» Openbaar » Media » Verkeersongevallen    Pagina 23 van 23  [ 1121 berichten ]
BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Twee doden bij ongeluk Strijen

STRIJEN - Twee mannen van 40 en 63 jaar oud uit Numansdorp zijn vrijdagavond op de Hoekseweg in Strijen door een verkeersongeval om het leven gekomen. Hun auto kwam in botsing met een tegemoetkomende tractor en belandde in een sloot naast de weg.

De mannen waren op slag dood. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht door de politie. Op de tractor, die ook in het water terechtkwam, zaten vijf mensen. Zij bleven ongedeerd en konden op eigen kracht uit de sloot komen.

De bestuurder van de tractor is aangehouden en meegenomen voor verhoor.

Afbeelding


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Dode scooterrijder gevonden in Cuijk

CUIJK - In het Brabantse Cuijk is vrijdagavond een dode scooterrijder aangetroffen. Het is nog niet duidelijk wat er is precies gebeurd.

Rond 18.45 uur werd de scooterrijder aangetroffen op het fietspad van de Raamweg door voorbijgangers. De politie heeft het fietspad afgezet en is begonnen met een onderzoek.

Afbeelding


zandbak
Master
 Bericht 
Telegraaf schreef:
Jongen (18) overleden na aanrijding met trein

LUNTEREN - Een 18-jarige jongen uit Lunteren is in de nacht van zaterdag op zondag verongelukt op een spoorwegovergang aan de Ruitenbeekweg in zijn woonplaats. De jongen was met zijn brommer door nog onbekende oorzaak op het spoor terechtgekomen. De politie gaat uit van een ongeluk.

Een 58-jarige man uit Wekerom heeft nog geprobeerd hem van het spoor te halen. Daarbij werd hij verrast door een aankomende trein, en werd daarbij zelf ook geraakt. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De trein heeft een noodstop gemaakt. De passagiers zijn met bussen verder vervoerd.


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Automobilist verongelukt in Almelo

ALMELO - Een 50-jarige automobilist uit Almelo is in de nacht van zondag op maandag omgekomen door een verkeersongeval in zijn woonplaats. Op de Van Rechteren Limpurgsingel reed hij met zijn auto tegen een boom.

Agenten troffen het wrak aan in de berm. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.


zie ook RTV Oost

zadkine
Master
 Bericht 
Fietser overlijdt door aanrijding Bergeijk
Citaat:
BERGEIJK - Een fietser is dinsdagochtend in Bergeijk om het leven gekomen door een aanrijding met een bestelbus. Het ongeval gebeurde rond 06.30 uur op de Hoekerbeemden in de Brabantse plaats.
Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren maar de man overleed ter plaatse. De oorzaak van de aanrijding en de identiteit van het slachtoffer zijn nog niet bekendgemaakt.


JeffreyM
Master
 Bericht 
Telegraaf schreef:
Man overlijdt (70) door ongeluk Streefkerk

STREEFKERK - Een 70-jarige man uit Den Haag is in het ziekenhuis bezweken aan de verwondingen die hij woensdagochtend opliep door een ongeval in het Zuid-Hollandse Streefkerk. De man stak omstreeks half negen met zijn fiets de Middenpolderweg in Streefkerk over. Een passerende auto schepte de man.

De politie zag geen aanleiding de 38-jarige bestuurster van het voertuig aan te houden. Over de toedracht van het ongeval kon de politie nog niet zeggen.


JH
Master
 Bericht 
Citaat:
'Leger niet schuldig aan dood echtpaar uit Roden'


Ruim 20 maanden nadat een echtpaar uit Roden bij een verkeersongeluk om het leven kwam, oordeelt het OM dat Defensie daar geen schuld aan heeft.

Het ongeluk bij Lauwersoog ontstond donderdag 1 oktober 2015 doordat een vrachtwagen achterop de auto van de slachtoffers, een man van 61 en een vrouw van 58, botste. De auto van het echtpaar kwam vervolgens in botsing met een vrachtwagen voor hen.

Rookpotten
De oorzaak van het ongeluk werd gezocht in een plotseling opkomende, zeer dichte mist. Daarbij werd ook gekeken naar het leger, dat op het nabijgelegen legerterrein De Marnewaard een oefening verrichtte met rookpotten.

Kettingbotsing
Het ongeluk was een kettingbotsing, waarbij nog een personenauto en een vrachtwagen betrokken waren. De vrachtwagenchauffeur verklaarde dat het gezichtsveld vlak voor de botsing nog prima was, maar dat er plotseling een dichte mist over de weg trok.

Onderzoek
De Koninklijke Marechaussee werd ingeschakeld om uit te zoeken of er een verband zou kunnen zijn tussen de rookpotten en de dichte mist. Het Openbaar Ministerie Oost-Nederland bevestigt nu dat dit niet zo is. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Instructies
Het OM is van mening dat er geen sprake is geweest van verwijtbaar gedrag door het defensiepersoneel, omdat de potten volgens de juiste instructie zouden zijn gebruikt. Uit onderzoek blijkt ook dat de potten niet van invloed zijn geweest op de dichte mist.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/179536/Le ... -uit-Roden

JH
Master
 Bericht 
Citaat:
Motorrijder komt om het leven na ongeval


Op de Valtherdijk bij Valthermond is zondagmiddag een motorrijder om het leven gekomen.

De oorzaak van het eenzijdige ongeval is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/179575/Mo ... na-ongeval

JeffreyM
Master
 Bericht 
1 persoon overleden bij ongeluk auto vs brandweerwagen http://www.destentor.nl/deventer/zwaar- ... ~ad4d7dba/

Edit: NOS heeft iets meer info: http://nos.nl/googleamp/artikel/2178876 ... enter.html

Walker
Master
 Bericht 
RTV Utrecht schreef:
A1 bij Hoevelaken deels dicht door aanrijding

AMERSFOORT - De A1 tussen Barneveld en Hoevelaken is nog altijd dicht door een aanrijding met een persoon. In de richting van Apeldoorn is een rijstrook open.

Verkeer in de richting van Amersfoort en Amsterdam wordt geadviseerd om via Ede en Utrecht te rijden.

Het slachtoffer die is aangereden is overleden. Het lijkt te gaan om zelfmoord.

Naar verwachting is de weg om 21:30 uur vrij.


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Fietsster overleden door ongeval in Eerde

EERDE - Een 69-jarige vrouw uit Son en Breugel is zondagmiddag om het leven gekomen door een ongeval in Eerde (Noord-Brabant). De vrouw wilde op haar fiets oversteken en werd toen geraakt door een auto.

Hulpverleners probeerden het leven van de vrouw te redden, maar zij bezweek ter plaatse aan haar verwondingen.JH
Master
 Bericht 
Citaat:
Twee doden bij ongeluk Ten Post


De twee inzittenden van de auto die aan de Woldjerweg in Ten Post in een sloot raakte, zijn overleden.

Volgens de politie is onduidelijk hoe lang de auto al in de sloot lag.

Rond 09.30 uur maandagochtend werd de auto aangetroffen.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/179584/Tw ... k-Ten-Post

Walker
Master
 Bericht 
Geen treinen tussen Zevenbergen en Oudenbosch, automobilist komt om bij botsing met trein

HOEVEN - Bij een spoorwegovergang Op de Poldersdijk in Hoeven zijn maandagochtend kort na tien uur een trein en auto tegen elkaar gebotst. Volgens de politie is de bestuurder van de auto overleden.

De auto is door de trein een stuk meegesleurd. Alle hulpdiensten zijn uitgerukt. Ook is er een traumahelikopter is opgeroepen voor medische assistentie.

Tussen Zevenbergen en Oudenbosch rijden geen treinen. De stremming duurt tot twee uur. De passagiers die in de trein zitten worden met bussen vervoerd naar hun bestemming.

Reizigers tussen Rotterdam Centraal en Roosendaal kunnen het beste via Breda reizen. De extra reistijd is ongeveer 30 minuten.


JeffreyM
Master
 Bericht 
JeffreyM schreef:
1 persoon overleden bij ongeluk auto vs brandweerwagen

Update
Citaat:
Vrouw uit Zaltbommel (51) overleden bij ongeval met brandweerauto

EPSE - Een vrouw van 51 jaar uit Zaltbommel is zondag om het leven gekomen bij het ongeval in Deventer, dat heeft de politie maandag bekendgemaakt. Een brandweerauto knalde vol op de zijkant van een auto.

De brandweerwagen was op weg naar een ongeluk bij Epse. Het ging echter mis op de Deventerweg bij Deventer ter hoogte van de oprit naar de A1.

Het ongeluk waarvoor de brandweerauto was uitgerukt, was zo'n 300 meter verderop gebeurd. Een auto kwam daar in de sloot terecht, nadat de bestuurder onwel was geraakt.

Omroep Gelderland

JeffreyM
Master
 Bericht 
Fietser overlijdt na botsing met vrachtwagen

LOCHEM - Op de N825 bij Lochem is woensdagochtend een fietser verongelukt na een botsing met vrachtwagen. Volgens de politie gaat het om een man op leeftijd.

De man stak over en werd daarbij geraakt door de vrachtwagen.

De weg is afgesloten, daar wordt op dit moment onderzoek gedaan. Het is niet bekend wanneer de weg weer open gaat.


JeffreyM
Master
 Bericht 
Aangereden fietser bezwijkt aan verwondingen

NIJMEGEN - De fietser die vorige week dinsdag zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Nijmegen is drie dagen later in het ziekenhuis overleden. Dat bevestigt de politie deze woensdag desgevraagd.

De 57-jarige Nijmegenaar werd die bewuste dinsdagavond geschept door een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Prins Bernhardstraat en de Bijleveldsingel.

De fietser werd na de aanrijding met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vorige week vrijdag bezweek aan zijn verwondingen.


Walker
Master
 Bericht 
RTV Utrecht schreef:
Motorrijder overlijdt na crash in sloot Loenen

Door de nieuwsredactie · geplaatst: donderdag 22 juni 2017, 08:43 uur

LOENEN AAN DE VECHT - In Loenen is vanmorgen een motorrijder verongelukt. Het slachtoffer reed over de Rijksstraatweg (N402) en belandde door nog onbekende oorzaak in een sloot.

De hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeluk. Er landde onder meer een helikopter met een trauma-arts. Reanimatie mocht niet meer baten.

Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen. Volgens omstanders zou de motorrijder in een bocht zijn geraakt door een tegenligger, maar de woordvoerder kan dit niet bevestigen en zegt dat de toedracht van het onderzoek nog wordt onderzocht.

De N402 is in beide richtingen dicht tussen Nieuwersluis en de N403.


JeffreyM
Master
 Bericht 
JeffreyM schreef:
Fietser overlijdt na botsing met vrachtwagen

Update
Citaat:
Vrouw getuige van dood echtgenoot (79) in Lochem

Het slachtoffer van het dodelijk ongeluk in Lochem is een 79-jarige man uit Alblasserdam. Dat meldt de politie donderdag. Hij kwam woensdag om het leven bij een aanrijding met een vrachtwagen op de Nettelhorsterweg-Broekstraat.

De man fietste omstreeks 11.30 uur over de Broekstraat en stak de Nettelhorsterweg, een voorrangsweg, over. Hij werd geschept door een vrachtauto die uit de richting Borculo kwam. De bestuurder van de vrachtwagen, een 33-jarige inwoner van Ede, kon de man niet meer ontwijken. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar hulp mocht niet meer baten.

Echtgenote
De echtgenote van het slachtoffer, die kort voor hem met haar fiets de weg overgestoken was, bleef ongedeerd. Voor haar en andere getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld, meldt de politie.

De Stentor

BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Motorrijder komt om door botsing in Wijlre

WIJLRE - Een aanrijding met een auto is donderdagavond een motorrijder fataal geworden in het Zuid-Limburgse Wijlre. Hulpverleners kwamen onder meer met een traumahelikopter ter plaatse, maar konden niets meer voor het slachtoffer doen. De motorrijder overleed ter plaatse.

Het ongeluk vond even voor 21.00 uur plaats op de Knipstraat. De politie verwacht de identiteit van het slachtoffer vrijdag bekend te maken.

Onderzoek moet meer duidelijk maken over de toedracht van het ongeluk.


BLikent
Master
 Bericht 
De Telegraaf schreef:
Man (70) omgekomen bij ongeluk Rumpt

RUMPT - Bij een ongeluk op de N327 in Rumpt in Gelderland is donderdagavond rond 22.30 uur een 70-jarige automobilist uit Tiel omgekomen. De man botste frontaal met zijn auto op de provinciale weg tegen een boom. Het slachtoffer overleed ter plekke, aldus de politie.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder een traumahelikopter. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie is begonnen met een onderzoek.


zandbak
Master
 Bericht 
Telegraaf schreef:
Dode door autobotsing Berkhout

BERKHOUT - Door een botsing tussen twee auto’s in het Noord-Hollandse Berkhout is vrijdagavond de bestuurder van een auto om het leven gekomen. Volgens de politie gebeurde het ongeval op de Venneweg.

De bestuurder van de andere auto is door de brandweer uit zijn auto gehaald en is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk hoe zwaar zijn verwondingen zijn. Pagina 23 van 23 [ 1121 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…