» Openbaar » Media » Verkeersongevallen    Pagina 21 van 28  [ 1386 berichten ]
keokiracer
Master
 Bericht 
Deze?
Afbeelding

adinsx
Master
 Bericht 
Jep... De cabine van die witte vrachtwagen (je ziet nog net een stukje groen) is compleet verfrommeld van wat ik zo zag toen ik langszij (gangetje 50) reed.

Twee traumaheli's onderweg begreep ik net.

Afbeelding

Dashcam Drenthe
Master
 Bericht 
http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/121546/ ... -Amsterdam
Citaat:
NIEUW-AMSTERDAM - Op de A37 bij Nieuw-Amsterdam is een dodelijk ongeluk gebeurd. Daarbij is één persoon om het leven gekomen.

De politie onderzoekt of er meer personen in de auto zaten. De auto staat in een sloot in een weiland.

De politie meldt dat de auto waarschijnlijk van de weg is geraakt en via de berm in de sloot is beland. Het voertuig is vanaf de weg niet goed zichtbaar, daarom onderzoekt de politie ook wanneer het ongeluk precies is gebeurd.

De melding kwam vanochtend bij de politie binnen. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

Afbeelding


basjuh1981
Master
 Bericht 
^^ Deze staat al op de vorige pagina.

Dashcam Drenthe
Master
 Bericht 
Oh...
Nu met plaatje O:) :oops:

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
adinsx schreef:
is compleet verfrommeld van wat ik zo zag

Het is fors maar lijkt me niet dodelijk. Vrachtwagen staat er geschaard achter.

Pietert
Master
 Bericht 
Dave schreef:
Het is fors maar lijkt me niet dodelijk.

Zo te zien heb je (gelukkig) gelijk:
Citaat:
De politie meldt dat er in totaal acht gewonden zijn gevallen. De snelweg zit nog tot 15 uur dicht vanwege het opruimen.


adinsx
Master
 Bericht 
KLopt ja, die er achter zag er nog wat slechter uit:
Afbeelding

Afbeelding

JeffreyM
Master
 Bericht 
Vrouw (78) overleden na ongeluk op parkeerplaats

HEERDE - De vrouw die dinsdagmorgen in Heerde de controle over haar auto verloor op een parkeerterrein is overleden. Het gaat om een 78-jarige inwoner van die plaats.

De vrouw was bezig met inparkeren, maar verloor door nog onbekende oorzaak de controle over de auto. De vrouw was deels al uit de auto en raakte bekneld. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed de vrouw.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.


Pietert
Master
 Bericht 
Uitgestapt zonder handrem? Of zelfs nog met draaiende motor in de versnelling?

JeffreyM
Master
 Bericht 
Hier staat wat meer info en foto's http://www.stefanverkerk.nl/nieuws/1117 ... in_heerde/

Pietert
Master
 Bericht 
Draaiende motor in versnelling dus. Onbekende oorzaak? Ze stond er op met dr voet.

bert65
Master
 Bericht 
Klem komen te zitten tussen deur en afvalcontainer...

DeFotograaf
Pro
 Bericht 
 
Nee, ze heeft niet bekneld gezeten tussen de deur en de afvalcontainer. Wel ze haar linkervoet tot op het bot 'weggeschraapt' over de stoep en is daarna uit / van haar auto weggeslingerd en op de grond gesmakt. Er lag aardig wat bloed op de grond, dus ik sluit een fikse hoofdwond ook niet uit. Plus de leeftijd... Maar goed, dat ze overleden is kwam voor mij ook als een 'verrassing'. Meestal zijn er op locatie wel wat meer indicaties voor, maar dit keer niet.

Pietert
Master
 Bericht 
DeFotograaf schreef:
Meestal zijn er op locatie wel wat meer indicaties voor, maar dit keer niet.

Interne bloeding, te laat opgemerkt, etc. Kunnen tal van oorzaken zijn.

bert65
Master
 Bericht 
Citaat:
Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeluk Amsterdam

Amsterdam - Bij een ongeluk op de Ookmeerweg in Amsterdam is donderdagmiddag een automobilist om het leven gekomen. Een voetganger raakte hierbij ernstig gewond.

De auto schepte de voetganger ter hoogte van de Ookmeerweg. Mogelijk is de autobestuurder onwel geworden. Hij overleed ter plekke.

De voetganger, die vermoedelijk zijn hond aan het uitlaten was, raakte ernstig gewond. Hij is gereanimeerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2814 ... dam__.html
AT5schrijft:
Citaat:
Bij een ernstig ongeluk op de Ookmeerweg ter hoogte van de Osdorperweg is een automobilist om het leven gekomen. Een voetganger is ernstig gewond.
De politie meldt dat een automobilist mogelijk onwel is geworden. De auto is daarna de stoep opgereden een heeft een voetganger geschept. De bestuurder van de auto is overleden.
De voetganger, die op de stoep liep met zijn hond, is zeer ernstig gewond geraakt. Hij is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. De hond heeft het ongeluk niet overleefd.
'Ik kijk voortaan wel uit als ik oversteek'
'Voordat hij die boom heeft geraakt, heeft hij een man die zijn hond uitliet geschept', zegt een omstander tegen AT5. 'Ik loop hier zelf regelmatig, zonder hond maar met mijn vriendin, maar ik kijk voortaan wel even goed om me heen voordat ik oversteek.'


JeffreyM
Master
 Bericht 
Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
@JeffreyM het is volgens mij een bedrijfsongeluk. Arbeidsinspectie in geïnformeerd. Ongeluk gebeurde op een zandweg.

basjuh1981
Master
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Ongeluk gebeurde op een zandweg.

Volgens mij zijn er genoeg zandwegen in NL dat dit een verkeersongeval zou kunnen maken. Zandweg lijkt mij niet het (enige) criterium (f). Maar dit lijk mij ook een bedrijfsongeval.

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
RTV Drenthe schreef:
Dodelijk ongeluk tijdens proefrit: garagehouder krijgt boete

Een verkeersongeluk willen voorkomen en er daardoor juist één veroorzaken. Dat overkwam een 54-jarige garagehouder uit Gasselte, zo bleek maandag in de rechtbank in Assen. Het slachtoffer overleed aan de gevolgen ervan.

De kantonrechter veroordeelde de man uit Gasselte tot een boete van 1500 euro, waarvan de helft voorwaardelijk en een half jaar voorwaardelijke rijontzegging.

Handrem
De Gasselter ging op 16 juli 2015 mee met een 77-jarige vrouw uit Gasselternijveen die een proefrit wilde maken. De garagehouder zat naast de vrouw, haar 70-jarige vriend zat op de achterbank.

Het ging mis toen de vrouw vanaf de Kostvlies de drukke Ingenieur W.I.C. van Veelenweg bij Gasselte wilde oversteken. Toen ze de kruising met de 80-kilometerweg opreed, trok de garagehouder aan de handrem: er kwam verkeer van rechts en hij had de indruk dat zijn bejaarde klant dat niet had gezien.

Botsing
Door zijn actie kwam de auto midden op de kruising stil te staan. De garagehouder had niet gezien dat er van links ook auto’s aankwamen. Een van die auto’s kon hun auto niet meer ontwijken en raakte hem vol in de flank.

Door de klap werd de vriend van de bejaarde vrouw, die geen gordel droeg, uit de auto geslingerd. De 70-jarige man uit Gieterveen overleed in het ziekenhuis.

Vrouw niet vervolgd
De Gasselter zei dat hij veel last had gehad van wat er was gebeurd, maar vond niet dat hij fout was geweest. Het stoorde hem dat de bejaarde vrouw niet strafrechtelijk is vervolgd, omdat zij degene was die de kruising opreed. De officier van justitie zei dat ze die zaak heeft geseponeerd vanwege de ernstige gevolgen voor de vrouw en omdat ze inmiddels geen auto meer rijdt.

De rechter hield er rekening mee dat de garagehouder goede intenties had met zijn ingreep. Daarom hoeft hij geen 1500 euro te betalen, zoals de officier eiste, maar de helft.


Het betreft dit ongeluk: verkeersongevallen/gezocht-krantenartikelen-over-dodelijke-ongevallen-deel-2-t24781-2650.html#p3980919

JeffreyM
Master
 Bericht 
Vrachtwagenchauffeur (62) overleden bij ongeluk N2, weg bij Eindhoven Airport open

EINDHOVEN - Een vrachtwagenchauffeur is maandagavond overleden, nadat hij rond zeven uur op de N2 bij Eindhoven uit de bocht vloog en in de berm belandde. Het slachtoffer is een 62-jarige man uit Nieuwkuijk. Vermoedelijk is hij tijdens het rijden onwel geworden en van de weg af geraakt. De N2 richting Den Bosch was enkele uren dicht en ging rond tien uur weer open.

Drie voertuigen van de brandweer, drie ambulances en een traumahelikopter waren op de plek van het ongeluk om de vrachtwagen uit de berm te takelen en de chauffeur te helpen. De chauffeur zat bekneld in de vrachtwagen. Hulpverleners hebben de man nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

Het ongeluk gebeurde bij Eindhoven Airport in de richting van knooppunt Batadorp. De N2 was tot tien uur afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de hoofdweg, de A2.


JH
Master
 Bericht 
Citaat:
Motorrijder overleden na aanrijding (update)


De motorrijder die dinsdagmiddag ernstig gewond was geraakt bij een ongeluk op de Rijksweg West in Kolham, is overleden.

Hulpverleners hebben tevergeefs geprobeerd het slachtoffer te reanimeren.

Bij het ongeluk botsten de motor en een bestelbusje op elkaar. Het is nog niet duidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren. De politie doet hier onderzoek naar.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/178200/Mo ... ing-update

JH
Master
 Bericht 
Aanvulling op bovenstaand bericht:

Citaat:
De 61-jarige bestuurder van de bestelbus, die dinsdag betrokken was bij het dodelijk ongeval in Kolham, is aangehouden.

De man die uit een klein dorpje in de gemeente Delfzijl komt, heeft het ongeluk mogelijk veroorzaakt. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Bij de aanrijding op de Rijksweg West kwam een 50-jarige motorrijder uit de stad Groningen om het leven. Toen de hulpdiensten aankwamen, hadden voorbijgangers zich al over de zwaargewonde man ontfermd. Er is van alles gedaan om het leven van de Stadjer te redden, maar dit mocht niet baten. Het slachtoffer overleed op de plek van het ongeluk.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/178226/Be ... -in-Kolham

BLikent
Master
 Bericht 
RTV Rijnmond schreef:
Dode bij ongeluk in Strijen

Bij een auto-ongeluk op de Trambaan in Strijen is iemand om het leven gekomen. Ook is er iemand zwaargewond geraakt. Dat zegt de politie.

Beide slachtoffers zaten op een scooter.

Het ongeluk gebeurde om iets na 12 uur vanmiddag. Over de toedracht kan de politie nog niets zeggen.


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Auto tegen boom Soerendonk: dode en twee gewonden

SOERENDONK - Bij een ongeluk in het Brabantse Soerendonk is woensdagmiddag een Poolse man om het leven gekomen. De bestuurder verloor op de Groenstraat de controle over het stuur en reed met hoge snelheid tegen een boom. Een tweede inzittende is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie is begonnen met een onderzoek.

Afbeelding


Pietert
Master
 Bericht 
BLikent schreef:
Dode bij ongeluk in Strijen

Wat meer info:
MediaTV schreef:
Dode en zwaargewonde bij ongeluk Trambaan Strijen (video)
STRIJEN 17 MEI 2017 AANRIJDING MET LETSEL, DODELIJK ONGEVAL
Bij een ongeluk met een auto en scooter in Strijen is woensdagmorgen een dode gevallen. Ook is er een slachtoffer zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Trambaan en het Molenwegje in Strijen. Beide slachtoffers zaten op een scooter, waren 16 jaar en kwamen uit Puttershoek en Westmaas. Hulpdiensten verleenden de hulp die nodig was.

Over de toedracht van het ongeval in de Hoeksche Waard is nog niets bekend. Verkeersspecialisten van de politie Rotterdam doen onderzoek.

Link


Lijkt mij prima duidelijk wat de oorzaak is. Auto heeft geen voorrang gegeven bij het afslaan.

babsvw
Master
 Bericht 
Pietert schreef:
]

Lijkt mij prima duidelijk wat de oorzaak is. Auto heeft geen voorrang gegeven bij het afslaan.

Dat is duidelijk, maar hoe hard gingen die jongens met die brommer...

Pietert
Master
 Bericht 
Schakelbrommer, malossi uitlaat, snelle 70...

Ik denk 40 km/u ;)

babsvw
Master
 Bericht 
Pietert schreef:
Schakelbrommer, malossi uitlaat, snelle 70...

Ik denk 40 km/u ;)

Precies ;)

Maserati Teun
FS medewerker
 Bericht 
Pietert schreef:
Lijkt mij prima duidelijk wat de oorzaak is. Auto heeft geen voorrang gegeven bij het afslaan.

Daar ben ik nog niet van overtuigd. Zover ik kan herleiden, stak de scooter de Trambaan over en heeft geen voorrang verleend aan de auto.
Plaatsongeval

Citaat:
Politie.nl schreef: Dode en zwaargewonde bij ongeval Strijen

Bij een ongeval op de Trambaan in Strijen is woensdagmiddag een 16-jarige scooterrijder uit Westmaas om het leven gekomen. Zijn leeftijdsgenoot uit Puttershoek, die bij hem achterop zat, raakte zwaargewond.

Tegen twaalf uur stak het slachtoffer de kruising van de Trambaan met het Molenwegje over en reed daarbij vol in de flank van een afslaande auto. De jongens kwamen ten val. De bestuurder is nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. De jongen overleed ter plaatse. Degene die bij hem achterop zat, raakte zwaargewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto is aangehouden voor verhoor. Er zijn al verschillende getuigen gehoord, maar het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval is nog niet afgerond. De politie komt graag met nog meer getuigen in contact. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2017/mei/ ... ]

Pietert
Master
 Bericht 
Maserati Teun schreef:
Daar ben ik nog niet van overtuigd.

Ah. nee, dat laat inderdaad nogal wat ruimte voor mogelijkheden. Mea culpa.

babsvw
Master
 Bericht 
Pietert schreef:
Ah. nee, dat laat inderdaad nogal wat ruimte voor mogelijkheden. Mea culpa.

+1

BLikent
Master
 Bericht 
RTV Drenthe schreef:
Man (65) veroorzaakt dodelijk ongeluk door WhatsAppen in verkeer

GRONINGEN/BEILEN - Het ongeluk op 25 september 2015 op de N381 bij Westerbork, waarbij een 74-jarige vrouw om het leven kwam, is volgens justitie veroorzaakt door WhatsAppen en te hard rijden in het verkeer.

Een 65-jarige man uit Diphoorn hoorde voor het veroorzaken van dit ongeluk een werkstraf van 240 uur en anderhalf jaar rijontzegging tegen zich eisen.

Rijdende afzetting
Het slachtoffer uit Ter Apel stond met haar 41-jarige zoon met hun auto in een rij voertuigen te wachten achter een rijdende wegafzetting. Ze werden door een achterop komende Landrover aangereden, waarna hun auto in de sloot belandde. De man uit Diphoorn zat achter het stuur van de Landrover. De vrouw raakte bekneld. Zij overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De zoon liep zes gebroken ribben op.

'Zag de file niet'
De man uit Diphoorn zag de file niet, zei hij tegen de rechters. Hij merkte de alarmlichten te laat op. Hij probeerde nog uit te wijken naar rechts, maar dit had geen succes. De man belde zelf het alarmnummer. Het was geen wonder dat de man de file over het hoofd zag, meende de officier.

Eén minuut voor ongeluk WhatsAppen
Uit het onderzoek bleek dat de bestuurder van de Landrover kort voor het ongeval nog belde met zijn werk. Daarna, één minuut voor de melding van het ongeluk bij de meldkamer, werd via zijn telefoon nog een WhatsApp-bericht verstuurd. "Meneer heeft zijn hoofd er niet bij gehad en minstens anderhalve kilometer niet op de weg gekeken", zei de officier. Met als gevolg dat de 65-jarige man op een te hoge snelheid op de file in reed.

De man kreeg eerder al eens een voorwaardelijke rijontzegging en een boete opgelegd voor te hard rijden. De proeftijd was juist voorbij, toen het ongeval gebeurde.

Uitspraak over twee weken.


Als update op een ongeluk van 25 september 2015

bert65
Master
 Bericht 
Citaat:
Bejaarde vrouw (86) overleden door aanrijding op Pieter Calandlaan
De bejaarde vrouw die gisteravond gewond raakte bij een aanrijding in Nieuw-West, is vandaag aan haar verwondingen overleden.
De aanrijding vond om 22.50 uur plaats op de Pieter Calandlaan ter hoogte van de Baden Powellweg. Een automobilist schepte daar de 86-jarige vrouw, die overstak vlak nadat zij uit de tram stapte.
Hulpdiensten rukten massaal uit. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar zij vandaag overleed. De bestuurder van de auto is verhoord. Hoe de aanrijding kon gebeuren wordt door de politie onderzocht.

Bron: AT5

Dit is het vervolg van:
Citaat:
Bejaarde vrouw (86) gewond na aanrijding op zebrapad
Bij een aanrijding op de Pieter Calandlaan is rond 23.00 uur een bejaarde vrouw van 86 gewond geraakt. Een vrouwelijke bestuurder van 20 is aangehouden.
Zij werd aangereden door een auto. Even daarvoor stapte de vrouw uit de tram op de halte Pieter Calandlaan waarna ze op het zebrapad werd geschept. Op foto's is te zien dat het slachtoffer een harde klap heeft gemaakt op de voorruit van de auto. Meerdere ambulances en een Mobiel Medisch traumateam (MMT) werden opgeroepen.
De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoekt hoe de aanrijding kon gebeuren. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de ernst van haar verwondingen is nog niets bekend.

Bron ook AT5

Walker
Master
 Bericht 
VID.nl schreef:
Fataal ongeval A29 knooppunt Sabina
19 mei 2017, 14:59

Op de A29 richting Rotterdam is ter hoogte van knooppunt Sabina een ongeval gebeurd. Er zijn 2 vrachtwagens met elkaar in botsing gekomen, naar verluidt nadat 1 van de twee combinaties schaarde. Bij deze aanrijding is de bestuurder van 1 van de 2 voertuigen om het leven gekomen.

Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden direct opgeroepen en de weg is volledig afgesloten. Rijkswaterstaat meldt dat de verwachting is dat de afhandeling tot 21:00 uur gaat duren.

In de tussentijd kun je beter omrijden vanaf knoopppunt Zoomland door de borden Roosendaal te volgen over de A58, A17, A59 en de A16.


Walker
Master
 Bericht 
Afbeelding

Dashcam Drenthe
Master
 Bericht 
zoo..

Superkoe
Master
 Bericht 
En dat is dus de tweede in korte tijd. Ik zag de file op de afrit ontstaan en ben maar richting Steenbergen gereden. Anders had het me een hoop tijd gekost.

Walker
Master
 Bericht 
Onze chauffeur was 2 uur later dan normaal terug, omdat hij in de file stond. Blijft wel de vraag waarom die eerste vrachtwagen is geschaard.

Superkoe
Master
 Bericht 
Ik denk dat de berichtgeving niet helemaal klopt en dat het scharen het gevolg is van de aanrijding. Er staat daar wel vaker file ivm Volkerak sluizen.

Mdw
Master
 Bericht 
Citaat:

Ryptsjerk – Een inwoonster van Leeuwarden (69) is zaterdag als gevolg van een ernstig verkeersongeval overleden. De vrouw overleed in het ziekenhuis nadat ze eerder die middag was aangereden op de N355 bij Ryptsjerk.


De vrouw stak zaterdagmiddag lopend de provinciale weg tussen Ryptsjerk en Leeuwarden over. Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Tytsjerksteradiel reed over die N355 en kon een aanrijding niet voorkomen. Het slachtoffer werd na het ongeval in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze later die dag.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar het ongeval en heeft een verklaring afgenomen van de betrokken automobilist. Ook is met andere weggebruikers gesproken die getuige waren van het ongeval. De politie heeft diverse getuigen slachtofferhulp aangeboden.

Ongeval met politieauto
Tijdens de hulpverlening werd onder meer brandweer en een traumahelikopter ingezet. Om de hulpdiensten veilig hun werk te kunnen laten doen, werd de provinciale weg nabij het ongeval afgezet. Tijdens het afzetten van de N355 bij Tytsjerk botsten een politieauto en een auto die werd bestuurd door een 41-jarige inwoner van de gemeente Dongeradeel. Beide voertuigen raakten fors beschadigd.

Slachtofferhulp
Mensen die in hun omgeving iemand kennen die betrokken is geweest bij een verkeersongeval of getuige waren, kunnen op de website van Slachtofferhulp Nederland veel informatie vinden. Een partner, vriend, familielid of collega kan veel betekenen voor iemand die een verkeersongeluk heeft meegemaakt. Hulp vanuit de omgeving zal niet alle problemen oplossen, maar een kleine blijk van steun kan een groot verschil maken.

Bron = http://www.noordernieuws.nl/2017/05/20/ ... p-de-n355/


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Motorrijder overleden na val in Eindhoven

EINDHOVEN - Een man die woensdag met zijn motorscooter tegen geparkeerde auto's botste in Eindhoven is donderdag aan zijn verwondingen overleden. Na het ongeluk was de man zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet bekendgemaakt. Ook de oorzaak van de fatale botsing is nog onbekend.

Afbeelding


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Motorrijder in Weert omgekomen door botsing

WEERT - Een 29-jarige man uit Weert is donderdag om het leven gekomen door een motorongeluk in de Limburgse stad. Hij botste tegen een lantaarnpaal op de Ringbaan Noord, liet de politie weten.

Inzet van hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, mocht niet meer baten. De man overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Over de oorzaak van het fatale ongeluk is nog niets bekend.
Afbeelding


Aanhanger
Master
 Bericht 
Zo, weer wat nierpatienten blijgemaakt.

jack19
Master
 Bericht 
 
Tja, kwam zelf ook wel 10 kamikaze motoridioten met de stuurvaardigheid van een pissebed tegen, korte broek, shirt met korte mouwen en op de rechte stukken maar gas geven. Dus 2 valt me nog mee

Dave
FS Webmaster
 Bericht 
Erg gepaste opmerking vind ik het niet, op die manier kan je dat wel bij de helft van de berichten in dit onderwerp plaatsen. Leuk? Niet echt heh.

HypHyper
Master
 Bericht 
Dat klopt.

Overigens mogelijk een straatrace geweest aangezien een andere motorrijder, waarmee hij samen optrok bij het verkeerslicht is doorgereden. Dat zou ie toch niet zomaar doen, lijkt me...

BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Fietser overleden na aanrijding met auto

FERWOUDE - Op de Scharnebuursterweg bij Ferwoude is vrijdag een fietser overleden door een aanrijding met een auto.

De fietser werd rond 15.45 uur geschept op de weg door een auto, meldt de Leeuwarder Courant.

De politie heeft de straat afgezet en doet onderzoek.


BLikent
Master
 Bericht 
NH Nieuws schreef:
Motorrijder overleden na botsing op brug

WORMER Een motorrijder is vanmiddag overleden nadat hij kort daarvoor in Wormerveer hard tegen een personenauto was gebotst.

Dat bevestigt politie aan NH Nieuws. Beide voertuigen reden over N514 richting Krommenie. Net voorbij de Clausbrug botsten de auto en de motor.

Ter plekke is nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet baten. In de personenauto zaten vier mensen waarvan er twee lichtgewond zouden zijn.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend.

Afbeelding
Meer foto's bij de bron


BLikent
Master
 Bericht 
DeTelegraaf schreef:
Vrouw (81) overlijdt na aanrijding in Vierhouten

VIERHOUTEN - Een 81-jarige vrouw die donderdagmiddag zwaargewond raakte bij een ongeluk in het Gelderse Vierhouten, is aan haar verwondingen overleden. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

De vrouw stak donderdagmiddag met haar fiets de Elspeterweg over toen ze werd geschept door een auto. Ze werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar is de vrouw aan haar verwondingen overleden.


 Pagina 21 van 28 [ 1386 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AIVD, Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…