Je dient ingelogd te zijn op het achterliggende forum om een reactie achter te kunnen laten.

ma 20 feb 2017, 20:16   IP:1b73ff7163
  

U mag een reactie achterlaten

Reacties zonder voldoende onderbouwing kunnen verwijderd of aangepast worden zonder overleg

ma 20 feb 2017, 20:40   IP:6120fb9358
  

Hahahaha. En hoeveel ongevallen zijn er nu daadwerkelijk gebeurd door harder dan de limiet rijden? Ik durf te beweren: Geen!! Geen voorrang verlenen, linksplempen etc. Dat zijn de werkelijke oorzaak.

wo 22 feb 2017, 15:45   IP:093bf202e1
  

Het is niet te geloven; die commissaris Egbert-Jan van Hasselt, de landelijke projectleider infrastructuur bij de Nationale Politie is een man die met de rug naar de werkelijkheid staat! Het is zoals de reageerder hierboven als zegt: dat de werkelijke oorzaken heel ergens anders liggen.

De nationale politie: door de incompetente politieke kliek compleet uitgekleed en opgezadeld met een incompetente top die, zoals ook nu weer aangetoond, van toeten nog blazen weet. We zitten daardoor opgezadeld met een politiekorps dat volledig onmachtig is om dat te doen waar ze als politie voor bedoelt is, en met een top die nergens goed in is, behalve in het veiligstellen van hun eigen toekomst en middelen uitdenken die burgers steeds verder in het nauw brengen en hun het autorijden onmogelijk maken. Walgelijk!
Maar ik zou zeggen: kom met jullie incompetente luie reet uit je stoel, ga eindelijk eens aan het werk en zorg voor meer duidelijk herkenbare politievoertuigen op de wegen in dit land. Alleen dan krijg je vat op verkeershufters en klootzakken die hun mobiel onder het rijden niet met rust kunnen laten!