» Openbaar » Media » Politiek, economie en overheid    Pagina 2 van 2  [ 60 berichten ]
Marten320TD
Master
 Bericht 
 
EK055 schreef:
Uiteraard, kernwaarde van de organisatie is tenslotte elkaar de hand boven het hoofd houden


Welke organisatie bedoel je nu? De MSM? De persdienst van "de politie"?

EK055 schreef:
- al dan niet getooid met het door de leiding zo vurig gewenste copvod. In actie komen voor de nukubu heeft daarentegen dezelfde prioriteit als vanouds:


Gelukkig zijn de meeste dienders (diegenen die met de poten in de blubber staan en het echte politiewerk doen) nou niet heel enthousiast over dit voorstel, net zo min als (een groot deel van) de politiek (in een vlaag van verstandsverheldering) en de nieuwe korpschef.

Ja, hoogstwaarschijnlijk is deze politieauto in de hens gezet OMDAT het een politieauto was. Daarmee is het een gerichte actie tegen "de politie", een duidelijk afgebakende en gedefinieerde "groep".
Je kan er donder op zeggen dat de afgefikte auto's niet van cultuurgenoten waren, maar "slechts" van de kuffar.
Waarschijnlijk beschouwen de MSM en persvoorlichters dit niet als een "groep", omdat zij daar als autochtoon zelf deel van uitmaken. De daders echter zien hun slachtoffers wél als onderdeel van de vijandige "groep".

cocodee
Master
 Bericht 
Citaat:
Agenten belaagd tijdens onderzoek aanrijding met politiebus

Datum: vrijdag 16 juni 2017 23:42

Den Haag - Bij een ongeval op de Vaillantlaan met de kruising Hobbemastraat is vanavond een politiebus op de zijkant terecht gekomen.

Rond tien over half twaalf kwamen een politiebus (met twee agenten) en een auto met elkaar in botsing op de kruising nabij het Paletplein. Bij het ongeval werd de politiebus in de zijkant geraakt door de auto waarbij de politiebus gekanteld tot stilstand kwam. De agenten hebben de meldkamer direct geinformeerd waarbij direct twee ambulances werden gealarmeerd. De agenten zijn door omstanders uit hun dienstvoertuig geholpen.

Vooralsnog kan de woordvoerder van de politie alleen aangeven dat de twee agenten worden behandeld door ambulancepersoneel en relatief lichtgewond lijken te zijn. Eén van de inzittenden van het andere voertuig heeft mogelijk nek- en/of rugletsel. Deze persoon is gestabiliseerd in zijn voertuig en vervolgens met een nekkraag naar het ziekenhuis vervoerd.

Uit navraag bij de meldkamer bleek dat de politieagenten niet onderweg waren naar een melding en dus ook hoogstwaarschijnlijk geen zwaailicht en sirene voerden. Op sociale media reageren omstanders dat zij zagen dat de politiebus door rood reed en zwaailichten aan had staan, deze berichten zijn nog niet bevestigd.

Door het ongeval werd een groot gedeelte van de Vaillantlaan, de kruising van de Vaillantlaan met de Hobbemastraat en het Paletplein afgesloten. Tram- en busverkeer raakte door de afsluitingen gestremd.

Omdat het een aanrijding betreft met een dienstvoertuig, kwam een onderzoeksteam van een andere eenheid ter plaatse. In dit geval heeft de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de eenheid Rotterdam-Rijnmond onderzoek verricht. De auto en de politiebus zijn vervolgens allebei afgevoerd met een berger van de politie.

Agenten belaagd

Tijdens het onderzoek kwamen er groepen jongeren naar de ongevalslocatie. Jongeren begonnen met het uitschelden van agenten en het kapot maken van afzetlint. De politie riep daarop assistentie in van collega's en hebben vervolgens het afzetgebied vergroot.

Er werden enkele stenen naar de agenten gegooid. Er werd onder andere 'Allah Akbar' geschreeuwd en er werd midden op straat een WC-pot kapot gegooid. De politie heeft vervolgens op linie, en met behulp van honden en de 'lange lat', de groepen uit elkaar gedreven. Voor zover bekend zijn er geen agenten gewond geraakt en zijn er geen aanhoudingen verricht.

Het is niet de eerste keer dat groepen jongeren zich in de Schilderswijk tegen de politie keren. In juni 2015 waren er op dezelfde locatie rellen na een demonstratie in verband met de dood van de Arubaan Mitch Henriquez..

Twee buurtbewoners die de wanordelijkheden hadden zien gebeuren, hebben koffie, thee en koekjes aan de agenten aangeboden, dit werd erg gewaardeerd. :lief:

Video: Daan van den Ende

Hoop foto's en een filmpie.
http://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weer ... bemastraat

ceriadwen
Master
 Bericht 
hek eromheen, soeverein verklaren en nooit meer naar omkijken

DikkeDiesel
Master
 Bericht 
cocodee schreef:
en zijn er geen aanhoudingen verricht
En daar ligt dan weer de kiem dat zoiets binnenkort weer gebeurt.

basjuh1981
Master
 Bericht 
ceriadwen schreef:
hek eromheen, soeverein verklaren en nooit meer naar omkijken

Prima, maar dan wel in de Noordzee.

cocodee
Master
 Bericht 
DikkeDiesel schreef:
En daar ligt dan weer de kiem dat zoiets binnenkort weer gebeurt.

Kiem? Volgroeide plant intussen, die ratjes weten intussen dat ze vrij spel hebben, en alles kunnen flikken wat Allah maar toestaat! :roflol:
En de politiek kijkt maar weg, en zoekt meer creatieve wegen om de NUBUKU's het vuur nog nader aan de schenen te leggen, sad but true. :(

Christafari
Master
 Bericht 
cocodee schreef:
Er werd onder andere 'Allah Akbar' geschreeuwd en er werd midden op straat een WC-pot kapot gegooid

Gutmenschen: een link met de Islam kan echter niet gelegd worden. Dit zijn mensen die de Islam zwart willen maken.
Ik zeg: dat tuig bij hun verschrikkelijk diarree-opwekkende kutkoppen pakken en met hun harses een varkensstal schoonvegen. Geen arrestaties verricht. Ongelooflijk! Wat een land!

ceriadwen
Master
 Bericht 
hahahaha sukkels......... die jongens die de politieauto in de fik staken, staken zichzelf ook in de hens :D
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _alle.html

cocodee
Master
 Bericht 
Mss. tijd voor "het grote de roverheid heeft schijt aan de brave burger" topic, maar voorlopig ff hier. :[
Hmm, kan niet C/P'en van deze page. :huh:
http://liefdevoorholland.com/helmond

cocodee
Master
 Bericht 
Het schijnt een hobby te worden, alsof de Popo het al niet druk genoeg heeft. 8)
Afbeelding
Citaat:
In Amsterdam is vanavond een politieauto in brand gestoken. Dat gebeurde in de wijk Bos en Lommer, waar de politie op dat moment onderzoek deed naar een schietpartij. Daarbij werd een man in zijn been geschoten.

Bij de brandstichting is niemand gewond geraakt. "Het brandje kon snel worden geblust", meldt de politie op Twitter, "maar de daders zijn er vliegensvlug vandoor gegaan."

Ook de daders van het schietincident zijn nog spoorloos. De politie zoekt naar twee mannen die ervandoor gingen op een scooter.

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/poli ... -amsterdam

 Pagina 2 van 2 [ 60 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…