Je dient ingelogd te zijn op het achterliggende forum om een reactie achter te kunnen laten.

do 09 aug 2018, 16:59   IP:1b73ff7163
  

U mag een reactie achterlaten

Reacties zonder voldoende onderbouwing kunnen verwijderd of aangepast worden zonder overleg

ma 17 sep 2018, 20:09   IP:0acfa62255
  

Het kenmerkt natuurlijk de houding van het OM om, juist in dit soort zaken, tegen de uitspraak van de rechter in beroep te gaan.
De ronduit rabiate houding en manier van handelen van het OM wanneer iemand een boete te laat betaald of wanneer door wat voor reden dan ook een boete te laat wordt betaalt is ronduit stuitend. Je wordt namelijk met liefde letterlijk tot in je graf vervolgt.
Zet het verschil in strafmaat voor criminaliteit, zoals berovingen, overvallen e.d. en die voor geldzaken eens op een rij en je valt van ongeloof van je stoel.
Als het om geld gaat, is werkelijk geen zee te hoog voor justitie.

Maar als het gaat om klasse justitie is het nog erger. In de telegraaf stond een bericht over hoe justitie omgaat met de enorme witwaspraktijken bij ING. Ze komen weg met een boete (die wij, als klanten, uiteindelijk zullen gaan betalen) en de verantwoordelijken blijven gewoon zitten waar ze zitten, op één persoon na, die werd later, omdat ze voor het oog van de wereld toch iets moesten doen, nog even hypocriet geslachtofferd.

Direct naast dat bericht echter, stond een bericht over een persoon die zo'n slordige anderhalf miljoen had witgewassen. Hij is onvoorwaardelijk gearresteerd en ademt nu gezeefde lucht.
Kijk, dat is nu de justitie in Nederland.