» Openbaar » Media » Politiek, economie en overheid    Pagina 6 van 8  [ 360 berichten ]
Dikke Dakduif
Master
 Bericht 
bernardo A. schreef:
Beter gezegd, we zullen nu collectief moeten benoemen dat we gebloed hebben, want afgezien van een enkele infantiele politicus + Jan-Kees de J. wist iedereen wel hoe dit zou aflopen.
Ook JK wist wel hoe het af zou lopen maar niet meedoen zou zijn politieke carriere de grond in boren.

Het laatste akkoord staat overigens nu al weer op losse schroeven:
http://www.elsevier.nl/Economie/achtergrond/2015/7/Akkoord-op-losse-schroeven-IMF-kan-niet-meedoen-2657221W/?masterpageid=158493

basjuh1981
Master
 Bericht 
bernardo A. schreef:
Dat IMF heeft natuurlijk wel een punt. Griekenland kan haar schulden met geen mogelijkheid terugbetalen.

Maar schulden aflossen met nieuwe schulden is niet het meest briljante plan.

Pita
Master
 Bericht 
 
Probeer bij een bank maar eens een lening te krijgen met als reden het aflossen van een belastingschuld, gaat je echt niet lukken !

bernardo A.
Master
 Bericht 
 
basjuh1981 schreef:
Maar schulden aflossen met nieuwe schulden is niet het meest briljante plan.


Helemaal mee eens. Maar dat stel ik ook niet voor. Lees de posting waarop je reageerde nog maar eens.

basjuh1981
Master
 Bericht 
bernardo A. schreef:
Maar dat stel ik ook niet voor. Lees de posting waarop je reageerde nog maar eens.

Wat jij voorstelt sta ik helemaal achter. Ik doel meer op het feit dat onze politici een nog grotere schuldenberg als oplossing zien voor het oplossen van schulden.

Het beste is inderdaad dat Griekenland failliet gaat. Kunnen ze een eigen munt weer gaan voeren en de boel opbouwen. Wij zullen ons verlies moeten nemen, want hier mee doorgaan wordt het verlies alleen maar groter.

Rover
Master
 Bericht 
basjuh1981 schreef:


Het beste is inderdaad dat Griekenland failliet gaat. Kunnen ze een eigen munt weer gaan voeren en de boel opbouwen. Wij zullen ons verlies moeten nemen, want hier mee doorgaan wordt het verlies alleen maar groter.

Dat dus. :thumb:

Probleem is dat die optie een politieke no-no is. De politiek heeft zich volledig klem gepraat en niemand wil 'gezichtsverlies' lijden.

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
Het zou ook wel zo netjes zijn als de politici eindelijk eens toegeven dat men in 2001 het bedrog door de vingers heeft gezien omdat men ten koste van alles de Grieken erbij wilde hebben. Zo niet, dan komt er vast wel een parlementaire enquete.

Dikke Dakduif
Master
 Bericht 
Rover schreef:
De politiek heeft zich volledig klem gepraat en niemand wil 'gezichtsverlies' lijden.
Het is niet alleen gezichtsverlies maar ook de (ongegronde) angst om invloed te verliezen in de zuid-oost hoek van Europa. Ik ben bang dat de Eurogroep liever een blijvend financieel infuus aanlegt dan serieus een Grexit te overwegen. En waarom niet, de belastingbetaler draait er voor op.

Rover
Master
 Bericht 
Eens

Walker
Master
 Bericht 
+1

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
Hier een zeer goed stuk over de huidige waanzin waarbij ook de rol van de Amerikanen belicht wordt:

http://www.ftm.nl/column/we-can-only-ac ... -a-crisis/

Rover
Master
 Bericht 
Mooi artikel :thumb:

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Dijsselbloem: Griekse schuld valt mee

De staatsschuld van Griekenland is door de lange looptijden van leningen en de beperkte rentelasten relatief laag.

Dat stelt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem woensdag in een brief aan de Tweede Kamer.

Daarin reageert Dijsselbloem op een rapport waarin het IMF juist waarschuwt voor de enorme verslechtering in de Griekse economie, waardoor de Griekse schuld de komende jaren veel hoger uitvalt dan eerder werd verwacht. Om de schuld houdbaar te maken, zouden de eurolanden veel meer schuldverlichting moeten verlenen dan waar men nu toe bereid is.

Het IMF baseert zijn stelling op de verhouding tussen de schuld en de omvang van de Griekse economie. Volgens Dijsselbloem heeft het IMF bij het crisisoverleg van de eurogroep zondag echter nog aangegeven dat de zogeheten bruto financieringsbehoefte van het land een betere maatstaf is. ,,De schuldenlast die daaruit voortvloeit is, door de lange looptijd en de lage rente van de Griekse publieke schuld, relatief laag'', aldus Dijsselbloem.

Omvang schuld
De omvang van de Griekse schuld is van belang omdat het IMF alleen geld mag lenen aan landen die uitzicht hebben op een houdbare schuldenlast. De eurolanden willen dat het IMF ook een bijdrage levert aan het nieuwe financiële steunpakket voor Griekenland, waarover maandagochtend met veel pijn en moeite een voorlopig akkoord werd gesloten.

De eurolanden verwachten nu 40 tot 50 miljard euro uit hun eigen noodfonds te zullen lenen. Als het IMF niet meedoet, loopt dat bedrag op.

Bron: http://www.bnr.nl/feeds/anp/ECO/881255- ... d-valt-mee

Dijsselbloem, droom lekker verder. :loco: :loco:

bernardo A.
Master
 Bericht 
 
Wij van WC eend / dat geld komt terug..... met rente! / geen cent meer naar Griekenland / Het valt wel mee.

Maar toegegeven als je de rente op 1% zet en de aflossing 30 jaar -of zoveel als verder nog nodig- vooruit zet, dan valt het wel mee.
Dan kan je nog veel meer Nederlands gemeenschapsgeld naar Griekenland sturen, wat binnen dit kader (misschien ooit nog terug) verantwoord weggegeven kan worden.

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
Het was allemaal gepland zoals in een rapport van de AIG bank uit 2008 wordt voorspeld:

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... lde-crisis

Kiwi45
Master
 Bericht 
Het zijn een stel gokverslaafden. Maar dat constateerde ik drie jaar geleden al.http://www.libertarischepartij.nl/het-e ... vorderden/

cocodee
Master
 Bericht 
Voorlopig krijgen ze weer ff 7 Mrd, om de maand uit te zingen..... :D

MissRis
Master
 Bericht 
Met 7 miljard kan ik het ook wel een maandje uitzingen O:)

cocodee
Master
 Bericht 
MissRis schreef:
Met 7 miljard kan ik het ook wel een maandje uitzingen O:)

Maar da's dan vaker een speklappie i.p.v. een biefstukkie? :[

MissRis
Master
 Bericht 
:lol: Precies.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Verhofstadt: “Voldragen Europese muntunie of terug naar nationale munten”

Naar aanleiding van de Griekse crisis en de gevolgen daarvan voor de Europese Unie legde het Nederlandse Nieuwsuur zijn oor te luisteren bij enkele Europa-deskundigen. Guy Verhofstadt liet daarbij onder meer optekenen dat we misschien wel moeten teruggrijpen naar nationale munten.
Het actualiteitenmagazine Nieuwsuur sprak met voormalig Europarlementslid Daniël Cohn-Bendit, politiek analist Dominique Moïsi en onze voormalige premier Guy Verhofstadt. Alle drie tonen ze zich somber over de toekomst van Europa. Ze vinden dat er meer eenheid zou moeten komen, maar alles wijst op het tegenovergestelde vrezen ze.

Volgens Verhofstadt - voorzitter de liberale fractie voor in het Europarlement - moet de Europeanen duidelijk gemaakt worden dat de manier waarop er nu gewerkt wordt geen kans op slagen heeft. “Of we gaan naar een voldragen muntunie met een politieke unie of we gaan terug naar de nationale munten”, zegt hij. “Ik ben het eens met de mensen die zeggen dat we terug moeten naar de nationale munt als het niet kan werken.” Zo’n nationale munt zou voor onze economieën een enorm nadeel opleveren, voegt hij daar aan toe.

Ook Dominique Moïsi, een analist verbonden aan het Institut Francais des Relations Internationales, denkt dat Europa moet kiezen: “Of het wordt wakker en leert uit de Griekse crisis, of we hebben een dramatisch hoofdstuk meegemaakt in het onvermijdelijke uiteenvallen van Europa.”

Bron: http://www.gva.be/cnt/dmf20150719_01782 ... ale-munten

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Zo’n nationale munt zou voor onze economieën een enorm nadeel opleveren, voegt hij daar aan toe.
Dat ben ik dan weer niet met hem eens. Voor de invoering van de Euro was, in tijden van groei, de groei gemiddeld 4,5%. Na de invoering hebben we zulke groeigetallen niet meer gezien.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Eigen regering voor Eurozone

De Franse president François Hollande wil dat de eurozone een eigen regering en parlement krijgt. Hij schrijft dat in een zondag gepubliceerde bijdrage in de Franse krant Journal du Dimanche.

Volgens Hollande hebben de 19 lidstaten van de eurozone er ooit voor gekozen lid te worden omdat dat in hun eigen belang was ,,en niemand heeft de verantwoordelijkheid genomen eruit te stappen''. Dat vraagt volgens de Franse president om een krachtiger organisatie.

Nu worden de eurolanden vertegenwoordigd door de eurogroep, het overleg tussen de ministers van Financiën van de eurolanden. Onlangs werd de Nederlandse minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem herkozen als voorzitter van de eurogroep.

Bron: http://www.bnr.nl/feeds/anp/BUI/100979- ... r-eurozone

Hollande heeft kennelijke een foute fles wijn genuttigd.

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Hollande heeft kennelijke een foute fles wijn genuttigd.
Nee Teun, in principe heeft ie gelijk. De Euro gaat, als we de soevereiniteit op financieel gebied niet opgeven, niet slagen. Of ik voor ben? Nee natuurlijk niet. Afschaffen en terug naar de Gulden.

Rover
Master
 Bericht 
Goh, leest weer eens de post van FFocus-Power terug...

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Brussel ziet Grieken snel vooruitgang boeken

De Grieken boeken snel vooruitgang bij het uitvoeren van afspraken die vorige week zijn gemaakt over hervormingen en besparingen.
De onderhandelingen over nieuwe financiële steun zijn begonnen. Het is de bedoeling in de tweede helft van augustus tot een akkoord te komen.

Dat verklaarde Europees Commissaris Pierre Moscovici (Economische en Financiële Zaken) woensdag in Brussel. Hij verwees naar de afspraken van de speciale top van de eurolanden begin vorige week in Brussel.

De regeringsleiders besloten toen dat het noodlijdende Griekenland kan rekenen op een nieuw hulppakket van maximaal 86 miljard euro voor drie jaar. De regering in Athene moest dan wel meteen beginnen met dringend noodzakelijke ingrepen om onder meer de staatskas te vullen, zoals een verhoging van de btw.

''Na maanden van stilstand maken we nu goede stappen voorwaarts'', aldus Moscovici. De Grieken weigerden de afgelopen tijd tegemoet te komen aan de eisen van de geldschieters. Zij vreesden een verdere verslechtering van de situatie in het Zuid-Europese land, dat kampt met een gigantische schuldenberg.

Bron: http://www.nu.nl/economie/4092907/bruss ... eken-.html

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
Het is linksom (Frankrijk krijgt zijn zin) of rechtsom (Duitsland krijgt zijn zin). Merkel zal nu moeten kiezen.

http://www.ftm.nl/column/de-onaantastba ... frankrijk/

Kami
Master
 Bericht 
Wordt een leuke, de Fransen en de Duitsers liggen elkaar niet, tegenstrijdige opvattingen etc.

Merkel heeft in Duitsland niet veel speelruimte meer, zal weer spannend worden.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Afbeelding

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Merkel: vluchtelingen grote uitdaging EU

Bondskanselier Angela Merkel heeft de aanvallen op onderkomens van asielzoekers in Duitsland veroordeeld. Dat deed ze zondag bij de Duitse tv-zender ZDF.

Verder waarschuwde de bondskanselier dat de problematiek rond vluchtelingen in Europa een groter probleem kan worden dan de Griekse schuldencrisis en dat het de mensen in de Europese Unie veel meer zal bezighouden.

Gevraagd naar de ruim tweehonderd brandstichtingen bij onderkomens van vluchtelingen zei Merkel zondag: 'Het is ons land onwaardig'.

Merkel wil verder dat er op Europees niveau een lijst vastgelegd wordt met zogenaamde veilige landen. Vele Europese landen hebben zo'n lijst. De landen op die lijst worden voldoende veilig geacht, zodat er een versnelde of strengere asielprocedure geldt voor mensen die ervan afkomstig zijn.

Bron: http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUIT ... g-EU.dhtml

Is dit de grote afleidingsmanoeuvre zodat wij ons niet meer focussen over de geldstroom naar de Grieken?

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Gevraagd naar de ruim tweehonderd brandstichtingen bij onderkomens van vluchtelingen zei Merkel zondag: 'Het is ons land onwaardig'.
Merkel moet zich eens gaan realiseren hoe men in Duitsland denkt over het kabinet daar. Sprak in de vakantie met een heul aardige Duitser, die zei, "uitgerekend een Duitse minister (Schäuble red.) moet zich zo uitspreken tegen de Grieken. En dat met het verleden van ons land. Hij moest zich enorm diep schamen". Dus de Duitsers zelf zijn zich zeer goed bewust van hun verleden. Daarom wil Duitsland ook absoluut niet dat vluchtelingen geweigerd worden. De rechts radicalen die daar brandjes stichten zijn nog geen 0,1% van de Duitse bevolking.

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
M.a.w. het vluchtelingenprobleem wordt een nog onoplosbaarder probleem dan de Griekse schulden. Dat klinkt niet best. Leid onvermijdelijk tot de vraag waarom men het zover heeft laten komen. De politici gaan lekker op vakantie terwijl we overspoeld worden door vooral economische vluchtelingen.
Ik heb het idee dat men de problemen bewust in stand houd. Griekenland en Italië, de twee landen die nooit tot de Euro hadden mogen toetreden laten Jan en alleman maar door en schuiven de problemen af op Noord West Europa. Daar zal men wel blij zijn met zoveel extra potentiële werknemers waarmee men de loonkosten nog verder zal drukken.

Pita
Master
 Bericht 
 
Het wordt tijd dat men in Zuid-Italië de fabriek van de Alfa-sudjes weer opstart, kunnen die asielzoekers tegen een fractie van de prijs van toen, die dingen weer in elkaar zetten.

WimLex
Master
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Is dit de grote afleidingsmanoeuvre zodat wij ons niet meer focussen over de geldstroom naar de Grieken?


1 uur 14 minuten geleden
"Niemand wil z'n kabinet laten vallen op Griekenland"

Voor de Tweede Kamer zijn er woensdag redenen genoeg om te zeggen dat ze niet akkoord gaan met de redding van Griekenland. "Maar zegt de kamer Nee, dan hebben we meteen een regeringscrisis, en dat heeft niemand er voor over", analyseert Bart Reijnen van RTL Z

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Is dit de grote afleidingsmanoeuvre zodat wij ons niet meer focussen over de geldstroom naar de Grieken?
Nee hoor Teun, dit probleem is al een parallel probleem. Maar de aanpak is compleet verkeerd, nu vinden we die gasten en brengen ze naar Europa, je moet ze alleen begeleiden naar waar ze vandaan komen.

Pita
Master
 Bericht 
 
Natuurlijk het pluche gaat voor, stel je voor zeg, dat men nog een paar jaar van het armzalige wachtgeld moet leven.

En geen als knipmes buigende burgers meer, als je even boodschappen gaat doen. Niemand herkent je meer.

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
Hoeveel VVD stemmers ('geen-geld-naar-Griekenland' ) zouden spijt van hun stem hebben? Blijkbaar nog niet genoeg want ze staan nog steeds boven aan in de peilingen. Ook het CDA, dat dankzij de Jager grotendeels verantwoordelijk is voor de huidige situatie scoort goed.

http://politiek.tpo.nl/2015/08/16/opini ... v-stemmer/

WimLex
Master
 Bericht 
Pita schreef:
Natuurlijk het pluche gaat voor, stel je voor zeg,

:kniktja: :kniktja:


1 uur 48 minuten geleden
VVD accepteert nieuwe steun Griekenland

De Tweede Kamerfractie van de VVD stemt in met een nieuw steunpakket van 86 miljard euro aan Griekenland.

Dat heeft de partij zojuist bekendgemaakt na een urenlange fractievergadering in Den Haag. Volgens Kamerlid Harbers houdt de partij 'veel twijfels, maar misschien gaat het dit keer wel werken'. De Tweede Kamer komt morgen terug van reces om met premier Rutte en minister Dijsselbloem van Financiën over het steunpakket te praten.

"We hebben een afweging gemaakt die ons zwaar op de maag ligt", verklaarde Kamerlid Harbers na afloop van het overleg. "Op het moment dat alle andere landen in Europa, waar de zelfde stroming leeft, maar wel allemaal steun geven, dan heeft het niet zoveel zin om Nederland in dit hele spel alleen te laten staan. Dan wil ik dat Griekenland blijft wat het is, namelijk een paria."

Met het gesloten akkoord breekt de VVD een verkiezingsbelofte. Tijdens de campagne in 2012 zei Rutte nog: geen nieuw geld naar de Grieken.

Informatie openbaar
Het CDA heeft nog geen standpunt bepaald en komt daarvoor morgenochtend bijeen. De christendemocraten hebben grote bedenkingen bij het pakket. Ze willen ook dat meer informatie openbaar wordt.

Van de meeste andere partijen is het standpunt bekend. PvdA en D66 zijn de duidelijke voorstanders. SP, PVV, ChristenUnie, 50Plus en GroenLinks zijn zeker tegen. De afgelopen jaren kreeg het kabinet steun voor het Griekenlandbeleid van de de eigen coalitiepartijen en van D66 en CDA.
RTL Nieuws / ANP

Speedy J
Master
 Bericht 
WimLex schreef:
"We hebben een afweging gemaakt die ons zwaar op de maag ligt"

Ze drinken er geen glas minder om, in tegenstelling tot Jan Modaal.
WimLex schreef:
Met het gesloten akkoord breekt de VVD een verkiezingsbelofte. Tijdens de campagne in 2012 zei Rutte nog: geen nieuw geld naar de Grieken.

Het is pas nieuws als de VVD zich wél aan een verkiezingsbelofte houdt. Aan de andere kant: VVD? Rutte? Zegt me vaag nog iets, ergens :dag:

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Citaat:
Met het gesloten akkoord breekt de VVD een verkiezingsbelofte. Tijdens de campagne in 2012 zei Rutte nog: geen nieuw geld naar de Grieken.

Heb je Rutte zijn ruggengraat weleens bekeken? Kan niet want die heeft hij niet.

bernardo A.
Master
 Bericht 
 
VNL in opkomst. Dan is het voor iedereen toch een koud kunstje om de VVD compleet te negeren bij de komende verkiezingen? VNL kan dan de goede exemplaren overnemen uit de failliete VVD-boedel. En de VVD gaat dan de pvda achterna.

Rover
Master
 Bericht 
nu.nl schreef:
CDA stemt niet in met extra noodsteun Griekenland
Het CDA zal niet instemmen met extra noodsteun aan Griekenland.

"Het is de Griekse regering zelf die er een potje van heeft gemaakt. Het CDA heeft er geen enkel vertrouwen in dat de Griekse regering zich nu wel aan de regels zal houden” zei fractieleider Sybrand Buma woensdag na de fractievergadering voorafgaand aan het debat in de Tweede Kamer over het derde steunpakket.

Woensdag komt de Tweede Kamer terug van zomerreces om over de kwestie te praten. Dinsdag stemde de VVD na urenlang beraad in met het extra noodpakket.

Volgens de VVD maakt het echter niet uit of er voor of tegen wordt gestemd, het geld gaat toch wel naar de Grieken, zei VVD-Kamerlid Mark Harber
Sceptisch

In de Kamer toonde de VVD zich tijdens het laatste debat sceptisch over een nieuwe miljardendeal. De liberalen deden meerdere malen de belofte geen cent meer naar de Grieken over te maken. Premier Mark Rutte erkende onlangs nog die verkiezingsbelofte uit 2012 te breken.

Het kabinet ziet zich met de steun van de VVD, PvdA en D66 al verzekerd van steun om het noodpakket goed te keuren.

Het kabinet heeft formeel geen steun nodig van een meerderheid van de Kamer om een handtekening onder de definitieve deal te zetten, maar zal brede steun wel als een sterk mandaat zien.

Had ik toch niet verwacht

djee
Master
 Bericht 
Rover schreef:
Volgens de VVD maakt het echter niet uit of er voor of tegen wordt gestemd, het geld gaat toch wel naar de Grieken, zei VVD-Kamerlid Mark Harber
Sceptisch

Net als met stemmen op deze (of elke andere partij die nu in de kamer zit), maakt niet uit wat ze beloven, ze doen toch gewoon totaal iets anders :aai: hra? €1000? Grieken? etc, etc.

FFocus-power
Die hard
 Bericht 
 
CDA tegen ... nu men in de oppositie zit. Terwijl men wel instemde met het ESM toen men in de regering zat. CDA doet voor de bühne even populistisch en hoopt teleurgestelde VVD kiezers te trekken. Ik hoop dat men het CDA even inwrijft dat men voor 99% verantwoordelijk is voor de huidige situatie.

WimLex
Master
 Bericht 
52 minuten geleden, in: Kamer debatteert over Griekenland
Kamer haalt ongekend hard uit naar premier Rutte

Het gaat er hard aan toe in het debat over steun aan Griekenland. Van Wilders tot Klaver, de kritiek op de premier is groot. "Rutte heeft in al die jaren nog nooit zo onder vuur gelegen als vandaag", zegt politiek verslaggever Jos Heymans.
RTL Nieuws

en nog meer RTL

Christafari
Master
 Bericht 
bernardo A. schreef:
VNL in opkomst

Dat gaat 'm voor mij denk ik worden ja.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Tsipras treedt af: 20 september nieuwe verkiezingen

De Griekse premier Alexis Tsipras dient donderdag formeel zijn ontslag in aan de Griekse regering. Op 20 september mogen de Grieken een nieuwe regering kiezen.

Dat heeft een woordvoerder van de Griekse regering donderdag laten weten. Tsipras zal later op donderdag zijn ontslag in een toespraak bekendmaken aan het Griekse volk.

20 september
Nieuwe verkiezingen staan gepland voor zondag 20 september. Tot die tijd zal er een interim-regering worden aangesteld die wordt geleid door een opperrechter.

Nu Athene 3,2 miljard euro heeft overgemaakt aan de Europese Centrale Bank (ECB) is er even lucht ontstaan waarin nieuwe verkiezingen kunnen worden georganiseerd.

Bron: http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... eid=158493

De buit is binnen, het land is kapot en de dief neemt het hazenpad.

Jack.Ryan
FS Meldingen
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
De buit is binnen, het land is kapot en de dief neemt het hazenpad.
Inderdaad, de laffe hond. Als hij echt ballen had gehad had ie nu het land er boven op geholpen.

djee
Master
 Bericht 
Jack.Ryan schreef:
Als hij echt ballen had gehad had ie nu het land er boven op geholpen.

Dan had hij geen ballen gehad, maar was het een magiër.

Kami
Master
 Bericht 
Is vertragingstactiek, tot 20 september wordt het moeilijk om afspraken te maken etc.
Dus als de EU dan zegt we stoppen met uitlenen ligt de schuld bij de EU.
Als 20 september weer een nieuw kabinet komt kost dat ook weer een maand voordat er wat zinnigs afgesproken kan worden.
En zo duurt en duurt het maar voort, uiteindelijk komt het verlossende uitspraak : Bedankt voor jullie centen, we hopen dat jullie nog vaak op vakantie komen, maar je krijgt niks terug.

 Pagina 6 van 8 [ 360 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…