Je dient ingelogd te zijn op het achterliggende forum om een reactie achter te kunnen laten.

wo 08 mrt 2017, 14:50   IP:1b73ff7163
  

U mag een reactie achterlaten

Reacties zonder voldoende onderbouwing kunnen verwijderd of aangepast worden zonder overleg

wo 08 mrt 2017, 16:05   IP:8862296874
  

Tjonge, die Raad van State toch...
Nu nog behalve 's nachts, 24/7!

(quote) Wethouder Pieter de Groene van Stichtse Vecht stelt dat de betrouwbaarheid van de overheid een zware deuk heeft opgelopen. (quote)

Dit soort omhooggevallen zichzelf o zo belangrijk voelende volk als die wethouder zouden de hand eerst eens in eigen boezem moeten steken als ze het hebben over een onbetrouwbare overheid.

wo 08 mrt 2017, 16:16   IP:8862296874
  

(quote) REACTIES
Wethouder Pieter de Groene van gemeente Stichtse Vecht: "De uitspraak is natuurlijk bijzonder teleurstellend voor tienduizenden inwoners van onze gemeenten. Wij vinden: afspraak is afspraak. Onder veel inwoners heerst het gevoel van onrechtvaardigheid." (quote)

Lees a.u.b. even mee wethouders van NL.

Ach, die Pieter toch. Je moest eens weten Pieter, hoeveel mensen bijzonder teleurgesteld zijn en een gevoel van onrechtvaardigheid overhouden als ze voor hun recht opkomen bij een geschil met de (lokale)overheid en daar tegen een muur van onwil en arrogantie oplopen.

Daar hebben mensen tegenover de lokale overheid nog het meest last van, omdat ze dan vaak te maken krijgen met mensen die van niets iets zijn geworden, namelijk, omhooggevallen arrogant volk!