» Openbaar » Media » Politiek, economie en overheid    Pagina 1 van 1  [ 4 berichten ]
Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Veroordeelde terrorist die op Volkel werkte, is falen van Justitie, Defensie en AIVD

Nederland; waar moslimterroristen enkelbanden dragen

Hij had geen kwaad in de zin toen hij foto- en video-opnamen maakte tijdens bouwwerkzaamheden op luchtmachtbasis Volkel, zei het Openbaar Ministerie woensdag over de aanhouding van een veroordeelde ISIS-terrorist door de Koninklijke Marechaussee. Daar gaan we dan maar van uit. Maar wat hij daar te zoeken? Naast dat Volkel een belangrijk fundament is voor het luchtwapen is het een publiek geheim dat er atoomwapens van de Amerikaanse bondgenoten liggen opgeslagen.

Directe bedreiging voor onze moedige militairen
Hoe is het mogelijk dat een veroordeelde ISIS-terrorist – nota bene tijdens zijn hoger beroep – op zo’n gevoelige locatie kan werken? Het excuus van Defensie dat de man ‘inviel voor iemand die ziek was’ is volstrekt niet voldoende. Dat een veroordeelde terrorist in hoger beroep vrij kan rondlopen is al een schande op zich. Dat dit gebeurt op een militaire basis is naast een belediging een directe bedreiging voor onze moedige militairen die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid van Nederland en onze bondgenoten.

Nederland, land waar terroristen enkelbanden dragen
Keer op keer gingen er in de Tweede Kamer stemmen op om harder op te treden tegen Nederlandse jihadisten, al dan niet teruggekeerd uit- of onderschept op weg naar hun broeders in Syrië of Irak. Keer op keer hield het ministerie van Justitie het parlement voor dat hardere maatregelen dan gebiedsverbod, meldplicht en uitreisverbod niet mogelijk waren. Administratieve detentie: niet mogelijk. Wat wel kan: enkelbanden. Over terroristen die enkelbanden dragen kan Jacques Hamel niet meer meepraten. Islamitische terroristen sneden vorig jaar de 84-jarige Franse priester de keel door in zijn eigen kerk. Een van hen droeg een enkelband.

Al jaren zijn de vrije westerse wereld en onze bondgenoten in het Midden-Oosten in een oorlog verwikkeld met de radicale islam. Dat een veroordeelde moslimterrorist in 2017 nog kan werken op een Nederlandse luchtmachtbasis is het falen van Justitie, Defensie en inlichtingendienst AIVD die deze man schijnbaar niet op de radar had.


Gaat lekker in Nederland. :boos: :boos:

yj24tp
Pro
 Bericht 
 
kom er dagelijks langs....niks gezien O:)

DikkeDiesel
Master
 Bericht 
O o o wat een gepruts weer.

In Duitsland kunnen ze er ook wat van trouwens: http://nos.nl/l/2173679

Mdw
Master
 Bericht 
Wel bijzonder dat deze jongen een VOG heeft gekregen .....of niet :x

 Pagina 1 van 1 [ 4 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…