» Openbaar » Media » Politiek, economie en overheid    Pagina 2 van 2  [ 77 berichten ]
18vti
Master
 Bericht 
Kenji schreef:
Ik wil Nederland GroenLinks-vrij.


Het gaat gewoon te goed, daarom teveel GL gedrag.
Als straks het eten weer op de bon moet omdat het allemaal zo duur geworden is gaat dat wel weer weg.

A4
Master
 Bericht 
18vti schreef:
Het gaat gewoon te goed, daarom teveel GL gedrag.
Als straks het eten weer op de bon moet omdat het allemaal zo duur geworden gaat dat wel weer weg.

Het enorme tempo waarmee onze allochtoonse vrienden zich voortplanten zorgt ervoor dat dat dus nooit meer weg gaat, maar dat Nederland steeds linkser wordt. GL, SP en PortemonneevandeAnder (PvdA) krijgen alleen maar meer macht, want mensen willen gratis geld en zo min mogelijk ervoor doen.

no justice
Master
 Bericht 
Sorry maar alleen groen slinks heeft wat gewonnen tijdens de verkiezingen. Merendeel heeft vvd gekozen. Dus zoveel macht zit er niet op links.

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
no justice schreef:
Merendeel heeft vvd gekozen.

Huh?

Citaat:
1 Partij van de Arbeid 58461 Zetels: 10
2 VVD 35639 Zetels: 6
3 GROENLINKS 34145 Zetels: 6
4 Democraten 66 (D66) 85241 Zetels: 14
5 SP (Socialistische Partij) 35627 Zetels: 6
6 RED AMSTERDAM 5038
7 CDA CDA 8852 Zetels: 1
8 Partij voor de Dieren PVDD 8944 Zetels: 1
26 Partij van de Ouderen (P.v.d.O.) 6762 Zetels: 1

http://www.amsterdamfm.nl/definitieve-u ... ngen-2014/

keokiracer
Master
 Bericht 
Het gaat inmiddels over heel Nederland in de discussie Dave ;)

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Ohja? Hoezo?

Amsterdam is de hele wereld al.

Spook
Master
 Bericht 
Alleen volgens Amsterdam.

18vti
Master
 Bericht 
Dave schreef:
Amsterdam is de hele wereld al.


Alle grote steden waar het GL/D66/pvda-niet westerse-allochtoon gepeupel zich als een virus voortplant gaat dit alleen maar erger worden inderdaad.
Als het geld straks op is, banen steeds meer weg geautomatiseerd zijn en de minder intelligente nakomelingen geen baantjes meer kunnen vinden dan lijkt het in de Randstad binnen no-time op Zuid-Afrika..........maar dit hebben wij allemaal gewild, immers wij wilden open grenzen, iedereen maar helpen die hierheen wilde komen, dus ook degenen die straks NL een mes in de rug steken. :applaus:

Ik ben al heel lang klaar met dit sullige landje zonder ruggegraat, met een EU dat "bestuurd" wordt door idioten in België met grootse waanideeën over hoe zij de toekomst graag zien....... :applaus:...iedereen die denkt dat de koek (werk voor iedereen, pensioenen en uitkeringen gegarandeerd) niet op kan en de overheid wel voor je gaat zorgen als de problemen niet meer weggewuifd kunnen worden: Koop alvast een lang stuk touw :thumb:

Existenz
Die hard
 Bericht 
Stuitend. 38 van de 45 zetels naar links. In Maaskantje zeggen ze: "Bom erop".

Existenz
(stelt voor de stad om te dopen in Mocrodam, hek er om heen te zetten en dezelfde status te geven als St. Eustasius)

Dikke Dakduif
Master
 Bericht 
Dave schreef:
Huh?
De grote vraag (voor Amsterdam) is hoe het er volgend jaar uitziet. Als je de trend van maart 2017 op dat linkse hol projecteert, moet je niet raar opkijken als GL daar de grootste wordt :schudnee:

Onder Bram van Oijnk was GL totaal aan het wegkwijnen maar diezelfde partij met dezelfde debiele standpunten, crimineel verleden en incompetente bestuurders, gaat als een komeet omdat er een fris gezicht naar voren is geschoven. Best eng dat kiezers zo makkelijk te manipuleren zijn.

18vti
Master
 Bericht 
Dikke Dakduif schreef:
Best eng dat kiezers zo makkelijk te manipuleren zijn.

"Hij praat zo leuk!" Dat is het meest gehoorde argument waarom achterlijke mensen op die mocro zijn gaan stemmen

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Geen dag gewerkt in zn leven, alleen maar geluld... Zoals half Nederland :roll:

Forza!
Master
 Bericht 
Ach ja, die auto.. snel verbieden, net als roken en drinken. Eens zien of die GL stemmers het verschil willen bijpassen.

Spook
Master
 Bericht 
Halsema wordt mss burgemeester van Amsterdam. Rookt zelf en reed (rijdt?) privé een dikke diesel. Do as I say, not as I do.

snovvdog
Master
 Bericht 
Halsema rookt wel wat meer dan alleen tabak vermoed ik, aan haar waanbeelden te beoordelen :[ .

basjuh1981
Master
 Bericht 
snovvdog schreef:
Halsema rookt wel wat meer dan alleen tabak vermoed ik, aan haar waanbeelden te beoordelen :[ .

Maar dat is niet van natuurlijke oorsprong ;)

Mattinus
Pro
 Bericht 
 
Existenz schreef:
Stuitend. 38 van de 45 zetels naar links.

In dichtstedelijke gebieden wonen dan ook vaak de meeste mensen die afhankelijk zijn van de sociale voorzieningen.. Die stemmen uiteraard allemaal links.. :loco:

bert65
Master
 Bericht 
Het trieste is eigenlijk dat de meeste stemmers "impulsstemmers" zijn. Als de stemmen geteld zijn en plannen klaar zijn begint men in opstand te komen maar zijn ze te laat. Of het nu om een metro gaat die niemand wilde hebben, parkeerbeleid of verkeersbeleid; pas nadat de plannen zijn gemaakt en worden uitgevoerd, raken de belanghebbende in paniek. Ze zijn dan echter te laat en worden gestraft voor hun impulsstem.
Aangezien de geitenwollensokkentypes en allochtonen de enige inwoners van Amsterdam lijken te zijn, zal de GL-invloed nog jaren doorvloeien.

zandbak
Master
 Bericht 
De allochtonen wonen niet in het centrum, en hebben er weinig last van. Het zullen voornamelijk mensen zijn die in/nabij het centrum wonen. In de overige stadsdelen zal het je een biet zijn lijkt me.

bert65
Master
 Bericht 
Een heleboel geitenwollensokjenstemmers wonen ook niet in het centrum; daar wonen yuppen en expats.

Het zal ze misschien een biet zijn maar het zijn wel de mensen die ook op GL stemmen. Mede daardoor hebben ze GL in de raad geholpen.

Turkosariba
Master
 Bericht 
Prima plan om auto's te weren uit het centrum van Amsterdam, sowieso uit het centrum van alle steden in NL en zo de leefbaarheid van de stad te verbeteren. Maar dan wel investeren in ruime en goedkope parkeergelegenheden aan de rand van de stad en gratis vervoer naar het centrum.

bert65
Master
 Bericht 
Aan de rand van de stad, daar noem je wat...
In Amsterdam zijn de meeste parkeergarages in het centrum. Bij volle garages moet je het hele centrum nogmaals door om weer van voor af aan te beginnen. Het is dus meer een verkeersstagnatieplan dan -circulatieplan.

snovvdog
Master
 Bericht 
Turkosariba schreef:
Prima plan om auto's te weren uit het centrum van Amsterdam, sowieso uit het centrum van alle steden in NL en zo de leefbaarheid van de stad te verbeteren. Maar dan wel investeren in ruime en goedkope parkeergelegenheden aan de rand van de stad en gratis vervoer naar het centrum.

Niet mee eens, ook in het centrum is de auto veruit het beste vervoersmiddel.
Het indammen van mobiliteit in centra is een regelrechte ramp voor de leefbaarheid, die flink lijdt onder een lagere mobiliteit.

Scaniafan
Master
 Bericht 
Citaat:
Opluchting na verbod op nieuwe toeristische winkels in Amsterdam
Wie door bepaalde straten in hartje Amsterdam loopt, moet heel wat verleidingen weerstaan. De eettentjes met pannenkoeken, pizzapunten, wafels of zakken frites rijgen zich aaneen. Het is genoeg nu, zegt de gemeente Amsterdam. Vanaf vandaag komt er geen enkel eettentje meer bij.

"Dit is echt goed nieuws", reageert Annemieke Bieringa, straatmanager van de buurt Oude-Hoogstraat/Damstraat in hartje Amsterdam. "We hebben in dit buurtje ongeveer 120 ondernemers en de helft is gericht op toeristen. We zijn op een kantelpunt gekomen. We hebben nu ook echt behoefte aan winkels die het ook voor Amsterdammers interessant blijven maken om de binnenstad te bezoeken."

Met steun van de voltallige gemeenteraad heeft het Amsterdamse stadsbestuur een zogenaamd voorbereidingsbesluit genomen waardoor de maatregel meteen ingaat. Het gaat om het centrum van de stad en ongeveer veertig winkelstraten. In de loop van 2018 verwacht Amsterdam het bestemmingsplan definitief aan te passen.

Doorgeslagen
Sander Kok van Antiquariaat Kok & Zn. in de Oude Hoogstraat mist nu al heel veel klanten doordat ze de stad niet meer inkomen. "Wij zitten hier van net na de oorlog en we willen hier blijven. Maar we merken dat klanten ons mijden omdat ze de toeristen beu zijn. En dat zegt er niet een, maar we krijgen dat echt vaak te horen."

Dus vindt Kok de stop prima, maar wil hij eigenlijk dat het aantal toeristische winkels wordt verminderd. "We zijn namelijk al doorgeslagen. Ook de huurprijzen zijn snel gestegen. Daar moet wat aan gebeuren, bijvoorbeeld afspraken met vastgoedeigenaren."

Nutella
De Nederlandse-Italiaan Roberto Fava is één van de ondernemers die inmiddels een miljoenenomzet draaien met eetzaakjes in de Amsterdamse binnenstad. Toeristen weten zijn Ice Bakery (met de Nutella-potten) goed te vinden. Net als de filialen van Dunkin' Donuts die hij naar de hoofdstad haalde. Hij is niet rouwig om het verbod op nieuwe eetzaakjes.

"Het is belangrijk dat er een bepaald evenwicht blijft bestaan in het winkelaanbod", zegt Fava. "Je wilt als ondernemer ook duidelijkheid en die is er nu." Fava zegt zich niet belemmerd te voelen in zijn ondernemerschap. "We hadden dit wel verwacht en richten ons nu op uitbreiding buiten Amsterdam. Er is nog genoeg te doen in Nederland."

Makelaars
Ook makelaars die actief zijn in het horecavastgoed reageren gelaten. "Het zal mij misschien een keer een transactie kosten, maar ik begrijp het wel", zegt Hans Berg van Klaassen Horecamakelaardij. "Het centrum zit misschien wat te vol met dit soort zaakjes. Gelukkig is daarbuiten nog volop mogelijk voor goede ondernemers."

Lukas Arends van Arends Horecamakelaars verwacht wel dat de prijzen voor bestaande horecapanden flink zullen stijgen. "Ik word zo'n drie tot vier keer per week gebeld door buitenlandse partijen die in het centrum willen starten met een of ander fastfoodconcept in het centrum. Nu het aantal locaties niet verder kan groeien, zal dat de bestaande locaties die in de verkoop gaan flink duurder maken."


:fp:

Maar wat gaan ze dan doen met de autovrije straten in de stad?

Karbargenbok
Master
 Bericht 
Speciale rijstroken voor rolkoffers aanleggen.

keokiracer
Master
 Bericht 
Scaniafan schreef:
De Nederlandse-Italiaan Roberto Fava is één van de ondernemers die inmiddels een miljoenenomzet draaien met eetzaakjes in de Amsterdamse binnenstad. Toeristen weten zijn Ice Bakery (met de Nutella-potten) goed te vinden. [...] Hij is niet rouwig om het verbod op nieuwe eetzaakjes.

Nee tuurlijk vindt hij dat niet erg. Hij zit er al en zo krijgt ie geen nieuwe concurrentie. :roll:

Spook
Master
 Bericht 
Zeuren ze in Venetië ook om het verlies van de lokale bakker?

 Pagina 2 van 2 [ 77 berichten ] 


Wie zijn er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy