» Openbaar » Media » Politiek, economie en overheid Reclamevrij? Log aub in, kost niets    Pagina 1 van 1  [ 10 berichten ]
Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
BN DeStem schreef:
Hennepkwekerij bij oud-gevangenisdirecteur: man uit Nieuw-Vossemeer geschorst bij ministerie

De politie heeft deze week een man opgepakt omdat hij thuis in Nieuw-Vossemeer een hennepkwekerij met 114 planten had staan. De man was jaren plaatsvervangend gevangenisdirecteur en bekleedt ook nu nog een hoge functie binnen het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Dat laatste bevestigt woordvoerder Jaap Oosterveer van het ministerie, dat meteen stappen heeft ondernomen. ,,Hij is geschorst gedurende het onderzoek van het Openbaar Ministerie. Of er nog consequenties volgen, hangt af van de resultaten van dat onderzoek'', vertelt hij.

De Nieuw-Vossemeerder is in het verleden plaatsvervangend directeur geweest van meerdere gevangenissen, onder andere die in Vught, een zwaar beveiligde inrichting waar de zwaarst mogelijke criminelen terechtkomen. In die functie is hij ook in contact geweest met gedetineerden.

De hennepkwekerij is dinsdag gevonden. Het ministerie was donderdag nog niet op de hoogte van zijn arrestatie en kon vrijdag pas antwoord geven op vragen van deze krant.

Waar de planten zijn gevonden is niet bekend. Zijn vrouw is ook opgepakt, het is niet bekend wat zij ermee te maken heeft.

De verdachte is in de gemeente Steenbergen actief binnen de christelijke gemeenschap en is samen met zijn vrouw actief bij een Rotterdamse stichting die hulpverlening biedt aan mensen in nood, zoals daklozen en verslaafden.


Gevangenisdirecteur met een bijbaantje. :thumb_d: :thumb_d:

bx gek
Master
 Bericht 
Hij heeft wel voldoende contacten kunnen leggen in die tijd.

Walker
Master
 Bericht 
Mag er even een spatie in de topictitel bij?

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Dat mag.

Maserati Teun schreef:
met een bijbaantje.

Kleintje dan. 114 is niet zoveel, zeker niet als je er olie van maakt (medisch).

We moeten een beetje af van dat wiet=angst gedoe. De medische industrie wil graag dat wietplanten gecriminaliseerd blijven, dat zijn de echte boeven. Dit was bijvoorbeeld ook een agent in zijn jongere jaren. Dat iemand met een hoge functie bij het ministerie van Veiligheid en Justitie hiermee bezig is kan ik alleen maar toejuichen. Beter dan de hoofd-eppo die gaat lopen brullen dat ie mensen kent die dood zijn gegaan aan marihuanagebruik .. Het is eerder omgekeerd; terug tot leven gewekt zijn.

Kortom van mij krijgt ie deze; :thumb: :thumb:

Spook
Master
 Bericht 
Walker schreef:
Mag er even een spatie in de topictitel bij?Waarom? Is toch gewoon één woord?

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Active topics heh, sommige mensen blijven hardcore forummers.

Walker
Master
 Bericht 
Yup. thnx (f)

DikkeDiesel
Master
 Bericht 
Om je werk goed te kunnen doen moet je ook altijd eens aan de andere kant van de lijn staan. Daar krijgt hij nu mooi de gelegenheid voor.

Pita
Master
 Bericht 
 
Nee, die krijgt een heel comfortabele taakstraf, lekker binnen, weinig contact met andere, gezellig DVD-spelers en zo uit elkaar halen en de materialen scheiden.

basjuh1981
Master
 Bericht 
Dave schreef:
We moeten een beetje af van dat wiet=angst gedoe.

:thumb: Daar was Henry Ford ook achter.

 Pagina 1 van 1 [ 10 berichten ] 


Wie is er online

Leden op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…         
privacy policy