. gaf toe dat hij informatie heeft gelekt naar zijn criminele vriend. De verdachten wordt deelname aan een criminele organisatie verweten. ,,Ik vind dat eigenlijk nergens op slaan", zei A. tijdens de rechtszaak. A. vertelde de rechtbank vandaag dat hij de gevangenisstraf die hem nog boven het hoofd hangt vreest. De zaak heeft ook veel impact op hem. Zo kreeg hij geen vast contract bij een bouwbedrijf en zijn vrouw werd ook al ontslagen omdat ze een tijd in de cel heeft gezeten. A. slaapt naar eigen zeggen slecht en heeft nachtmerries. Hij werkt nu als zzp'er in de bouw. Volgens A. gaan de zaken goed en heeft hij veel opdrachten. Zijn vrouw is inmiddels zwanger.

Koorts
Medeverdachte H. had via zijn advocaat bij aanvang van de zitting al laten weten dat hij niet lekker was en koorts had. Na ongeveer een uurtje verhoor, gaf hij aan dat het niet meer ging. De rechter liet hem vertrekken, maar verwacht hem uiterlijk donderdagochtend - met doktersverklaring - weer terug in de rechtbank.

Eerder werd de zaak uitgesteld omdat een belangrijke getuige nog niet gehoord was. Die zat op dat moment in het buitenland. De bende ging uiterst professioneel te werk. Zo zette ze peilbakens en portofoons in om de politie op afstand te houden. Volgens het OM hing Amine A. tijdens inbraken live aan de telefoon om te kunnen waarschuwen voor naderende politiewagens.

Samen met de politiemol en zijn vriend staan ook drie andere verdachten terecht, onder wie twee neven van H., die verdacht worden van enkele pogingen tot inbraak.

Voor de rechtszaak zijn drie dagen uitgetrokken. Morgen staat de strafeis van het Openbaar Ministerie gepland, vrijdag reageren de advocaten van de mannen. Waarschijnlijk volgt de uitspraak op vrijdag 13 oktober.


bert65
Master
 Bericht 
Een aspirine en morgen is het helemaal weer duidelijk.

basjuh1981
Master
 Bericht 
Zegt al weer voldoende uit welk hout Amine H. gesneden is :fp:

VFred
Master
 Bericht 
 
Amine alleen voor vrienden, voluit heet 'ie natuurlijk Amfetamine 8)

no justice
Master
 Bericht 
OM eist vijf jaar cel tegen Haagse politiemol

DEN HAAG - Het Openbaar Ministerie eist vijf jaar cel tegen de Haagse politiemol Amine A. (28). Volgens het OM heeft hij maandenlang tegen betaling in de systemen van de politie gezocht naar informatie over hennepkwekerijen.

A. bekende dat hij namen en adressen doorspeelde naar zijn vriend Yassine H., die daarna samen met anderen de kwekerijen leeghaalde voordat de politie kwam. Tegen H. is een celstraf van vier jaar geëist.

De politiemol werd ontmaskerd doordat de politie een fictieve hennepkwekerij in het systeem zette. Zo kwamen ze achter de werkwijze van de mol.

'Ik kreeg geen geld'

A. ontkent dat hij zich door Yassine H. liet omkopen. 'Ik heb het ambtsgeheim geschonden door informatie over hennepkwekerijen door te geven, maar ik heb geen geld gekregen en heb niets te maken gehad met inbraken.' Het OM gelooft daar niets van: 'A. was een goudmijn voor H. Per kwekerij streek hij 3.500 euro op.'

Het OM vindt dat een zware straf passend is. De maximale straf voor omkoping is zes jaar, justitie eist vijf jaar cel min voorarrest. A. zat al bijna een jaar vast. Verder vindt het OM dat Amine A. nooit meer als ambtenaar aan de slag mag.

De uitspraak is waarschijnlijk op 13 oktober.

Bron: https://www.omroepwest.nl/nieuws/352633 ... politiemol

Dikke Dakduif
Master
 Bericht 
no justice schreef:
Het OM vindt dat een zware straf passend is.

no justice schreef:
De maximale straf voor omkoping is zes jaar, justitie eist vijf jaar cel min voorarrest
:huh:
Waarom niet de maximale straf, ik zie hier geen enkele verzachtende omstandigheid, alleen maar verzwarenden.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Haagse 'politiemol' veroordeeld tot vier jaar cel

De Haagse politiemol Amine A. (28) is vandaag door de Haagse rechtbank veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf wegens schending van zijn ambtsgeheim en lidmaatschap van een criminele organisatie. De rechtbank vindt bewezen dat A. informatie uit de politiesystemen over hennepkwekerijen heeft doorverkocht.

Tegen A. was door het Openbaar Ministerie eerder vijf jaar cel geëist.

De voormalig hoofdagent bij de Haagse politie heeft die informatie in 2016 doorgespeeld aan zijn vriend Yassine H., aldus het vonnis. H. haalde de kwekerijen samen met anderen leeg, voordat de politie daar een inval deed.

H., tegen wie vier jaar gevangenis werd geëist, is veroordeeld tot 3,5 jaar cel.


Van mij had hij 40 jaar mogen krijgen. Iets met voorbeeldfunctie.

no justice
Master
 Bericht 
Straf met 1/3e omhoog.

ceriadwen
Master
 Bericht 
Komt uit mijn durrup :) Als er hier overlast is dan is het van een van de 5 Marokkaanse families, We hebben hier een grote Molukse gemeenschap en daar heb je nooit, nooit overlast van. Die Molukkers houden de Marokkanen ook goed in "bedwang" :)

Ik weet wel wie ik liever als buur heb, doe mij maar een Satudarah lid :D

Pita
Master
 Bericht 
 
Die Satudarah's houden hun coke-handel en prostitutie-handel wel buiten de deur ja.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Den Haag FM schreef:
Politiemol Amine A. gaat in hoger beroep

De Haagse politiemol Amine A. gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling. De voormalige hoofdagent werd op 24 oktober veroordeeld tot vier jaar cel voor omkoping en deelname aan een criminele organisatie. Naast zijn celstraf mag hij van de rechter ook negen jaar niet als ambtenaar werken.

Amine A. zocht in zijn rol als hoofdagent maandenlang in politiesystemen naar informatie over hennepkwekerijen. Die gaf hij vervolgens door aan een vriend. Die haalde de kwekerijen leeg, voordat de politie kwam. Dat leverde volgens het Openbaar Ministerie (OM) zo’n 3.500 euro per kwekerij op. Het OM had vijf jaar geëist tegen A. voor schending van het ambtsgeheim, omkoping en lidmaatschap van een criminele organisatie.

Vriend en medeverdachte Yassine H., kreeg 3,5 jaar cel. Een andere handlanger, Mohamed A., werd tot vier maanden cel veroordeeld. Ook zij gaan beiden in beroep tegen hun straf. De broer van Mohamed, Khalid A., werd veroordeeld tot drie maanden cel. Het is niet bekend of hij in hoger beroep gaat tegen zijn straf. De termijn daarvoor verloopt dinsdag.

Luister hier naar de bijdrage van rechtbankverslaggever Sander Knura op Den Haag FM.


Nu maar hopen dat het hoger beroep ook een hogere straf gaat opleveren.

bruintje beer
Master
 Bericht 
Wat hebben die oerhollandse klompenboertjes toch een rare namen tegenwoordig.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

 Pagina 1 van 1 [ 35 berichten ] 


Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy