» Juridisch » Wet Mulder (M) boetes   

Postingstijd interval gedetecteerd van 45 dagen. Deze pagina bevat dus deels relatief oude berichten.


 Pagina 3 van 3  [ 110 berichten ]
TMFKAV
Master
 Bericht 
Voor een klacht richting gemeente, maar OM en rechter "hebben daar niets mee te maken".

Feitelijk
Master
 Bericht 
Klopt. Maar waar gaat het hier nu om?

TMFKAV
Master
 Bericht 
Aangezien het in Mulder staat, ga ik ervan uit dat het beroep bij de OvJ het onderwerp van discussie is.

Feitelijk
Master
 Bericht 
Ik dacht dat ze de flitspaal weg wilden hebben.

TommyGun
Master
 Bericht 
Citaat:
Overleg gehad met wethouder Jannie Visscher. Alle begrip voor het protest, maar ze wacht op het rapport over de hele Ringweg, dat zo goed als klaar is.
EN JAWEL, GEMEENTE HEEFT INMIDDELS CONTACT MET POLITIE OVER MOGELIJKHEDEN OM FLITSPAAL PER DIRECT AAN TE PASSEN.We houden jullie op de hoogte!
Onderstaande afbeelding hebben we ingelijst cadeau gedaan aan de wethouder... ;-)

Afbeelding

https://www.facebook.com/Van50naar70/ph ... =3&theater


TMFKAV
Master
 Bericht 
Feitelijk schreef:
Ik dacht dat ze de flitspaal weg wilden hebben.


Dat kan eenvoudiger:

Afbeelding

O:)

Feitelijk
Master
 Bericht 
TommyGun schreef:
Onderstaande afbeelding hebben we ingelijst cadeau gedaan aan de wethouder... ;-)

Fijn als het bewijsmateriaal zo op een presenteerblaadje wordt aangereikt!


Citaat:
De Verdragsluitende Partijen verplichten zich ervoor te zorgen dat het verboden is:

(a) aan een verkeersteken, aan de paal of standaard daarvan, of aan andere installaties waarmee het verkeer geregeld wordt, wat dan ook te bevestigen dat niets te maken heeft met het doel van zo'n teken of installatieBABW schreef:
Artikel 2

Het is verboden voorwerpen, inrichtingen of borden, van welke aard ook, die het verkeer in verwarring zouden kunnen brengen op, langs of boven de wegen aan te brengen, te doen aanbrengen, of aangebracht te houden.


R702 140 euro.

TMFKAV
Master
 Bericht 
Feitelijk schreef:
R702 140 euro.


Als het geen Photoshop is .......

TommyGun
Master
 Bericht 
Citaat:
Wethouder Visscher: maximumsnelheid op hele Ring naar 70

Op de hele Ring moet straks een maximumsnelheid gelden van 70 kilometer per uur, dat vindt verkeerswethouder Jannie Visscher. Het verkeersrapport over de Ring wordt binnen drie weken besoprken in het college van B en W, heeft de wethouder laten weten aan de actiegroep die al langer pleit voor het verhogen van de maximumsnelheid op delen van de Ring.

De actiegroep maakt zich met name druk over het gedeelte van de Ring ter hoogte van de Zeelsterstraat en de Strijpsestraat. De flitspaal die daar staat maakt relatief veel 'slachtoffers', omdat op juist dat stukje de maximumsnelheid 50 km per uur is, in plaats van 70. Maar daar komt wellicht dus verandering in.

Toch zal het nog wat voeten in aarde hebben om de maximumsnelheid te verhogen: het moet wettelijk ook mogelijk zijn. Als er bijvoorbeeld gevels te dicht op de weg staan, zouden er extra maatregelen genomen moeten worden om die te beschermen tegen geluidsoverlast.

http://www.studio040.nl/nieuws/40597-we ... ar-70.html


Citaat:
GEMEENTE EN POLITIE ZEGGEN: FLITSPAAL MAG WEG

Yesss....weer een stapje verder door de stroperige bureaucratie! Gemeente en politie staan achter het verwijderen van de flitspaal. College van B&W heeft een brief naar de gemeenteraad gestuurd. In principe wordt de Ringweg overal 70 - maar dat duurt nog een tijd omdat er onderzoek naar geluidsoverlast moet worden gedaan. Vooruitlopend daarop mag de flitspaal van de gemeente en de politie weg.
"Met de politie is overlegd over de mogelijke verwijdering van de flitspaal. Op basis van het overleg met de wegbeheerder adviseert de politie de Stuurgroep Verkeershandhaving Oost-Brabant de paal te verwijderen. Wanneer de Stuurgroep het advies overneemt en voorlegt aan de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM), zal deze naar verwachting eind maart hierover een definitief besluit nemen."

https://nl-nl.facebook.com/Van50naar70/


TommyGun
Master
 Bericht 
Citaat:
Eind aan flitspaalterreur: omstreden flitspaal op Beukenlaan in Eindhoven verdwijnt

EINDHOVEN - De omstreden flitspaal op de Beukenlaan in Eindhoven wordt deze week verwijderd. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bekendgemaakt.

Op 1 april werd de flitskast al uitgezet. Uit adviezen van onder meer de gemeente en de politie blijkt dat de huidige verkeerssituatie geen aanleiding meer geeft voor een flitspaal.

De flitspaal staat op de kruising van de Zeelsterstraat met de Beukenlaan. Op die plek mag het verkeer vijftig kilometer per uur, terwijl op de rest van de binnenring een maximum snelheid van zeventig kilometer per uur geldt. Veel weggebruikers zouden daar niet van op de hoogte zijn.

De gemeente Eindhoven is van plan om de toegestane snelheid in de toekomst van vijftig naar zeventig kilometer per uur te verhogen. Daarom wordt de flitspaal verwijderd.

http://www.omroepbrabant.nl/?news/26362 ... ijnt+.aspx


:woop:

 Pagina 3 van 3 [ 110 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek…